سلام.من سوم تجربی هستم.برای تست فیزیک چه کتابی رو پیشنهاد می کنید؟ شنیدم الگو خوبه ولی میگن تستاش بی نهایت سخته :yahoo (21):
گاج اگر وقت داشتی الگو!
شما سال سوم هستی امتحان نهایی رو هم فراموش نکن البته این به امتحان نهاییت هم کمک میکنه
"When the going gets tough, the tough get going."
ببین درسنامش خوبه ولی به شرطی که ریاضی یه چیزایی بلد باشی
مثلا تو قانون کولن و میدان الکتریکی معمولا برای به دست اوردن برابند نیرو باید از فرمول های مثلثاتی(سینوس،کسینوس و تانژانت و ...) استفاده کنی و گاجم از همینا استفاده
کرده ولی هیچ یاداوری ای از ریاضی پارسال نیورده و (مثلا) از فرمول سینوس استفاده کرده و جوابو به دست اورده بدون توضیح ای!
پاسخ های تشریحیشم همینطوریه، توضیح داده که چرا این جواب هست ولی بازم هیچ چیز از ریاضی نگفته و معمولا تو محاسبات سنگین فقط جواب اخر رو نوشته (البته نه
همیشه)
برای اینه که میگم اگه ریاضی پایت خوب نیست امکان داره بعضی چیزای مهمشو نفهمی وگرنه اگه ریاضیت خوبه مسلما بهترین منبع میتونه گاج باشه...
الگو رو من ندیدم ولی خب فکر کنم در یه سطح باشن،"شاید" درسنامه اون بهترباشه...
فیزیک سوم خیلی سبز هم خوبه هااا همون که عکس گورخر روش بود !! البته اگه هنوز همون باشه جلدش تغییر نکرده باشه
سوالا و درسنامه های خوبی داشت
تو همه چیت تکمیله !
منم میکنم فقط به آدمای "تک" پیله !
فیزیک جامع دکتررحمانی
فیزیک پایه گاج
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .
فیزیک اگ میخوای کنکور بزنی فقط فیزیک گاج جامع.
سوالای کنکور فیزیک معمولا 70 درصدش از سوالای پارساله. ک گاج منبعه خوبیه.من خیلی راجبش تخقیق کردم.معلممون میگف کنکور امسال 70 75 درصد سوالا تو گاج بوده یا خودش بوده یا مشابهش.
واسه تشریحیم : دوسالانه ی کانون سوم با گاج پرسمان(مشکی) فرقی نداره هر کدوم دوس داری.من دوسالانه گرفتم
فیزیک نشر الگو خیلی خشکه و ارتباط برقرار کردن باهاش سخته
حتی سطح درسنامه اشم بسیار بالا است ... سوالات تشریحیش چندین گام از نهایی بالاتره ... با اون اموزشه مسخرش حتی نمیشه سوالات تشریحیشم حل کرد
من بهتون گاج محوری رو پیشنهاد میدم
کتاب بسیار خوبی هست... هم تست داره هم تشریحی هم آموزش بسیار عالی
هر کسی گاج جامع پایه داره و میتونه از همون بخونه فقط یه جزوه بنی هاشمی بگیره تا با سوالات آشنا بشه
موفق باشین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)