نوشته اصلی توسط
mk.meydani
سلام ...خوبین ...شرایطتون رو کاملا درک میکنم ...اولا که یه چیز بگم ...من مشاور نیستم و فقط شرایط خودم و دوستم رو تو 3 ماه آخر دیدم پس حرفام رو به عنوان یه حرف کاملا درست نگاه نکن اما به نظرم :
شما فعلا اصلا به اون 3 ماه فکر نکنید ...تا میتونید تلاش کنید ...اون 3 ماه زمان زیادی برای یادگیری نیست بلکه برای افزایش و بازگشت تسلطتون تو مطالب قبلی برای بازدهی بالا هست .
تو اون 3 ماه باید جدی و خیلی با نظم و با برنامه کار کنید ...برای تک تک ساعت هاتون کار داشته باشین . کار به اندازه و مناسب ! بدترین چیز تو اون زمان بی برنامگیه ....نباید ساعتی باشه و شما ندونید میخواین چی کار کنید یا برعکسش اینکه وقتی نباشه و بخواین یه عالمه کار بکنید !
شما الان سوالات کنکورتون زو سوزوندین ! به نظر من واقعا بهتر شد !
.gif)
برنامه رو به جای 3 روز یه بار میتونید 2 روز یه بار بذارین چون شما نسبت به کسی که سال اولشه بیشتر نیاز به مهارت آزمون دارین تا یاد گیری .... اما فقط کنکور ندین ! این خیلی مهمه ! سعی کنید به جای کنکور هایی که شما امسال هم آزمون دادین بیشتر از سوالات آزمون های جامع گزینه 2 ، قلمچی ، گاج ، سنجش و ... استفاده کنید که سوالات نو و بهتری برای کنکور هستند . در کنارش سوالات کنکور رو میتونید تک به تک سوالات رو بررسی کنید ( نه به صورت آزمونی ) یا درس به درس ....برای مرور بهتره درس ها رو به چند بخش کلی تقسیم کنید و تمام مباحث رو بنویسید ..بعد با توجه به نیازتون تو آزمونا از مهم ترین شروع کنید و مطالب رو جمع بندی و دوره کنید .
موفق باشین ...بازم میگم اینا فقط نظر شخصی منه ...بازم سوالی بود در خدمتم
.gif)
اول ممنون از جواب شما. اولین جواب کاملی که دارم میشنوم هس. میخوام هرچی سوال دارم رو طی چند بخش کامل بپرسم. شرمنده که اگه طولانی میشه!
اگه لطف کنید و سوالاتم رو جواب بدید و منو کامل از ابهام دربیارید، واقعا ممنون میشم!.gif)
1.این اصطلاح یعنی چی؟ "شما الان سوالات کنکورتون رو سوزوندین !" یعنی نباید دقیق خود سوالای کنکور رو آزمون میدادم؟ برای چی؟
2.دوباره میخوام با برنامه قلمچی پیش برم. منم همون یه ماه آخر جمع بندی کنم یا زودتر برنامه رو تموم کنم و جمع بندی رو شروع کنم؟(اگه آره، تقریبا چقدر زودتر؟)
3.خب، فرض کنیم من جمع بندی رو شروع کردم. از صبح تا ظهر یه کنکور میدم. بعد عصرش سوالات رو بررسی میکنم(به فرض تا ساعت 6 یا 7). بعد میبینم توی هر درسی بعضی مباحثو مشکل دارم. میام اونارو مینیویسم تا بخونم.
الان سوال اینجاس. من فقط شب و یه روز کامل رو دارم. چطوری همه ی درسا رو بخونم؟ هر کدوم چند ساعت؟
توی این زمان واقعا محدود چطور هم این مباحثو بخونم و هم نکات مهم درسارو؟(چون تو هر آزمون هی مبحث پیش میاد که مشکل داشته باشم!)
مگه هدف 2 روز یه بار این نیس که نکات مهم درسا به فرض 10 بار تکرار بشه؟ اینجور که نمیشه!
4. هر درسی رو چجور جمع بندی کنم؟
فیزیک، شیمی، زیست، ریاضی
ادبیات، عربی، زبان، دینی
جدا از اون کنکورا برای کدوماشون باید تست کار کرد؟ برای کدوماشون فقط نکته؟ و ...
چون مثلا اگه سوالای فیزیمو تست نزنم قلقش از دستم میپره دیگه!
5. من بعضی درسا رو خلاصه کردم.
زیست رو کامل. فیزیک اکثرش.
شیمی هم کتابای کمک درسی رو خلاصه کردم!(بازم خوندنشون طول میکشید!)
از یه طرف چون خلاصه ها رو مخصوصا زیست خیلی کم خونده بودم بهشون اعتماد نداشتم و همش کتاب رو میخوندم!
اشکال من توی خلاصه نویسی کجاس؟ کدوم درسا رو باید خلاصه کرد؟ کدوم کتاب بهتره؟
شرمنده بابت طولانی بودن ولی این خیلی موضوع مهمی برام هس، خواهش میکنم کمک کنید!