دوستان تو رو خدا یه جواب قطعی بدید
آخر من موندم برم پیش خانوم یا پیش آقا
من نظر خودم روی خانوم هست،چون خانوما یه خورده بیشتر احساسی هستند و شاید حرفام رو بیشتر متوجه بشه
بخصوص اینکه من از نظر روحی کلا داغونم:yahoo (2):
دوستان تو رو خدا یه جواب قطعی بدید
آخر من موندم برم پیش خانوم یا پیش آقا
من نظر خودم روی خانوم هست،چون خانوما یه خورده بیشتر احساسی هستند و شاید حرفام رو بیشتر متوجه بشه
بخصوص اینکه من از نظر روحی کلا داغونم:yahoo (2):
"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"
"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"
"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"
نگفتی تهرانی یا نه ؟
خانم آقا بودنش اصلا مهم نیست مهم خوب بودنشه
فک کنم پس هم خانوم گیر آوردی هم آقا
ولی من هنوز افق های روشنی در برابر تو میبینیم....چهار تا اهنگ گوش بده دوتا فیلم دیگه ببین ورزش کن.....
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
ممنون
ولی به طرز شدیدی حالم بده
بخصوص توی این یکی دو روز
یه بغضی دارم که هرکاری میکنم منفجر نمیشه
دوس دارم داد بزنم
اما نمیشه....
کار از خود درمانی گذشته،تنها راهش روانشناسِ،خدا کنه این روانشناسا وقت داشته باشن
وگر نه....
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
نه خیر،من تهران نیستم
"حسِ بوسیدنت تو عاشورا !"
"میشه از پیله سَر در آوردُ با تو عشق بازی کرد تو هیجدهِ تیر !"
"امشب به تو رو کردم ای یار صدا مُرده!!"
با هر کدوم راحت تری برو.ولی من از تجربم بهت می گم آهنگ اصلاً گوش نده اصلاً!!!من خودم قبلاً آهنگ گوش می دادم آروم،تند،آهنگ فیلم ها بازی ها همه چی تازه من بی کلام گوش می دادم نه آهنگ خارجی و ایرانی چرت و پرت هایی که می خونن.اعصاب رو می ریزه بهم و من یه روز که آهنگ گوش می کردم آخره شب اعصاب نداشتم خیلی.و دوم اگه نماز نمی خونی و کلاً خیلی به معنویات توجه نداری حتماً نماز بخون و فیلم و آهنگ چرت و پرت هم نبین.من مشاور یا روانشناس نیستم ولی اینا رو (مخصوصا گوش کردن به آهنگ)رو با تجربه چند ساله بدست آوردم و چند هفته ای هست دیگه گوش نمی دم.فکر هم نکن باعث خوشی می شه آهنگ همون لحظه احساس خوبی داری ولی بعدش...
ببین دوست من ...من باتوجه به مطالعات کمی که تو این زمینه داشتم مطمئنم که موانع ذهنی شما درحدی هست که یک روانشناس معمولی ازعهدش بربیادچون با افرادی مثل شما زیاد برخورد کردم ولی الان که مصممید برای مراجعه به روانشناس بد نیست به این نکات هم توجه کنید...1-یک روانشناس قبل ازهرچیز میتونه احساساتش رو کنترل کنه پس سعی نکن بخاطر احساسی بودن یکی روانشناس خانم بهش مراجعه کنی...2-موانع ذهنی تو برای یک روانشناس مرد قابل هضم تر وملموس ترهست-3-درحال حاضر به جز درمواردی معدود هیچ روانشناس خوب یابدی وجود نداره بلکه تنها این شمایید که باید امادگی تغییر داشته باشید وروانشناس میتونه این فرایند رو تسریع ببخشه4-اگربه روانشناس مرد مراجعه کنی باتوجه به شناختی که از جنسیت وخصوصیات شما داره راهکارهایی متناسب تری رو ارائه میده...ودر نهایت این ها فقط پیشنهاد های من به شما بودند وبدونید که باید اول خودتون روانشناس خودتون باشید تا بقیه بتونن بهتون کمک کنن...موفق باشی دوست من
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)