"A Smooth Sea Never Made a Skillful Sailor"
بنظرم بهترین کار تو این زمان میتونه اولویت با برسی سوالاته کنکور باشه داشتیم همچین موردی که فقط با این روش تو یه ماه ۵۰ زده بود
من قبلا بشدت از عربی متنفر بودم هرکاری میکردمو هرچی میخوندم نتیجه نمیگرفتم..ولی خب فهمیدم اگه درستو حسابی بخونیش چ درس شیرینه و خیلیم راحت میشه درصد بالا گرف..
عربی تا وقتی که عربی 1 رو لنگ بزنی درس خیلی سختی میشه..ینی همون معرب مبنی ساده،مشتق و جامد،یا حتی وزن فعلا رو مسلط نباشی برات غول میشه..اینجوری نه میشه اعرابارو درستو حسابی فهمید نه حتی بخشای ساده عربی مث منصوبات..
من متن درسای کتاب درسی رو خوندم وسعی کردم مفهومشو بفهمم این خیلی خیلی تو درک مطلب کمکم کرد و سرعتمو خیلی بالا برد
کتاب تستم که خیلی سبز ( غزال موسوی ) فوق العادس اصن..خیلی نکته های بدرد بخور و توپی داره..و من از خوندش حتی یه لحظم پشیمون نشدم
یجاهایی حس کردم تعداد تستاش کمه از عربی کامل گاجم تست زدم که پاسخنامه اونم خیلی خوبه
ویرایش توسط nightmare : 22 اسفند 1396 در ساعت 01:46
این ناصح زاده که میگید ؟ فیلم های 93-94 خوبه یا ماله ؟ 94-95 ؟ اونایی که دیدن بگن کدومش بهتره مال 94-95 رو نگاه میکنم ولی جو کلاسشون یجوریه
زیاد فرقی نداره ( چه بسا به گفته ی خود ایشون با کلاس های 93-94 خیلی ها بالای 80 زدن ) اما اگه با شلوغی کلاس درس مشکل دارین به نظر من عربی یک رو با آقای ناصح زاده ببندید و برای سال دوم و سوم از فیلم های آقای آهویی استفاده کنید. یا حتی میتونید از فیلم های آقای جلادتی برای کل سال تون استفااده کنید اماا خب بیشتر دوستانی که با عربی میونه ی خوبی نداشتن و عربی رو یاد گرفتن آقای ناصح زاده رو پیشنهاد میکنن موفق باشید
ویرایش توسط POOYAE : 22 اسفند 1396 در ساعت 11:50
تشکر از راهنماییتون
فعلا عربی یک رو با آقای ناصح زاده تموم کنیم بقیش رو خدا کمک میکنه
ولی انصافا رفته رفته عربیم راه میافته خوب تدریس میکن آقای ناصح زاده
سلام پویا خان
گفتید فیلمهای آقای جلادتی و یا اهویی رو دانلود کنم و ببینم تا عربیم بهتر بشه.منم از تدریس جلادتی بیشتر خوشم اومد و دانلود کردم.
چون زمان فیلمها کمه هر بار 2 یا 3 فیلم میبینم.حالا میخواستم بدونم بعد از دیدن فیلما همون موقع تست بزنم؟؟؟
از کدوم کتاب تست بزنم؟؟؟خیلی روی عربی سرمایه گذاری نمیکنم و درصد حدودای 50 60 بیشتر نمیخوام.خیلی هم نمیخوام وقتم رو روی عربی بزارم.مثلا برای هر مبحث 50 یا 60 تست بیشتر نمیخوام حل کنم.به نظرتون به 50 60 میرسه اینجوری؟ عربی سفید گاج رو دیدم.به نظرتون خوبه؟؟؟ میخوام سراسری و اگه شد سنجش هاش رو بزنم.منبع تستی میخوام فقط.نظرتون چیه؟؟؟
سلام . اینکه چه وقتی میخواید تست بزنید به برنامه تون بستگی داره اما خب تست زدن شرط اصلیه یاد گرفتن عربیه , در مورد کتاب هم زیاد فرقی نداره همون تست های سراسری و آزمون های آزمایشی کفایت میکنه اما اگه نظر من رو میخوای گاج کامل بهتره چون برای هر تیپ تست یه راه حل نوشته و این ویزگی باعث میشه داوطلب بفهمه با هر تیپ تست باید چه برخوردی بکنه . ( البته گاج سفید این ویژگی رو در قالب کادرهایی به اسم جعبه ابزار آورده ) | سعی کنید برای عربی خلاصه نویسی کنید یا اگه وقتش رو ندارید جزوه ی آقاای جلادتی رو برای خودتون پرینت بگیرید 2- صرفا تست نزنید , چه درست چه غلط حتما تحلیل کنید و برای تثبیت درصد عربی تون حتما آزمون جامع از خودتون بگیرید
ویرایش توسط POOYAE : 24 اسفند 1396 در ساعت 16:59
کسی نیست حواب مارور بده؟؟؟ زده روش رایگان عربی 14 ساعت عمایش حمع بندی عربی ناصح زاده یعنی همیشه رایگان میمونه؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)