اقا نظرتون درباره کار در دوران دانشجویی چیست؟
از کجا کار میشه پیدا کرد؟
پیشنهادی...انتقادی...چیزی...
اقا نظرتون درباره کار در دوران دانشجویی چیست؟
از کجا کار میشه پیدا کرد؟
پیشنهادی...انتقادی...چیزی...
درونت پاکه
وحشی
اما ساکت...!
کمی بین بروبچ ارشد و دکتری بگردی، اونا واسه تزشون هم شده گاهی به کمک نیاز دارن !! بعضیاشون آگهی میدن، و بعضیا به دانشجو و اساتید میگن ! ...... میشه توافقی یه کاری واسشون انجام بدی یه پولی گیرت بیاد !! ::::: البته شامل اساتید هم میشه ! می بینی یه استاد یه کار تحقیقاتی سنگین داره، یه بخش کارشو که انجام بدی یه چیزی دستتو میگیره ! به خصوص اگه در راستای رشته تحصیلی خودت باشه یه تجربه ای هم واست میشه !
بچه ها ی سوال مهم
سرعت اینترنت خوابگاه چطوره؟اصلا اینترنت داره؟میشه خودمون adsl بخریم (خط تلفن بخریم به ادرس خوابگاه) :yahoo (4):
یا فقط مودم همراه راهکارشه؟
خیلی مهمه ممنون
بعضی هاتون زیادی دارین بی مزه بازی درمیارین
فکر میکنین دانشگاه رفتین دیگه خیلی همه کاره شدین
همه رو میشناسین
یکم جنبه داشته باشین
گفتم بعضی هاتون...به خودت نگیر عزیزم
بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!
بعضی خابگاه ها اینترنت دارن. با سرعت خوبم دارن.بستگی داره چه دانشگاهی قبول بشید
بیخودی پرسه زدیم روزمان شب بشود
بیخودی حرص زدیم سهممان کم نشود
ما خدا را با خود سر دعوا بردیم،و قسمها خوردیم
ما به هم بد کردیم،ما به هم بد گفتیم
ما حقیقتها را زیر پا له کردیم و چقدر حظ بردیم که زرنگی کردیم
روی هر حادثه ای حرفی از عشق زدیم
از شما میپرسم،ما که را گول زدیم؟!...
یه تعداد سوالا رو که خوندم یه دل سیر خندیدم!! واقعن دمتون گرم!!خخخخخخ:yahoo (4):
یکی میگفت واسه ثبت نام ولی باید باشه!! راسته!!؟ چون از صحبتای اینجا برداشت دیگه ای کردم!!
آخرم نفهمیدم چجوری قبولیمونو خبر میدن!! تو سایت میزنن یا تماسی چیزی!!؟
فرگشت!
اگه با والدین هم رفتید هیچ کس مسخره نمیکنه من با دوستم رفتم ثبت نام دانشگاه صنعتی اصفهان همه با پدر مادر هاشون اومده بودند بعضی ها که بابا مامان خواهر برادر همه باهم اومده بودند:yahoo (4):
قبولی انتخاب رشته؟ خوب سنجش نتایجو میری مشخصاتتو میزنی میگه کدوم دانشگاه قبولی دیگه
خوابگاه دانشگاه تهران که من رفتم مهمان دوستم شدم سرعتش وقتی دم عید بود و هیچ کس نبود تو خوابگاه 150 160 بود
ولی گفت اگه همه باشند دیگه 10 20 میشه تا 30 40 نهایت کلا در حدیه که یه فیسبوکی برید و سایت دانشگاه رو باز کنید کار دیگه ای نمیشه کرد:yahoo (4):
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
خوابگاه دانشگاه تهران که من رفتم مهمان دوستم شدم سرعتش وقتی دم عید بود و هیچ کس نبود تو خوابگاه 150 160 بود
ولی گفت اگه همه باشند دیگه 10 20 میشه تا 30 40 نهایت کلا در حدیه که یه فیسبوکی برید و سایت دانشگاه رو باز کنید کار دیگه ای نمیشه کرد:yahoo (4):
منم واسه ثبت نام رفتن اونروز همه با پدر مادراشون بودن.اگه دانشگاتون شهر دیگس بنظر من حتمن پدرتونو ببرید میبینید یه ایراد الکی میگیرن حداقل به عنوان بزرگترتون خوبه باهاتون باشن
بیخودی پرسه زدیم روزمان شب بشود
بیخودی حرص زدیم سهممان کم نشود
ما خدا را با خود سر دعوا بردیم،و قسمها خوردیم
ما به هم بد کردیم،ما به هم بد گفتیم
ما حقیقتها را زیر پا له کردیم و چقدر حظ بردیم که زرنگی کردیم
روی هر حادثه ای حرفی از عشق زدیم
از شما میپرسم،ما که را گول زدیم؟!...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)