نوشته اصلی توسط rasulprofessional همون لباسای عروسی قبلی رو بپوش اینا ها اینم عکسش @HANA199665 خخ این موبارک عروست.... استغفرلله ....یه چی سنگین تر
@milad65 الکی لایک نکن...شیرینی موخام
نوشته اصلی توسط HANA199665 @milad65 الکی لایک نکن...شیرینی موخام عروس خوانوم خجالتیه اذیتش نکن آجی ! @milad65 یهویی
خرید جم کلش , خرید جم , جم کلش , خرید جم بازی
نوشته اصلی توسط rasulprofessional عروس خوانوم خجالتیه اذیتش نکن آجی ! @milad65 یهویی میگفتی شیما رو برات ردیف میکردم این هم خسیسه هم خجالتی...ایششششش داش @milad65 یاهمین الان شیرینی میدی یا این رسولو اتیش میزنم
نوشته اصلی توسط HANA199665 میگفتی شیما رو برات ردیف میکردم این هم خسیسه هم خجالتی...ایششششش داش @milad65 یاهمین الان شیرینی میدی یا این رسولو اتیش میزنم اره ! هم خسیسه هم خجالتی هم لوس شیما ؟ اینو هنوز نگرفتم بیام اونو بگیرم ؟
نوشته اصلی توسط rasulprofessional اره ! هم خسیسه هم خجالتی هم لوس شیما ؟ اینو هنوز نگرفتم بیام اونو بگیرم ؟ خخ یه دیقه وایستا @milad65رسولو میخای ایا؟
نوشته اصلی توسط HANA199665 میگفتی شیما رو برات ردیف میکردم این هم خسیسه هم خجالتی...ایششششش داش @milad65 یاهمین الان شیرینی میدی یا این رسولو اتیش میزنم تو شیما رو ردیف کن من هم خودم میلاد رو آیش میزنم بعدشم خود سوزی میکنم
داششششششششششششششششششش میلاد ایا رسول را دوست؟ خو یه چیزی بگو
نوشته اصلی توسط HANA199665 خخ یه دیقه وایستا @milad65رسولو میخای ایا؟ اون ور در گوشم میگه بگو ارع رفت بیرون
نوشته اصلی توسط rasulprofessional اون ور در گوشم میگه بگو ارع رفت بیرون خخخ الان با یه کربیت زندگیشو خاتمه میدم...از دستش راحت شی... خستم کرد
فضای تایپیک مثه مجلس خواستگاری شده ... برای سلامتی عروس و داماد ، صلوات ...
نوشته اصلی توسط moho فضای تایپیک مثه مجلس خواستگاری شده ... برای سلامتی عروس و داماد ، صلوات ... هعی ادم دوستاشو میبینه سر و سامون گرفته اکش چشاشو میگره سلامتی رسول و میلاد صلوات
نوشته اصلی توسط HANA199665 خخخ الان با یه کربیت زندگیشو خاتمه میدم...از دستش راحت شی... خستم کرد تو شیما رو جور کن فعلا خودم بنزین میریزم روش منتظرما بیا پ.خ
نوشته اصلی توسط rasulprofessional تو شیما رو جور کن فعلا خودم بنزین میریزم روش منتظرما بیا پ.خ نموخام ازت میتلشم
عکس یادگاری مادربزرگ های فروم @eli94 و @HANA199665 و @Bano.m
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 4 مهمان)
نمایش برچسبها