خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 22 از 22
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      این قسمت رو گه الان پایین paste میکنم متوجه نمیشم(هم اینکه اون دو تا فرمول که دادید باهاش چی رو حساب میکنیم و راجب فنوتیپش یه توضیح بدید(خیلی ممنون))

میدونیم‌ توی صفات وابسته به جنس چون الل روی‌کروموزوم X هست پس XXها(انسان و ملخ ماده+پرنده و پروانه نر)و.......(خب دیگه ادامش!!!توصیح لطفا!)

2. Top | #17
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      این قسمت رو گه الان پایین paste میکنم متوجه نمیشم(هم اینکه اون دو تا فرمول که دادید باهاش چی رو حساب میکنیم و راجب فنوتیپش یه توضیح بدید(خیلی ممنون))

میدونیم‌ توی صفات وابسته به جنس چون الل روی‌کروموزوم X هست پس XXها(انسان و ملخ ماده+پرنده و پروانه نر)و.......(خب دیگه ادامش!!!توصیح لطفا!)
      میشه بیشتر راهنمایی کنی دقیقا چی رو توضیح؟

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      img_20140825_230159.jpg

img_20140825_230225.jpg
      تصاوير کوچک فايل پيوست تصاوير کوچک فايل پيوست 12668d1408970830-2014-08-25_171525.png  

ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
      بینوایان-ویکتور هوگو

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      دوستان این چند سوال رو دیدم نمیدونم چی هستن اصلا!:
      ۱-درصفتی ۳اللی ملخ های نر،چند نوع ژنوتیپ و چند نوع فنوتیپ میتوان ایجاد کرد که بین الل های ان غالب مغلوبی وجود دارد؟
      ۲-در صفتی ۴اللی که بین الل ها رابطه غالب مغلوبی دیده نمی شود،در جمعیت ملخ های مادخ چند نوع ژنوتیپ و چند نوع فنوتیپ وجود دارد؟
      خب مثلا سوالای بالا رو چجوری باید حل کرد؟(اصلا اینا مربوط به زیست سال سوم دبیرستانن یا چهارم؟!)
      دوستان یه سوال دیگه هم دارم اونم توی فصل ۸ هست که کلا نمیدونم مسایلش چجورن و چجوری باید حل بشن؟؟؟؟تورو خدا تو این زمینه هم توضیح بدید(هیچی نمیفهمم از فصل ۸)
      ممنون و ببخشید که وقتونو گرفتم

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

و یه سوال دیگه ی من هم راجب اون موقع هایی هست که یک یا چند خط کسری میدی و بالا و پایینش یکسری حروف مینویسه و میگه تعداد ژنوتیپ یا گامتو بدست بیار

نقل قول نوشته اصلی توسط arman_b100 نمایش پست ها
      برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: IMG_20140825_230159.jpg
مشاهده: 56
حجم: 30.5 کیلو بایت

نام: IMG_20140825_230225.jpg
مشاهده: 53
حجم: 40.6 کیلو بایت
      شما این تصاویرو از کدوم کتاب گرفتید؟

5. Top | #20
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

عکسایی که ارمان گذاشته از تخته سیاه هست
      بخونش اگر متوجه نشدی بگو منم توضیح میدم
      دوستان این چند سوال رو دیدم نمیدونم چی هستن اصلا!:
      ۱-درصفتی ۳اللی ملخ های نر،چند نوع ژنوتیپ و چند نوع فنوتیپ میتوان ایجاد کرد که بین الل های ان غالب مغلوبی وجود دارد؟
      ۲-در صفتی ۴اللی که بین الل ها رابطه غالب مغلوبی دیده نمی شود،در جمعیت ملخ های مادخ چند نوع ژنوتیپ و چند نوع فنوتیپ وجود دارد؟
      خب مثلا سوالای بالا رو چجوری باید حل کرد؟(اصلا اینا مربوط به زیست سال سوم دبیرستانن یا چهارم؟!)
      دوستان یه سوال دیگه هم دارم اونم توی فصل ۸ هست که کلا نمیدونم مسایلش چجورن و چجوری باید حل بشن؟؟؟؟تورو خدا تو این زمینه هم توضیح بدید(هیچی نمیفهمم از فصل ۸)
      ممنون و ببخشید که وقتونو گرفتم

و یه سوال دیگه ی من هم راجب اون موقع هایی هست که یک یا چند خط کسری میدی و بالا و پایینش یکسری حروف مینویسه و میگه تعداد ژنوتیپ یا گامتو بدست بیار

شما این تصاویرو از کدوم کتاب گرفتید؟
      این سوال باید بگه که کدوم الل بر کدوم غالب هست تا بشه فنوتیپ رو گفت
      ولی تعداد ژنوتیپ با توجه به اینکه ملخ نر XO هست برابر با تعداد الل هست یعنی 3 چون فقط کروموزم X میتونه الل داشته باشه
      ولی شما فرض کن الل1بر2و3غالب است حالا واسه حلش مطابق شکل زیر:
      a b c رو خودم به دلخواه انتخاب کردم و هر کدوم1الل هست

untitled.png

۲-در صفتی ۴اللی که بین الل ها رابطه غالب مغلوبی دیده نمی شود،در جمعیت ملخ های ماده چند نوع ژنوتیپ و چند نوع فنوتیپ وجود دارد؟
      همونطور که گفتم ملخ ماده XX هست وتنوع ژنوتیپ اون از رابطه ی
      محاسبه میشه
      که برابر هست با 10
      و چون رابطه ی غالب و مغلوبی نداریم بیشترین فنوتیپ رو که همون برابر با تعداد ژنوتیپ هست رو داریم یعنی 10تا هم فنوتیپ

درمورد صفات پیوسته(همون کسری ها) هم بعدا میام توضیحاتی مینویسم

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M o h a m m a d نمایش پست ها
      عکسایی که ارمان گذاشته از تخته سیاه هست
      بخونش اگر متوجه نشدی بگو منم توضیح میدم

این سوال باید بگه که کدوم الل بر کدوم غالب هست تا بشه فنوتیپ رو گفت
      ولی تعداد ژنوتیپ با توجه به اینکه ملخ نر XO هست برابر با تعداد الل هست یعنی 3 چون فقط کروموزم X میتونه الل داشته باشه
      ولی شما فرض کن الل1بر2و3غالب است حالا واسه حلش مطابق شکل زیر:
      a b c رو خودم به دلخواه انتخاب کردم و هر کدوم1الل هست

نام: Untitled.png
مشاهده: 49
حجم: 21.4 کیلو بایت

۲-در صفتی ۴اللی که بین الل ها رابطه غالب مغلوبی دیده نمی شود،در جمعیت ملخ های ماده چند نوع ژنوتیپ و چند نوع فنوتیپ وجود دارد؟
      همونطور که گفتم ملخ ماده XX هست وتنوع ژنوتیپ اون از رابطه ی
      محاسبه میشه
      که برابر هست با 10
      و چون رابطه ی غالب و مغلوبی نداریم بیشترین فنوتیپ رو که همون برابر با تعداد ژنوتیپ هست رو داریم یعنی 10تا هم فنوتیپ

درمورد صفات پیوسته(همون کسری ها) هم بعدا میام توضیحاتی مینویسم
      خیلی ممنون از شما
      لطف کنید راجب ژنتیک گیاه هم توصیح بدید
      ممنون

راستی من توضیحات اون کتابو خیلی خوب میفهمیدم!!اسمش ژنتیک تخته سیاه هست؟با اون بخونم دیگه فول فول میشم؟!

7. Top | #22
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خیلی ممنون از شما
      لطف کنید راجب ژنتیک گیاه هم توصیح بدید
      ممنون

راستی من توضیحات اون کتابو خیلی خوب میفهمیدم!!اسمش ژنتیک تخته سیاه هست؟با اون بخونم دیگه فول فول میشم؟!
      گیاهی چیز خاصی نداره
      بخونید، بپرسید تا رفع اشکال کنیم
      آره ژنتیک تخته سیاه
      آره کامله

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن