X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

ابهامات و اشکالات خودتونو چه جوری ردزنی می کنید ؟!؟

Professional Tracing

لطفا کمی خوب به عنوان فکر کنید و بعد نظر و راهکار خودتونو بگید (این پست میتونه خیلی حرفا واسه گفتن داشته باشه، ولی من اول خواستم بدونم فکر شما سمت چه جور نکاتی میره تا یواش یواش به اونی که اصل مطلب و ضرورت هستش برسیم ) ::: (بازهم میگم، خوب به عنوان فکر کنید، و متوجه باشید شاید اونی که به ذهن شما میاد، به ذهن خیلیا دیگه هم میتونه میاد، پس لطفا از این جور موارد ساده نگید (مثل کنکور آزمایشی و ...))

ابهامات و اشکالات خودتونو
      چه جوری ردزنی می کنید ؟!؟

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سوالت سخته...

3. Top | #3
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behrouz نمایش پست ها
      سوالت سخته...
      آره میتونه سوال سختی باشه !!
      ....................................
      معمولا نوع جوابی که به این سوال میشه داد از دو شکل خارج نیست :

1. یا نگاهت به مساله «کلی» هستش !! یعنی داری در آن واحد تمامی دروس زیست، شیمی، فیزیک، ریاضی، زمین، ادبیات، معارف، زبان، عربی و حتی تمامی دروس انسانی و هنر و ... را می بینی و به دنبال یه راهکار عمومی واسه همه هستی

2. یا نگاهت به مساله «خاص» هستش !! که داری مثلا از فیزیک میگی، و اون هم از مبحث الکترونا میگی، و در این میان، مبحث الکتریسیته ساکن واست یه جاش مبهم باقی مونده، و باز در این میان با خودت میگی که «مفهوم پتانسیل الکتریکی را درست متوجه نمیشم!؟» ===> و بعد با این نوع نگاه به دنبال راهکار هستی ! ===> که البته اولش میتونه یه راهکار خاص برای این ابهام خاص باشه، ویا اینکه میشه بعدش همین را بسطش داد و به یه راه حل کلی اونو تبدیل کرد و جنبه کاربرد عمومی بهش داد (حالا نه حتما در تمامی دروس !! بلکه در همین حد که بتونه در یه جا دیگه ازش استفاده کرد، خودش میتونه یه پیشرفت محسوب بشه !!)

4. Top | #4
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      این روش رو برا رفع اشکال اختصاصیا استفاده میکنم تا الانم موثر بوده
      بعد از n ساعت مطالعه میشینم یه نگاه میندازم به چیزایی که یاد گرفتم و تستایی که حل کردم . اگه یه نکته درسی تو مثلاً فیزیک رو خوب یادگرفته باشی میتونی به زبون ساده و روون بدون اینکه قسمتی رو دقیقا کپی پیست کرده باشی بیانش کنی و در ضمن کاملا متوجهی این تست چرا به این سرنوشت دچار شد و به این شکل حل شد یا چرا اون تستی که مشابه این به نظر میرسید کاملا متفاوت با این حل شد. حالا اگه اینجا مشکلی نداشتم که هیچی اگه داشتم یادداشت میشه تا در اسرع وقت تکلش کنم
      حالا یه هفته یا یکماه از مطالعه اولیه میگذره میای مرور میکنی خلاصه برداری هاتو .دیگه ممکنه شما نتونی به همون سادگی که بعد از اولین مطالعه قضایا رو شکافتی بیانش کنی ولی احتمالن میتونی همون تست ها رو بدون اینکه نیازی باشه زیاد به حافظه گرامی فشار بیاری که چی رو قبلن زدی حل کنی . باید کامل فرآیند حل فلان سوال رو یاد گرفته باشی و حتی بتونی به دلخواه خودت سوالو تغییرش بدی و کاملا با سوالای مشابهش راحت باشی خلاصه به قضیه مسلط باشی. اگر من اینجا مشکلی در حل سوال و تحلیل مساله داشته باشم میام دوباره اوون درس رو به برنامه ی هفته بعد اضاف میکنم و میخونم ( حداقل قسمتایی که فراموش کردم) و حتما به خلاصه برداری هام با تاکید بیشتر اضافه ش میکنم.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      از طریق دیگران...

6. Top | #6
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط NaKayama نمایش پست ها
      از طریق دیگران...
      میشه لطفا همینو با یه مثال واضح توضیح بدی !! که دیگران چه جوری میتونه باعث این بشه که شما متوجه ابهام و اشکال (درسی) خودتون بشید ؟!؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط esilovexp نمایش پست ها
      میشه لطفا همینو با یه مثال واضح توضیح بدی !! که دیگران چه جوری میتونه باعث این بشه که شما متوجه ابهام و اشکال (درسی) خودتون بشید ؟!؟
      اول اینکه من نمیدونستم این تاپیک در مورد اشکالات درسیه...
      اما تو اشکالات درسی هم ما این روشو داشتیم که هر هفته جمعه جمع میشدیم و هر کس یه درسیو (یه مبحثیو که اون هفته امتحان داشتیم) به دو نفر دیگه توضیح میداد و به همین ترتیب...
      یکی از روشا هم بررسی سوالات آزمونامون هستش...

8. Top | #8
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr.tp نمایش پست ها
      این روش رو برا رفع اشکال اختصاصیا استفاده میکنم تا الانم موثر بوده
      بعد از n ساعت مطالعه میشینم یه نگاه میندازم به چیزایی که یاد گرفتم و تستایی که حل کردم . اگه یه نکته درسی تو مثلاً فیزیک رو خوب یادگرفته باشی میتونی به زبون ساده و روون بدون اینکه قسمتی رو دقیقا کپی پیست کرده باشی بیانش کنی و در ضمن کاملا متوجهی این تست چرا به این سرنوشت دچار شد و به این شکل حل شد یا چرا اون تستی که مشابه این به نظر میرسید کاملا متفاوت با این حل شد. حالا اگه اینجا مشکلی نداشتم که هیچی اگه داشتم یادداشت میشه تا در اسرع وقت تکلش کنم
      حالا یه هفته یا یکماه از مطالعه اولیه میگذره میای مرور میکنی خلاصه برداری هاتو .دیگه ممکنه شما نتونی به همون سادگی که بعد از اولین مطالعه قضایا رو شکافتی بیانش کنی ولی احتمالن میتونی همون تست ها رو بدون اینکه نیازی باشه زیاد به حافظه گرامی فشار بیاری که چی رو قبلن زدی حل کنی . باید کامل فرآیند حل فلان سوال رو یاد گرفته باشی و حتی بتونی به دلخواه خودت سوالو تغییرش بدی و کاملا با سوالای مشابهش راحت باشی خلاصه به قضیه مسلط باشی. اگر من اینجا مشکلی در حل سوال و تحلیل مساله داشته باشم میام دوباره اوون درس رو به برنامه ی هفته بعد اضاف میکنم و میخونم ( حداقل قسمتایی که فراموش کردم) و حتما به خلاصه برداری هام با تاکید بیشتر اضافه ش میکنم.
      ببین رفیق
      .................
      این رویه بیش تر تا سطح کسب درصدای حدود 60 جواب میده !! در حدی که میشه به اشراف خوبی روی نکات کلی و پرکاربرد رسید و بعد در حل تستای متوسط و یه چندتایی سخت ازش استفاده کرد ===== >>> ولی بعدها که جلوتر بری و با همین روالی که شما فرمودید، پیش بری، متوجه یه سری ریزنکات میشی و میگی : «ای دل غافل، این ریزنکات بود و من ندیدمشون و حواسم بهشون نبود » === >> و بعد از این هستش که با خودت فکر می کنی که تا الان که مثلا تمام فیزیک را در مدت هشت ماه خوندی، برای مثلا فرصت باقیمانده یک ماهه، میشه ای جوری ریزنکات باقیمانده ردزنی کنم و بعد رفع اشکال ؟!؟
      .............................
      یه مثال ساده :
      من از جزوه ای که خودم داشتم، مبحث حالت های ماده و فشار خونده بودم، خیلی به جزوه م اعتماد دارم همه ی اونچه که باید بدونی را، گفته !! تا اینکه در این کتاب فیزیک پایه گاج، یه تست از دلیل چرایی عدم تراکم ناپذیری مایعات بودش، که حلش کاری نداشت، چرا که اگه از هر جزوه ای هم خونده بودی حداقل به شکل حفظی جواب واست روشنه !! ولی با این حال ممکنه این ابهام واست پیش بیاد، که واقعا چرا باید من این مطلب را همین طوری بدون دلیل حفظش کنم، بدون اینکه دلیل و مفهوم اونو متوجه شده باشم !! یعنی اگه از همین نکته ی به ظاهر ساده، سوال سخت و مفهومی طرح بشه، میتونم جواب بدم !! === >> و بعد که پاسخ تشریحی تست (491) نگاه کردم، دیدم با یه مثال ساده به خوبی مطلب روشن هستش ==== >>> که باز دیدم داره از چیزی حرف میزنه که احتمال طرح تست ترکیبی مرتبط به مباحث نیروهای کشسانی فنر و قانون هوک هستش، و بعد گفتم که چه جوری میشه یه فکری واسه این کرد که بعدا اگه ازش سوال طرح شد، رودست نخورم !!!
      .....................................

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      Professional Tracing

لطفا کمی خوب به عنوان فکر کنید و بعد نظر و راهکار خودتونو بگید (این پست میتونه خیلی حرفا واسه گفتن داشته باشه، ولی من اول خواستم بدونم فکر شما سمت چه جور نکاتی میره تا یواش یواش به اونی که اصل مطلب و ضرورت هستش برسیم ) ::: (بازهم میگم، خوب به عنوان فکر کنید، و متوجه باشید شاید اونی که به ذهن شما میاد، به ذهن خیلیا دیگه هم میتونه میاد، پس لطفا از این جور موارد ساده نگید (مثل کنکور آزمایشی و ...))

میتونم رشته شما رو بپرسم؟؟؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

Professional Tracing

بی گمان در دل من جای کسی هست که نیست...!!

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sara1375 نمایش پست ها

مهندسی گیاه پزشکی

11. Top | #11
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من بعضی از درس ها رو با فکر کردن خودم تونستم ابهاماتشو برطرف کنم البته بعضی هاش خیلی طول کشید( یک ماه تا سه ماه).

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farshidr90 نمایش پست ها
      من بعضی از درس ها رو با فکر کردن خودم تونستم ابهاماتشو برطرف کنم البته بعضی هاش خیلی طول کشید( یک ماه تا سه ماه).

ها جون دیداش، اگه منم فرصتش بود، هم با «فکر خودم» میتونستم هر چی اشکال و ابهام هستش ردزنی و رفع اشکال کنم !! ولی واقعیت لازمه زندگی ترکیبی است از :
      سرعت + کیفیت + دقت

13. Top | #13
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اولا که عجب تاپیک باحالی زدی !!!
      دوما :
      1.من خودم اول راهکارای عمومی پیدا کردم واسه همه درسا ! مثلا چی ؟ مثلا میرفتم واسه روش های مرور و افزایش تمرکز و اینا تحقیق میکردم ! کجا تححقیق میکدم ؟ هرجا که میشد : سایت.مشاور.دوست و ...
      -----وقتی اینا رو پرسجو میکردم و میفهمیدم باید چیکار کنم نوبت به سخت ترین مرحله یعنی عمل میرسید !!! بعضیاشونو که با سختی بشدت زیادی انجام دادم مثل مروری که بیاد یه روز بعد انجام بشه ( برا من خیلی سخت بو تکرار کردن ولی خب به هر حال 50% مواقع انجام نمیشد !)
      2.یه سری کارایی هم بود که برا درسا و مبحثای خاصی انجام دادم : مثلا قرابت ضعف داشتم و هر شب حددای نیم ساعتی قرات تحلیلی میخوندم ! که بشدت موثر بود ! ---- یا برا ریاضی علامت دار میکردم تستا رو و ...
      سوما:این رشته ای که شما خوندین راضی هستین ازش ؟ محل کارش کجاست ؟ شما میخواین از اول کنکور بدین دوباره آیا ؟
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط farhad.7 نمایش پست ها
      اولا که عجب تاپیک باحالی زدی !!!
      دوما :
      1.من خودم اول راهکارای عمومی پیدا کردم واسه همه درسا ! مثلا چی ؟ مثلا میرفتم واسه روش های مرور و افزایش تمرکز و اینا تحقیق میکردم ! کجا تححقیق میکدم ؟ هرجا که میشد : سایت.مشاور.دوست و ...
      -----وقتی اینا رو پرسجو میکردم و میفهمیدم باید چیکار کنم نوبت به سخت ترین مرحله یعنی عمل میرسید !!! بعضیاشونو که با سختی بشدت زیادی انجام دادم مثل مروری که بیاد یه روز بعد انجام بشه ( برا من خیلی سخت بو تکرار کردن ولی خب به هر حال 50% مواقع انجام نمیشد !)
      2.یه سری کارایی هم بود که برا درسا و مبحثای خاصی انجام دادم : مثلا قرابت ضعف داشتم و هر شب حددای نیم ساعتی قرات تحلیلی میخوندم ! که بشدت موثر بود ! ---- یا برا ریاضی علامت دار میکردم تستا رو و ...
      سوما:این رشته ای که شما خوندین راضی هستین ازش ؟ محل کارش کجاست ؟ شما میخواین از اول کنکور بدین دوباره آیا ؟
      >>> باحالی از خودته پسر !!
      .............................
      1. یه چی میگم کمی دقت کن :: اینه که شما میگید «مرور» یه راهکار عمومی و شناخته شده است (حال اینکه کی چه جوری عمل میکنه، بماند! اصل خودشه که ok!) === >> حال زمانی که مرور می کنیم شاید اگه قبلش حدود 40% مطلب را یاد گرفتیم، این بار به بیش از 70% مطلب اشراف پیدا می کنیم === >> حال اصل موضوعیت مبحث سر این هستش که : شما واسه 30% باقیمانده چه کار می کنی ؟!؟ (واقعا بهش فکر کن === >>> اگه جوابت مرور هستش، واسم بگو تا چه حد و به چه شکل !! و عایا حساب زمان و فرصت دستته ؟!؟!)
      ...................
      2. در همین مبحث قرابت که شما میگید :حداقل واسه بعضی تستا و ابیات، آیا تا به حال دقت داشتی که تا چه حد تشریح تست میتونه ابهام انگیز و به همراه جواب های متنوع و نه زیاد قابل اعتماد باشه ؟!؟ یعنی از اون مدل جواب های دوپهلو که دقیق نمیدونی از اینه که گفته شده چه جوری میشه استفاده کرد که بعدا اشکالی پیش نیاد !! (الانه من سه سری کتاب ادبیات جامع مهروماه، ادبیات موضوعی گاج و ادبیات جامع خیلی سبز! را واسه یه تست کنکور سراسری چک کردم؛ هرچند که تست را درست جواب داده بودم ولی بازهم با جوابای متنوعی که داشتن نتوستن اون حس رضایت بایده را داشته باشم و دقیق متوجه ی اشکال کارم بشم ؟!؟ (منظور تحلیل دقیق تمامی گزینه هاست !)===== >> یا اساسا به این فکر کردی که آیا هم فقط دونستن مفهوم و تشخیص اون در بیت میتونه کفایت لازمه واسه تست زنی سریع و دقیق قرابت باشه ؟!؟

3. آره عزیز ! رشتمو دوست دارم !! بازار کارش متنوعه !! یه کنکور است و عشق پزشکی !؟!

15. Top | #15
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اگه میتونستم ردزنی بکنم که الان وضعم بهتر از این بود

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن