سلام دوستان...من موندم واسه عربی چ کتابی بگیرم،جامع خیلی سبز یا گاج نقره ای؟لطفا بکمکین...اگه میشه با دلیل...
سلام دوستان...من موندم واسه عربی چ کتابی بگیرم،جامع خیلی سبز یا گاج نقره ای؟لطفا بکمکین...اگه میشه با دلیل...
من گاج رو دارم
قواعدشو عالی گفته البته برای من که که ضعیفم
اگه یه ذره سطحتون بالاس خیلی سبز (بالاتر از من که ضعیفم)
ولی گاجو خیلی دوست دارم چون رنگ و اینجور چیزاش خیلی روحیه اوره از خوندنش خسته نمیشم
گاج خیلی هاش کنکوره+سنجش+فنی حرفه ای+تالیفی+تست و قواعد سال اول+پاسخ تشریحی+درک مطلب+اعراب وکلا هرچی تو کنکور میاد.کتاب اضافی نیازی نیست برا عربی به جز کامل گاج
اگه قواعد میخواین ایاد فیلی مبتکران عالیه
اما اگه تست میخواین آبی کانون که فقط تست کنکور باشه عالیه
بخدا عربی گاج زیاد شاخ نیست
قواعد خیلی نکته ای و کوتاه و ...هستن مهفومی نیستن....هیچ راهکاری برای تجزیه و اعراب و ترکیب و ... نگفته ...در مورد درک مطلب هم اومد 30 تا درک مطلب کنکور اورده.... ولی ترجمه بسیاز عالی هست
ژان وال ژان: مرا برای دزدیدن تکه نانی به زندان بردند و پانزده سال در آنجا نان مجانی خوردم! این دیگر چه دنیاییست!!!
بینوایان-ویکتور هوگو
برای کسی که میخاد به زبان ساده تری یاد بگیره خیلی سبز انتخاب مناسبی هستش.چون پیش نیاز ها و پس نیازها (!!!) رو هم هرجا لازم بوده داده و لینک های به درد بخوری داره
هم گاج و هم خیلی سبز رو دارم.گاج تنها برتریش دو رنگ بودنشه!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
برای کسی که میخاد به زبان ساده تری یاد بگیره خیلی سبز انتخاب مناسبی هستش.چون پیش نیاز ها و پس نیازها (!!!) رو هم هرجا لازم بوده داده و لینک های به درد بخوری داره
هم گاج و هم خیلی سبز رو دارم.گاج تنها برتریش دو رنگ بودنشه!
Live In The Moment
من قواعد رو از رو ایاد فیلی میخونم (خیلی هم راضی ام ازش ، هر کی هر چی درموردش میگه چرته محضه ! ) تست رو هم از رو نشر الگو کار میکنم ! ولی غزال موسوی (خیلی سبز ) درسنامه و تستش عالیه !!
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
من کتاب مبتکران و فوت و فن خیلی سبز دارم از هیچکدومشون خوشم نیومده!!! مبتکران خیلی ابتدایی توضیح داده فوت و فن هم که دیگه قربونش برم...فقط نکات حفظی داره... من عربی رو دوست دارم ولی فوت و فن داره حالمو بهم میزنه!!!کتابی نیست که بین این دوتا باشه؟؟؟
من از انتشارات خیلی سبز انتظار همچین کتابی رو نداشتم ولی همچین اتفاقی
افتاده که در حال حاضر بهترین کتاب عربی بازار همین جامع خیلی سبز
هست..دلیلش هم توضیح روان هست..من هم گاج هم خیلی سبز رو دارم..خیلی
سبز خیلی بهتره تا جایی که اصلا نیازی به گاج ندارم!
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)