خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

Maghror
      نمایش مشخصات

Lightbulb آشـــفتگی رو حـــــذف کـــــن...فقــــط همیــــــــن!!!

به اسم اونی که من و تورو آفرید!

یه سلام داغ توی این گرمای تابستون خدمت همتون...
      خوبین؟خوشین؟رو به رشدین؟!

دوستان حدود 2ماه از پروسه ی تقریبا 12 که تایم داریم گذشت...

عالی یا ضعیف...
      با مطالعه روزانه12 ساعت یا با 2 ماه خوردن و خوابیدن...
      با تراز های توووپ توی آزمون ها یا با برگه سفید پاسخ برگ...
      با ذوق کردن از حل تمام تست های یک مبحث یا با سرخوردگی از نفهمیدن حتی یک سطر...
      خلاصه اینکه خوب یا بد دو ماه رو پشت سر گذاشتیم...

اکثرمون حتی هنوز شروع نکردیم.هی توی آموزشگاه ها دنبال دبیر و کلاس بودیم،قفسه های کتاب فروشی هارو برای یک منبع کامل میگشتیم،سایت های مشاور هارو چک میکردیم تا بدونیم کدوم یکی برنامه طلایی واس تک رقمی شدن بهمون میده،برنامه های آزمون هارو ورق میزدیم تا ببینیم کدوم یکی با شرایطمون سازگاره...

روی صحبتم با همین دوستان هستش،اینایی که هی میگردن...هی میگردن...هی میگردن...
      از کتاب و جزوه و dvd بگیر تا مدل پاک کن سر جلسه آزمونشون...

ببین دوست خوبم،میدونم میخای بهترین رو داشته باشی تا بتونی بهترین شی ولی دقت کردی زیادی داری از اصل کار منحرف میشی ؟
      دقت کردی انگار وظیفه اصلی و راه مستقیم رو خیلی وقته فراموش کردی؟
      درس خوندن توی کار های روزانه ات چن درصد از برنامه هاتو پر میکنه؟
      روزی چن ساعت میخونی؟
      روزی چن تا تست مشتی حل میکنی؟

من یک بار کنکور دادم،همین 93 کنکور دادم.پارسال تابستون دقیقا مثه خودت بودم.هدفم رتبه یک شدن بود...
      کلی کتاب خریدم،کلی کلاس دبیرای مختلف رفتم.دو تا آزمون مختلف ثبت نام کردم.هر هفته یه جزوه و کتاب جدید میخریدم یا از آشناها میگرفتم...
      ولی هرچی جلوتر میرفتم حس میکردم توی یه تونل هستم که آخری نداره.چون هیچ دو کتابی مثه هم نبودن.هیچ دبیری مثه اونیکی درس نمیداد.
      هرکسی و هر کتابی روش خاص خودشو داشت.ممکن بود یه مطلب رو از 4 تا کتاب مختلف بخونم.اونم با روش تفهیمی کاملا متفاوت...
      کم کم داشتم قاطی میکردم.کم کم همه چی آشفته شد...
      همه برنامه ها تداخل پیدا کردن...
      دیگه حتی نمیتونستم مدرسه هم برم.3 روز از 4روز مدرسه رو غایب بودم.اون تایم ها هم که سر کلاس بودم هیچی از درس حالیم نمیشد.
      کلی استرس داشتم که عصر با فلانی و فلانی کلاس دارم ولی برنامه های هیچکدومو اجرا نکردم.چون واس دو تا آزمون میخوندم!

دیگه اواخر ترم اول انگاری Game Over شده بودم...
      نتیجه این 12 ماه آشفتگی منابع رو هم توی کنکور دیدم.1رقمی شدن شد5رقمی....

خواهر من...برادر من...

انقد نگرد.به خدا هیچ فرقی ندارن.به جان خودم همشون همون مطالب هستش که توی کتاب درسیت هم نوشته شدن.فقط یکم بسط دادن.
      انقد وقتت رو صرف حواشی نکن.یادت باشه برای کنکور باید درس بخونی نه اینکه آرشیو منابع جور کنی...
      همکلاسی خودم با ساده ترین منابع ممکن(واس خیلی درسا اصلا کمک آموزشی نداشت!)تونست 900 بشه.ولی من با 7میلیون تومن منابع مختلف شدم یه 5رقمی...

توی همین انجمن خودمون لطف کردن منابع مناسب هر درس رو نوشتن.یکیشون رو برای هر درس انتخاب کنین و تا آخرش با همون پیش برین.قول میدم پشیمون نشین.
      فقط آشفتگی رو کنار بزار....

موفق باشین و سربلند....

Live In The Moment

2. Top | #2
      arj
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ایول داداش من هم به همین نتیجه رسیدم! خداروشکر که زود متوجه شدم!!!
      آن كه دانست ، زبان بست وآن كه مي‌گفت،ندانست ...!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یکی ازبهترین متن ها درزمینه کنکور

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دو تا مشکلی که من داشتم : یکیش همین بحث منابع بود و یکیشم استرس زیاد سر جلسه بو که باعث شد رتبه 2 3 هزار تا راحت جابجا شه !!!!

رو این دوتا مخصوصا جو و استرس کنکور بشدت کار کنین !!!!
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

5. Top | #5
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      بعله دقییییییییییییییییییییییی ییییییییییییقا باید واسه هر درس یک کتاب داشته باشین به چن دلیل 1-از آشتفتگی جلوگیری میکنه2-شما هنوز طعم آزمونای جامع رو نچشیدید اون موقع میفهمید مرور کردن با یک کتاب چقد آسونتر و با آرامشتره و هزار دلیل دیگه
      دی وی دی ها رو هم کلا بیخیال بشین چون اولا قدرت خلاقیت رو ازتون میگیره و ذهنوتونو توی یه شیشه میندازه و محدود میکنه دوما وقتی رو که شما میذارین و دی وی دی میبینین مثلا 2 ساعت و نیم،میتونین خودتون با مطالعه کتاب خیلی خیلی بیشتر مطلب یاد بگیرین.باور کنین رتبه های تک رقمی 2 رقمی سه رقمی هییییییییییییییچ منبع فرا زمینی ندارن!همین کتابان منابعشون. اول برنامه خوب داشته باشین و روش خوب دوم باید کیفیت داشته باشه مطالعتون سوم کمیت و چهارم سرعت عمل داشته باشین.تمام

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      آفرین به نظرات
      به نظر من برا هر درس نهایت یه کتاب وی هجزوه و نهایتا کمک گرفتن از کتاب وجزوه دوم
      به نظر من اگه ادم از این شاخه به اون شاخه و از این کتاب به اون کتاب نپره راحت تره
      من خودم اگه با یه کتاب مسلط بشم و سعی کنم همه مطالبشو یاد بگیرم صد درصد اون درسو هم مسلط میشم

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      up

اگه رویایی داری باید ازش محافظت کنی مردم نمی تونن خیلی کارها رو بکنن
      دوست دارن تو هم نتونی
      اگه یه چیزی رو می خوای
      باید به دستش بیاری
      مکث نکن...

عکس اموزشی دیفرانسیل

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرت نگو پسر داییم ۹۳ با ۲ملیون خرج کردن شد ۸۰۰

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      درد حال منو بقیه دوستان..ممنونم از استارتر...
      ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand

فعال عرصه ی رسانه

مدرس سواد فضای مجازی

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن