خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 20
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات

گزارش تطبیق آزمون های آزمایشی گزینه دو 93-92 با کنکور سراسری 93

* تمام مطالب به نقل از سایت گزینه دو هس

گزارش تطبیقی و مقایسه ای سوالات آزمون سراسری ٩۳ با آزمون های آزمایشی گزینه دو در سال تحصیلی ٩۳-٩۲

آزمون‌های آزمایشی از جمله ابزارهایی است که دانش‌آموزان و داوطلبان ورود به دانشگاه‌ها و مؤسّسات آموزش عالی، برای مواجهه‌ی بهتر با آزمون سراسری، ناگزیر از شرکت در آن‌ها هستند. فارغ از تمام فوایدی که این آزمون‌ها می‌توانند برای آماده‌سازی دانش‌آموزان و داوطلبان آزمون‌های سراسری داشته باشند، این نکته که آزمون‌های آزمایشی دارای چه میزان تشابه و تطابق با فضای واقعی آزمون سراسری هستند و به چه میزان داوطلبان را با واقعیّت آزمون سراسری مواجه می‌سازند از اهمّیّت خاصی برخوردار است.

مؤسّسه‌ی آموزشی فرهنگی گزینه‌دو که بدون شک از نخستین مؤسسه‌های برگزارکننده‌ی آزمون‌های آزمایشی کشوری است مفتخر است که به‌صورت کاملاً مستند اعلام نماید آزمون‌های آزمایشی برگزار شده توسّط این مؤسّسه در سال تحصیلی 93-92 بیش‌ترین و نزدیک‌ترین مشابهت‌ها را با آزمون سراسری 93 داشته است.

این مشابهت‌ها شامل مشابهت موضوعی، محتوایی، مفهومی و حتی مشابهت‌های عینی
      است.

برای ارائه‌ی آمار دقیق و مستند، پرسش‌های 14 مرحله آزمون‌های آزمایشی گزینه‌دو در سال تحصیلی 93-92 ، 4 مرحله آزمون‌های آزمایشی طرح گام اول 92، 6 مرحله آزمون‌های غیرحضوری ارائه شده همراه آزمون‌های آزمایشی در طول سال تحصیلی و 6 مرحله آزمون‌های غیرحضوری طرح گام اول 92، یک‌به‌یک و به دقت مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

در تصویر زیر به اجمال جدول مطابقت پرسش‌های بسته‌ی آموزشی گزینه‌دو با پرسش‌های آزمون سراسری سال 93 به تفکیک در درس‌های مختلف در سه گروه آزمایشی ریاضی، تجربی و انسانی آورده شده است و در پایین جدول نیز گزارش تفصیلی تطابق پرسش‌ها جهت روشن‌تر شدن ذهن شما عزیزان با فرمت PDF جهت دانلود ارائه شده است.

دانلود گزارش تفصیلی مشابهت مفهومی پرسش های آزمون سراسری 93
      با پرسش های آزمون های موسسه گزینه در سال تحصیلی 93-92 دو به همراه لیست پرسش های مشابه با فرمت PDF

گروه ریاضی

گروه تجربی

گروه انسانی

باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی
      ویرایش توسط Amiir : 29 مرداد 1393 در ساعت 19:47

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      با تشکر از امیرخان برای زحماتشون امیدوارم این پست اسپم حساب نشه ولی اینا رو هرسال میدن بیرون چاخانه باور نکنین.نمیگم نرین گزینه 2 اما اگه رفتین به خاطر این تبلیغات نرین.سطح سوالاش خوبه.دیدم سوالاشو

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mariz
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fayras95 نمایش پست ها
      با تشکر از امیرخان برای زحماتشون امیدوارم این پست اسپم حساب نشه ولی اینا رو هرسال میدن بیرون چاخانه باور نکنین.نمیگم نرین گزینه 2 اما اگه رفتین به خاطر این تبلیغات نرین.سطح سوالاش خوبه.دیدم سوالاشو
      امسال زیست و زبانش خیلی بهتر شده.زیستش که زمین تا آسمون فرق کرده!اما بازم من میگم کانون.
      باید انداختش دور...همین.

قلب آهنی

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amiir نمایش پست ها
      امسال زیست و زبانش خیلی بهتر شده.زیستش که زمین تا آسمون فرق کرده!اما بازم من میگم کانون.

منم نظرم روی قلمچیه.به هزار و یک دلیل.جامعه آماریش سطح بالای سوالاش به خاطر طراح های عالیش و یه چیز که شاید مسخره به نظر بیاد.به خاطر نفوذ کاظم قلمچی:yahoo (4):

5. Top | #5
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

bahat-ghahram
      نمایش مشخصات
      عاغا منم نظر بدم این همه راه اومدم
      بقول یه دوستام اگه این همه تطبیقی داره خو همون سوالا رو حفظ کنیم و بریم ولی اینجور نیسس یکی دو تا گزینه مشابه باشه میگن تطبیق
      ولی خو بعضی جاهاشم تطبیق وداره ولی همین که دوستمون گفت خیلی باور نکنید.......
      سوالاشو بررسی کنید خواستید برید ازمونشو....
      موفق باشید باشند باشیم

6. Top | #6
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      گزینه2 آزمون خوبیه ولی این تبلیغای بیخود رو باور نکنین
      مثلا تو انگلیسیش چون دو تا از کلماتی که تو دوتا از گزینه های یکی از سوال های کنکور اومده،در دوتا از گزینه های یه سوال از یکی از آزمون های گزینه دو از تابستون پارسال تا آخرین آزمون جامع گزینه2 اومده،اومده،اون سوال رو مشابه حساب میکنن

7. Top | #7
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بله حرف دوستان درسته من خودم امسال گزینه دو بودم به جرئت میتونم بگم هیچ شباهتی بین سوالاش با کنکور نیست! البته سوالاش خوبه ولی این تطبیق همش....:yahoo (4):

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amiir نمایش پست ها

اره....واقعا امسال زیستش خیلی خیلی خوب شده....شنیدم طراحاشم آدمای بزرگی شدن!!(دکترعمارلو و اشکان هاشمی)

مشاوره و برنامه ريزي كنكور
      راهنماي انتخاب رشته كنكور سراسري
      ویرایش توسط mohammad^s : 29 مرداد 1393 در ساعت 23:59

9. Top | #9
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ولی واقعن اینا دارن غلو میکنن

97 درصد تطبیق با کنکور!

آره منم 4000 تا سوال بدم که تیپ تست باشن حتما با کنکور جور در میاد

اصلن همین کنکور 93 با این همه سختی که بچه ها میگفتن همهش تیپ تست بودن و قبلا جایی دیده شده بودن ولی بچه ها همه رو با هم یه جا ندیده بودن و ترسیدن.

توصیه من به هم داوطلبان اینه که تا میتونین تیپ تست حل کنین تا تعداد تست بالا!

اگه شما 4000 تا تیپ تست واسه ریاضی حل کنین و واقعن روش حلو بفهمین من تضمین میدم که ریاضی کنکور 94 رو بالای 70 میزنین ((تازه کم گفتم))

10. Top | #10
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      غیر ممکنه مثلا از 55 تست ریاضی 53 تاش مشابهت داشته باشه !!!!!

میری سر جلسه کلا از 55 تا تست ریاضی شاید شاید شاید 4 5 تا سوال دقیق مثه سوالات گزینه دو باشه .... تازه اونم بشدت بعیده !!!

ولی تیپ (نمیگم خود سوال)هر سال بشدت شبیه سالای قبله !!! ولی سالای قبل مثلا خارج کشور تجربی 84 هم شامل میشه ها !!!!(که تو کنکور ریاضی میاد)

در کل : خودتون تحقیق کنید !!! ببینید هر کی برا موسسات چی میگه !!! بد اینا رو کنار هم میزارین و به نتیجه میرسین !!!
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

11. Top | #11
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Farhad.7 نمایش پست ها
      غیر ممکنه مثلا از 55 تست ریاضی 53 تاش مشابهت داشته باشه !!!!!

میری سر جلسه کلا از 55 تا تست ریاضی شاید شاید شاید 4 5 تا سوال دقیق مثه سوالات گزینه دو باشه .... تازه اونم بشدت بعیده !!!

ولی تیپ (نمیگم خود سوال)هر سال بشدت شبیه سالای قبله !!! ولی سالای قبل مثلا خارج کشور تجربی 84 هم شامل میشه ها !!!!(که تو کنکور ریاضی میاد)

در کل : خودتون تحقیق کنید !!! ببینید هر کی برا موسسات چی میگه !!! بد اینا رو کنار هم میزارین و به نتیجه میرسین !!!

اساس حرف اینا به همون تیپ تسته که ما این تیپو امسال تست دادیم و این تست ما مطابقت داره!!

اگه این جوریه بذارید منم کنکور 94 رو پیش بینی کنم((اصلن معلومه نیاز به پیش بینی نداره))

تو کنکور 94 یه تست حد میدن که باید رفع ابهام بشه و رفع ابهامه صفر/صفر هستش!!!

یه تست حجم میدن که دوتا جسم داخل هم رفتن!!!

یه تست ترکیب تابع میدن !!

و.....

اینا حجت نیس....

داوطلب گرامی فقط باید خودتو واسه سوالای تکراری از نظر موضوع آماده کن و انقدر تست بزن که بدون فکر کردن راه تست به ذهنت برسه ....((تیپ تستارو حفط باش!!!))

راحت میشه ریاضی رو با این چیزی که گفتم 70 زد!

من خودم که الان درس میدم به این رسیدم وبهتون قول میدم که تو کنکور94 شرکت کنم یه ریاضی بالای 70 بهتون نشون بدم تا باور کنین کنکور سخت نیس اگه زحمت بکشی!

موفق باشین

12. Top | #12
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkh-ana نمایش پست ها
      اساس حرف اینا به همون تیپ تسته که ما این تیپو امسال تست دادیم و این تست ما مطابقت داره!!

اگه این جوریه بذارید منم کنکور 94 رو پیش بینی کنم((اصلن معلومه نیاز به پیش بینی نداره))

تو کنکور 94 یه تست حد میدن که باید رفع ابهام بشه و رفع ابهامه صفر/صفر هستش!!!

یه تست حجم میدن که دوتا جسم داخل هم رفتن!!!

یه تست ترکیب تابع میدن !!

و.....

اینا حجت نیس....

داوطلب گرامی فقط باید خودتو واسه سوالای تکراری از نظر موضوع آماده کن و انقدر تست بزن که بدون فکر کردن راه تست به ذهنت برسه ....((تیپ تستارو حفط باش!!!))

راحت میشه ریاضی رو با این چیزی که گفتم 70 زد!

من خودم که الان درس میدم به این رسیدم وبهتون قول میدم که تو کنکور94 شرکت کنم یه ریاضی بالای 70 بهتون نشون بدم تا باور کنین کنکور سخت نیس اگه زحمت بکشی!

موفق باشین
      100 % سخت نیست !!! ولی شما الان کارشناسی دارین میخونین این حرفو میزنین(قصد جسارت ندارما) !!!
      باور کنید برا کسی که 18 سالشه و میخواد یه جورایی با مهم ترین آزمون زندگیش رو برو بشه ! با فشارای اطرافیانش !
      با نداشتن پول کافی حتی برای کتاب تستش چه برسه به کلاس !!! و ....
      برا اون خیلی سخته !!!
      ولی بازم بزرگ مردای کوچیکی داریم که با همین امکانات بهترینا میشن !!!
      بخدا نمیخوام کلیشه ای صحبت کنم یا شعار بدم !
      همش حرف دلم بود !!!!
      هرجا که هستید و هر چه که هستید بخاطر آن است که خودتان خواسته اید!!!

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      حالا اگر 100 درصد هم تطبیق داشته باشه به چه دردی می خوره؟؟؟
      مگه قراره هر سوالی که توی آزمون ها میاد حفظ کنیم که بعدا سر جلسه کنکور به دردمون بخوره؟
      اینا همش تبلیغاته گول نخورید
      برای آزمون ها مهم سطح سوال نیست
      مهم برنامه آزمونه که برنامه گزینه 2 افتضاحه چون خیلی سنگینه و فاصله بین آزمون ها هم زیاده

14. Top | #14
      کاربر فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      ولی این گزینه دو اغراق زیادی میکنه که 81 درصد مطابقت داشته ولی روی رتبه من خیلی تاثیر گذاشت من اولین آزمون گزینه دو که شرکت کردم تراز کنکورم 6500 بود و آخرین آزمونم هم 8500 ولی تو کنکور تراز 8911 آوردم و راضیم مخصوصا آزمونای غیر حضوری یک ماه مونده به کنکور خیلی کمکم کرد

15. Top | #15
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام سلام
      خوب این جور اراجیف برای کسایی خوبه که آزمون میدن تا آزمون داده باشن
      در یک آزمون خوب سوالا خیلی مهم نیستن ( نمیگم اصلا نیستن ) مهم تر از اون برنامه ای هست که برای درخوندن در اختیارت میذاره . مهم اینه که این برنامه راهبردیش کارشناسی شد و عالی و جامع باشه
      هیچ چیزی رو از قلم نندازه و در ضمن همه چیز رو هم به وقتش داشته باشه
      جونم برات بگه که بعد از اون جامعه آماری بالاست که می تونی توش حس رقابتتو بالا ببری
      درضمن سوالای قلمچی هم همچین بد بد هم نیست . گیریم هم که سوالای گزینه 2 بهتر باشه خوب می تونی اونارم از دوستات قرض بگیری و تو خونه حلشون کنی

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن