سلام . من خیلی دنبال کتاب برای دروس ریاضی گشتم ولی هرچی میگردم بیشتر گیج میشم . میدونم تاپیک های دیگه ای وجود داره ولی هر جا سر زدم جواب سوالامو پیدا نکردم . ببخشید که تاپیک جداگونه ای باز کردم . لطفا تاپیک رو نبندید .
حالا یه سری سوال دارم لطفا اگه میدونین جواب بدین :
باسه دروس - آمار و مدل سازی - ریاضیات 2 - حسابان - حساب دیفرانسیل و انتگرال هر درس کتاب جدا گونه ای بگیرم بهتره یا جامع ؟؟؟؟؟
لطفا کتابی که معرفی میکنید این ویژگی ها رو داشته باشه :
1- آموزش جامع و کامل ( به طوری که اگه وقت نداریم فقط اونو رو بخونیم و یا اگه وقت داشتیم اول کتاب درسی + تمارین بعدش درسنامه کتاب کمک درسی )
2- میکرو طبقه بندی باشه ( این خیلی برام مهمه ) ( از هر درسنامه چچندنوع تست بیاره تا بچه ها با تیپ ها مختلف شنا بشن )( مثلا شبیه گاج نقره ای فیزیک باشه که اومده تو یه درسنامه معادله حالت رو درس داده و بعدش چندتا تست مربوط به همون درسنامه اورده و بعد از اون رفت سراغ مبحث دیگه) ( آخر فصل هم یه آزمون جامع داره )
3- سوالا مشخص شده باشه که کدوما مهم تر هستن ( مثلا بازم مثلا فیزیک گاج نقره ای که سوالای مهم رو گرفته ستاره دار کرده )
4- اکثر تمرین ها و مسایل کتاب درسی رو به صورت تست اورده باشه
5- تست های فراوان داشته باشه ( هم سراسری - هم آزاد - هم تالیفی و اگه شد سوال های آزمون های آزمایشی موسسات کنکور )
6- پاسخ کاملا تشریحی برای همه ( یا 99% ) سوالا
7-اگر هم نکته ای برای حل تست یا روش تستی چیزی وجود داره یا تو قسمت درسنامه گفته باشه یا تو قسمت جواب تشریحی تو کادر های جدا از هم پیش همون سوال مربوطه گفته باشه )
8- کتاب برای هر نوع دانش آموزی خوب باشه ( ضعیف - متوسط - قوی ) ( حالا اگه نشد برای متوسط خوب باشه )
9- زیاد نکته های بهوده نگفته باشه و پرحرفلی نکرده باشه ولی حتما نکته داشته باشه نکته های کاربردی و مهم
من کتابای زیر رو برای هر درس به صورت جدا گونه دارم ولی زیاد باهاشون حال نمیکنم
حسابان گاج سفید ( به خاطر اینه که میکرو نیست و نکته های زیادی اورده تو درسنامه و زیاد پرحرفی کرده تو قسمت درسنامه )
ریاضیات 2 گاج سفید ( دلیلش مثل بالایه )
آمار و مدل سازی گاج سفید ( دلیلش مثل بالاییه )
دیفرانسیل گاج نقره ای دارم ( هنوز شروعش نکردم و نمیدونم چه جوریه ولی فک کنم خوب باشه چون تعریفش رو زیاد شنیدم )
هندسه تحلیلی و جبر خطی گاج نقره ای ( دلیلش مثل بالایه )
ریاضیات گسسته و جبر واحتمال گاج نقره ای ( دلیلش مثل بالایه )
کتابای جامعی که اگه بخوام بخرم یکی از ایناست که میگم << اگه کتاب دیگه مد نظرتون هست لطفا بگین >>
1-حساب دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه ( 2 جلدی ) ( انتشارات الگو)2- دیفرانسیل و انتگرال و ریاضیات پایه ( بانک تست + آموزش ) ( تک جلدی ) ( انتشارات مهرو ماه )
3- میکرو بانک گاج ( نمیدونم آموزش داره یا نه )
4 -
آموزش و بانک دیفرانسیل و انتگرال
انتشارات تخته سیاه ( 2 جلدی )
5- بانك پرسشهاي چهارگزينه اي آمار، حسابان و رياضيات پايه
انتشارات تخته سیاه
2جلدی
برای هندسه 1 و 2 چه چیزی رو پیشنهاد میکنین ؟؟؟؟ ( که ویژیگی های بالا رو داشته باشه )
میدونم خسته شدین و این همه متن رو خوندین ولی خواهشا اگه جواب سوالامو میدونین ختما بگین
خواهش میکنم حتما جواب بدین و تاپیک رو نبندین