هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
کتاب دیفرانسیل مهربان عالیه...
واسه پایه هم کتاب مهربان خوبه هم کتاب منتظری
منتهی کتاب منتظری از صفر شروع کرده و آخرش رو خیلی سخت کرده باید حوصله داشته باشی....((آموزشش عالیه ولی طولانی))
کتاب مهربان تستاش خوبه و توضیح داره ولی آموزش نداره
تو کتابشو داری ؟؟؟؟ اگه آره یه چندتا عکس از بعضی مباحث ریاضیات پایه و حسابان / و / دیفرانسیل بگیر . تا ما ببینیم . الان از هر کی میپرسم نصف میگن درسنامه داره نصف میگن درس نامه نداره آخر نمیدونیم داره یا نداره !!!!!!
تو سایت خود تخته سیاه هم که فقط چندتا صفحه تست رو به عنوان نمونه صفحه اورده .
ببین سطحی رد میشه یعنی بعضی جاها به گفتنه یه فرمول کفایت میکنه . آره خب توی مثلثات ، تابع و بعضی فصل های مهم این مشکل وجود داره.
برای ریاضی پایه کتاب دیگه ای مد نظرم نیست.من سال دوم بودم گاج سفید رو کار کردم و خیلی راضی بودم.سال سوم خوشخوان که به نظرم فوق العاده بود فقط اصلا به درده سال کنکور نمیخوره !برای سال کنکور هم ریاضی پایه ی مهربان که خب ... راضی بودم.
دیفرانسیل گاج رو جلده دومش رو دیدم.در مقایسه با کتابه مهربان راستش اصلا باهاش حال نکردم.مهربان باهات حرف میزنه ، درسنامه میده ، تسته خفن میده ، استادت میکنه.
اما گاج این روند رو نداره.گاج کتابه قابله قبولیه ، اگه کسی باهاش جلو بره نتیجه میگیره ، اما شاید ازش خسته شی.شاید پاسخنامش یه جاهایی اذیتت کنه.
اما دیفرانسیله تخته سیاه ، یه جاهایی فکرتم میخونه !
گسسته ی پارسال ؟ برای گاج ؟ ببین ، به نظرم کلا گاج های میکرو قابله قبول هستن ، اما عالی نیستن.
به نظرم گاج توی گسسته ی ساله قبلش از هندسه تحلیلیش بهتر بود.اما انصافا کتابش رو اصلا با نشر الگو قابله مقایسه نمیدونم !!! :yahoo (4): (ببین تصمیمه نهایی با خودته ! نری نشر الگو بگیری بعدا خدایی نکرده نتیجه نگیری ، نفرین کنی !!)
ببین توی کتاب های ریاضیه تخته سیاه نگفته کدوما راحته کدوما سخته اما چیده ! یعنی تالیفیا از گلابی شروع میشه تا اون سوال های منفجر کننده !
هندسه 1 و 2 ... خیلی سنگینه برای کنکور.خودم امسال فقط از 8 تا 2 تاش رو زدم پس زیاد به نصیحتم گوش نکن ...آبی کانون ! :yahoo (4):
دیفرانسیل:1-نشر الگو که مولفش آقی کیوان طراح آزمونای گزینه دو هستن
2-تخته سیاه
گسسته:1-اموزش(خوشخوان)
2-تست-اندیشه فائق یا خیلی سبز
تحلیلی:خوشخوان
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
چون ریاضی پایه رو دارم میتونم راجه بش بگم
درسنامه خوبه ولی توش مثال نیست برخلاف دیف 1 و دوشون
بله کل ریاضیات پایه (نه کل حسابان مثلا حد و مشتق رو نداره )
خیر مشخص نکرده ولی 70 درصد سختن (شایدم بیشتر )
از زمانی که خط رایج میخی بود سوالات کنکور اون موقعا رو هم اورده (تقریبا میشه گفت کل تست های سراسری و ازاد رو تو یه موضوع داره )
کتاب شیمی مهندس بازرگان(مبتکران) عالیه طوری که هرکی کلاس کنکوری نره به راحتی میفهمه
منم واسه ریاضیات و دیفرانسیل و فیزیک دنبال یه کتابی هستم که اون طوری عمیق گفته باشه و حدودا در سطح کنکور و بالاتر باشه
کسی سراغ داره؟؟
کتاب مهندس مهربان که گفتید اینطوریه؟؟!![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)