با سلام
انتشارات صاحبان اندیشه کتابی در این مورد داره اگر خواستید تهیه کنید
آدینه بوک: بانک سوالات مصاحبه ی حضوری: همراه با جدیدترین سوالات تستی شناخت مسائل روز و اطلاعات عمومی (سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، مذهبی، فره
با سلام
انتشارات صاحبان اندیشه کتابی در این مورد داره اگر خواستید تهیه کنید
آدینه بوک: بانک سوالات مصاحبه ی حضوری: همراه با جدیدترین سوالات تستی شناخت مسائل روز و اطلاعات عمومی (سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، مذهبی، فره
با عرض سلام و وقت بخیر خدمت دوستان
به کسانی که در اولین مرحله پذیرش دانشگاه ها قبول شدن تبریک عرض می کنم .... ان شا الله که بتونین در مرحله دوم ( مصاحبه ) هم موفق باشین
حقیقتش شاید قسمت نبود که در سال کنکورم در این جور دانشگاه ها ، پذیرفته بشم ولی به هر حال اگه قبول می شدم ترجیح می دادم که سوالات رو با پاسخ های واقعی
و حقیقی جواب بدم ....... به هر این سوالات در استخدام شدن ما نقش دارن و همون طور که هممون می دونیم ( خدا در همه حال ما رو می بینه )
با آرزوی موفقیت برای شما عزیزان
مصاحبه اينا رو نميدونم ولي يکي از آشنايان ما واسه استخدام رفته بود
همژن سوالاي شرعي
فيس بوک و ... رو ميپرسن
ميگن چه سوره اي حفظي.. يا کدوم جز قرآن...
ببين اصلا نبايد دروغ بگي! ميفهمن يا مچتو ميگيرن! مثلا ميگي فلان سوره رو يهو يه آيه رو ممميخونه ميگه حالا بقيه شو تو بخون!
اصلا دروغ نگو. ولي مثلا نگو که من فيسبوکو نميشناسم! اين ديگه خيلي ضايع هس الان همه حداقل ميدونن فيس بوک چيه!
همون آشنامون ازش پرسيدن وزير کشور کيه اينم گفته بود نميدونم. يا فلان دعا رو خوندي گفته آره ولي حفظ نيستم.
به يکي گفته بودن قرآن خوندي!؟ گفته بود عاره خيلي خوب بلدم... قرآنو گذاشتن جلوش سوره ياسين! آيه اولش يس هست ديگه... ايشون عوض اينکه ياسين بخوننش خونده بوده yes! هيچي ديگه..
ولي همين آشنامون با اينکه همه رو راست گفته و بيشتر سوالاشم گفته بود نميدونم ولي استخدام شد...
ببين هر چي قسمت باشه...
توکل بر خدا.
سوالاتی که ممکن است روز مصاحبه با آنها مواجه شوید.
سلام! سوالایی رو واستون آماده کردیم که با خوندن اونا می تونین به راحتی از پس مصاحبه رشته های دارای شرایط خاص (دانشگاه فرهنگیان) برآیید.
در صورت هر گونه سوالی در مورد سوالات می توانید در قسمت درج دیدگاه بپرسید. در صورت توان سریع پاسخ خواهیم داد.
دبیرستان دخترانه شهید دکتر شهریاری
تو به هیچکس غیر از خودت نیاز نداری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)