خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 91 به 105 از 112
    1. Top | #91
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط RAHI نمایش پست ها
      لطفا اونایی که کلاس میرن بگن ایا تو کلاس ها چیزی بهشون میگن که تو کتب کنکوری خوب بازار پیدا نشه؟؟؟؟؟
      خواهشا جواب منو بدین.واقعا نکته ای چیزی میگن که ت این کتابا یا خود کتاب درسی نباشه ولی تو کنکور کاربرد داشته باشه؟؟؟؟

زيان آقاي جلالي رو واقعا بهتون پيشنهاد ميكنم ! نكته ها و تكنيك ها خيلي مهمه! اتفاقا ويژگي ايشون اينه كه تمام تمركزشون نكات كنكوريه! و چيزهايي بيخود كتاب ها رو اصلن نميگه

2. Top | #92
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط M.t 70 نمایش پست ها
      زیست نظرتون راجب دکتر فرهادیان چیه استاد خوبیه

نه اصلن من شاگرد مدرسشون بودم. به چيزهايي گير ميده كه اصلن نه تو كنكور بهش توجه ميشه نه اصلن علميه!! نه هـيچ كتابي رو قبول داره نه هيچ ازموني!
      نكته اصلن نميگه فقط متن رو شديد ميخونه كه اينكار رو خود شما هم ميتوني بكني و به قيد ها و افعال توجه كني!

3. Top | #93
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Irandokht نمایش پست ها
      محسني كبير! تمام ويژگيش سرعتي بودنه كلاساشه! يعني كسي كه وسط سال سر كلاسش بشينم تا دو هفته گيجه! ولي بعد ديني خوندن دستش مياد
      زيان آقاي جلالي رو واقعا بهتون پيشنهاد ميكنم ! نكته ها و تكنيك ها خيلي مهمه! اتفاقا ويژگي ايشون اينه كه تمام تمركزشون نكات كنكوريه! و چيزهايي بيخود كتاب ها رو اصلن نميگه
      نه اصلن من شاگرد مدرسشون بودم. به چيزهايي گير ميده كه اصلن نه تو كنكور بهش توجه ميشه نه اصلن علميه!! نه هـيچ كتابي رو قبول داره نه هيچ ازموني!
      نكته اصلن نميگه فقط متن رو شديد ميخونه كه اينكار رو خود شما هم ميتوني بكني و به قيد ها و افعال توجه كني!
      خواهر من جای تلف کردن وقت و پولت بشین یه چهار تا گاج یا خیلی سبز بخون تا نه پولت هدر بره و نه وقتت
      تهش این همه کلاس رفتی نتیجه چی شد؟
      موفقیت هیچ رازی نداره
      از تو شروع می شه
      دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
      به راهکارها
      به مشکلات
      و...
      اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
      "موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
      موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
      خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
      موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
      اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
      "بشین و تماشا کن!"
      رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن

4. Top | #94
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      اينجا كسي شيمي با استاد كوچيان فرد داشتع؟؟؟

5. Top | #95
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      لطفا اگه دبیری رو معرفی میکنید بگید کدوم شهر...

6. Top | #96
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات
      استاد اکبر علیمحمدی عااااااالیییییییه دبیر فیزیک کنکوره!
      تو فردیس کرج تدریس میکنن ایشون پارسال باهاشون کلاس داشتم سطحت 0 هم باشه اگه خودتم همت کنی با تدریس ایشون به 60 کنکور میرسی

7. Top | #97
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      بهترین دبیر فیزیک به نظره من استاد قضاتی هستن که تو امیر کبیر در تهران تدریس می کنن که ایشون واقعا مهارته بالایی در تدریس فیزیک دارن و همه ی تست های کنکور را با کمترین فرمول حل می کنن و روش های فوق العادها ی دارن واقعا اگه کسی می تونه بره کلاسش چون نا راضی نمیشه

8. Top | #98
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام .

هزینه فیزیک دهم ۱۰۰۰۰۰۰ تومن بود واس ما

9. Top | #99
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      salam bacheha man mikham ghalamchi sabte nam konam ama hanooz shak daram be nazare shoma ghalamchi khobe mishe rahnamaim konid kelasash khobe ya na

10. Top | #100
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان میخوا ستم ببینم بهترین دبیران و اموزشگاه های تهران کدومان؟ واسه دروس اختصاصی و اینکه در چه سطحی تدریس میکنن.طبق تحقیقاتی که کردم اموزشگاه هدف خوبه اما نمیدونم دبیراش توی چه سطحی تدریس میکنن . دوستانی که توی این اموزشگاه یا اموزشگاه های دیگه با استادی کلاس داشتن ممنون میشم در مورد تجربشون بگن و سطح کلاس چون توی اختصاصیا مشکل دارم و میخوام کلاس برم

11. Top | #101
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      عماد عباسی برای ریاضی خوبه؟

12. Top | #102
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام به همه بچه های شیراز...
      ببینید من کاملا بی طرفانه میخام راجع به کلاس کنکورایی که خودم استفاده کردم نظر بدم....دو تا مساله که باید بدونین
      ۱_کلاس کنکورای زیادی نرید همیشه راه حل کلاس نیست.شما تا کنکور خیلی وقت دارید پس میتونید خیلی از درسا رو با کتابای اموزشی پیش برید...
      مثلا شیمی سر کلاس نصف بیشتر استادا بشینید متوجه میشید که مبتکران و خیلی سبزو به زبون خودشون میگن....شما تو درس شیمی به چیزی که نیاز دارید سرعت عمل محاسباته و اینکه بدونید هر سوال مربوط به کدوم مبحثه....حفظیات شیمی هم که در هر صورت باید خودتون بخونید پس یادتون باشه کلاس زیاد وقتتونو تلف میکنه و پولتونم حروم میشه...با توجه به استعدادتون سعی کنید بیشتر از سه تا کلاس نشه
      ۲_بریم سر اصل مطلب که بحث استاداس...من خودم امسال کنکور دادم و استاد ریاضیم اقای سلطانی بود و واقعا از ایشون راضی بودم....همه جوره برای شاگرداش سنگ تموم میزاره.وجدان کاری داره و بدون ماسمالی و کم و کاست درس میده.و اما فیزیک ....فیزیکمو با اقای اسماعیل پور کلاس داشتم و مساله ای که با کلاس شون داشتم این بود که وحشتناک سطح بالا درس میدادن....یعنی مثلا اگه شما درصد فیزیکتون هشتاد نود هست برید پیش اقای اسماعیل پور تا بشه صد اگه مث من درصدتون رو۶۰ باشه این کارو نکنید چون درصد من شد ۳۰تو کنکور با وجود اینکه فیزیک اسون بود...ولی ریاضی رو با وجود اینکه امسال سخت بود ۷۰زدم…
      من همین دو تا درسو گرفتم و برای بقیه کلاسا شما با توجه به نیازتون تصمیم بگیرید
      به نظرم واسه انتخاب کلاس فیزیک با استادی کلاس بگیرید که سطح معمولی بهتون یاد بده و تو همون سطح تقویتتون کنه یکی از بچه ها همین طوری فیزیکشو۶۵زد با وجود اینکه هیچی بلد نبود...
      ویرایش توسط ytb aghai : 14 شهریور 1397 در ساعت 10:46

13. Top | #103
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ytb aghai نمایش پست ها
      سلام به همه بچه های شیراز...
      ببینید من کاملا بی طرفانه میخام راجع به کلاس کنکورایی که خودم استفاده کردم نظر بدم....دو تا مساله که باید بدونین
      ۱_کلاس کنکورای زیادی نرید همیشه راه حل کلاس نیست.شما تا کنکور خیلی وقت دارید پس میتونید خیلی از درسا رو با کتابای اموزشی پیش برید...
      مثلا شیمی سر کلاس نصف بیشتر استادا بشینید متوجه میشید که مبتکران و خیلی سبزو به زبون خودشون میگن....شما تو درس شیمی به چیزی که نیاز دارید سرعت عمل محاسباته و اینکه بدونید هر سوال مربوط به کدوم مبحثه....حفظیات شیمی هم که در هر صورت باید خودتون بخونید پس یادتون باشه کلاس زیاد وقتتونو تلف میکنه و پولتونم حروم میشه...با توجه به استعدادتون سعی کنید بیشتر از سه تا کلاس نشه
      ۲_بریم سر اصل مطلب که بحث استاداس...من خودم امسال کنکور دادم و استاد ریاضیم اقای سلطانی بود و واقعا از ایشون راضی بودم....همه جوره برای شاگرداش سنگ تموم میزاره.وجدان کاری داره و بدون ماسمالی و کم و کاست درس میده.و اما فیزیک ....فیزیکمو با اقای اسماعیل پور کلاس داشتم و مساله ای که با کلاس شون داشتم این بود که وحشتناک سطح بالا درس میدادن....یعنی مثلا اگه شما درصد فیزیکتون هشتاد نود هست برید پیش اقای اسماعیل پور تا بشه صد اگه مث من درصدتون رو۶۰ باشه این کارو نکنید چون درصد من شد ۳۰تو کنکور با وجود اینکه فیزیک اسون بود...ولی ریاضی رو با وجود اینکه امسال سخت بود ۷۰زدم…
      من همین دو تا درسو گرفتم و برای بقیه کلاسا شما با توجه به نیازتون تصمیم بگیرید
      به نظرم واسه انتخاب کلاس فیزیک با استادی کلاس بگیرید که سطح معمولی بهتون یاد بده و تو همون سطح تقویتتون کنه یکی از بچه ها همین طوری فیزیکشو۶۵زد با وجود اینکه هیچی بلد نبود...
      سلام ممکنه شماره آقای سلطانی رو بهم بدید؟ نمیدونید قبل از عید دانش اموز میگیرن یا نه؟

14. Top | #104
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      ببین این شماره منشی اقای سلطانی هست....
      ۰۹۱۷۶۷۲۲۲۱۰
      به نظرم کلاساشونو برو...کلاسای در طول سال تا عیده بعدم سه ماه پروژه جمع بندی دارن...

15. Top | #105
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mana.bst نمایش پست ها
      سلام ممکنه شماره آقای سلطانی رو بهم بدید؟ نمیدونید قبل از عید دانش اموز میگیرن یا نه؟
      این شماره منشی اقای سلطانی هست...
      ۰۹۱۷۶۷۲۲۲۱۰
      به نظرم کلاساشونو برو...
      کلاسا تا عیده بعد از عیدم سه ماه پروژه جمع بندی دارن...

صفحه 7 از 8 نخستنخست ... 678 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)