موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
استاد اکبر علیمحمدی عااااااالیییییییه دبیر فیزیک کنکوره!
تو فردیس کرج تدریس میکنن ایشون پارسال باهاشون کلاس داشتم سطحت 0 هم باشه اگه خودتم همت کنی با تدریس ایشون به 60 کنکور میرسی
بهترین دبیر فیزیک به نظره من استاد قضاتی هستن که تو امیر کبیر در تهران تدریس می کنن که ایشون واقعا مهارته بالایی در تدریس فیزیک دارن و همه ی تست های کنکور را با کمترین فرمول حل می کنن و روش های فوق العادها ی دارن واقعا اگه کسی می تونه بره کلاسش چون نا راضی نمیشه
salam bacheha man mikham ghalamchi sabte nam konam ama hanooz shak daram be nazare shoma ghalamchi khobe mishe rahnamaim konid kelasash khobe ya na
سلام دوستان میخوا ستم ببینم بهترین دبیران و اموزشگاه های تهران کدومان؟ واسه دروس اختصاصی و اینکه در چه سطحی تدریس میکنن.طبق تحقیقاتی که کردم اموزشگاه هدف خوبه اما نمیدونم دبیراش توی چه سطحی تدریس میکنن . دوستانی که توی این اموزشگاه یا اموزشگاه های دیگه با استادی کلاس داشتن ممنون میشم در مورد تجربشون بگن و سطح کلاس چون توی اختصاصیا مشکل دارم و میخوام کلاس برم![]()
سلام به همه بچه های شیراز...
ببینید من کاملا بی طرفانه میخام راجع به کلاس کنکورایی که خودم استفاده کردم نظر بدم....دو تا مساله که باید بدونین
۱_کلاس کنکورای زیادی نرید همیشه راه حل کلاس نیست.شما تا کنکور خیلی وقت دارید پس میتونید خیلی از درسا رو با کتابای اموزشی پیش برید...
مثلا شیمی سر کلاس نصف بیشتر استادا بشینید متوجه میشید که مبتکران و خیلی سبزو به زبون خودشون میگن....شما تو درس شیمی به چیزی که نیاز دارید سرعت عمل محاسباته و اینکه بدونید هر سوال مربوط به کدوم مبحثه....حفظیات شیمی هم که در هر صورت باید خودتون بخونید پس یادتون باشه کلاس زیاد وقتتونو تلف میکنه و پولتونم حروم میشه...با توجه به استعدادتون سعی کنید بیشتر از سه تا کلاس نشه
۲_بریم سر اصل مطلب که بحث استاداس...من خودم امسال کنکور دادم و استاد ریاضیم اقای سلطانی بود و واقعا از ایشون راضی بودم....همه جوره برای شاگرداش سنگ تموم میزاره.وجدان کاری داره و بدون ماسمالی و کم و کاست درس میده.و اما فیزیک ....فیزیکمو با اقای اسماعیل پور کلاس داشتم و مساله ای که با کلاس شون داشتم این بود که وحشتناک سطح بالا درس میدادن....یعنی مثلا اگه شما درصد فیزیکتون هشتاد نود هست برید پیش اقای اسماعیل پور تا بشه صد اگه مث من درصدتون رو۶۰ باشه این کارو نکنید چون درصد من شد ۳۰تو کنکور با وجود اینکه فیزیک اسون بود...ولی ریاضی رو با وجود اینکه امسال سخت بود ۷۰زدم…
من همین دو تا درسو گرفتم و برای بقیه کلاسا شما با توجه به نیازتون تصمیم بگیرید
به نظرم واسه انتخاب کلاس فیزیک با استادی کلاس بگیرید که سطح معمولی بهتون یاد بده و تو همون سطح تقویتتون کنه یکی از بچه ها همین طوری فیزیکشو۶۵زد با وجود اینکه هیچی بلد نبود...
ویرایش توسط ytb aghai : 14 شهریور 1397 در ساعت 10:46
ببین این شماره منشی اقای سلطانی هست....
۰۹۱۷۶۷۲۲۲۱۰
به نظرم کلاساشونو برو...کلاسای در طول سال تا عیده بعدم سه ماه پروژه جمع بندی دارن...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)