کتاب چن صفحس ؟
پس من به توصیه شما این کتاب رو بگیرم ؟
حدودا 300 صفحه اس
من اگه بخام دلیل انتخاب این کتابو به عنوان بهترین بگم اینه که فقط به تیپ تست های کنکور پرداخته و از طرح تست غیر استاندارد خودداری کرده.
این کتاب بیشتر صفحاتش توضیحات تسته تا خواننده کاملا راه حل وتیپ تست را بفهمد
ممنون بابت اطلاعات
این کتاب فقط گسسته هست یا جبر و احتمال رو هم شامل میشه ؟
چون اسمش ریاضیات گسسته و جبر و احتمال هست !
اگه آموزش خوب میخواین خوشخوان واقعن از سیر تا پیاز همه چیزو گفته.
اما اگه تست میخواین فار چون مال دو یال پیش آخرین چاپش خوب نیست
یا خیلی سبز یا اندیشه فائق
با سلام خدمت همه ی دوستان
یه سوال داشتم و اونم اینه که اگه من که کلاس گسسته میرم بخوام اونو لغو کنم کدوم کتاب آموزش خوبه که من از اون بخونم و خوب درسو شیرفهم شم؟
بازم تاکید میکنم کتاب تست نمیخوام فقط آموزش باشه چون خودم گاج و خوشخوان رو دارم ولی اصلا خوب آموزش ندادن.
البته یه سوال دیگه هم دارم که نمیدونم اینجا باید بپرسم یا جای دیگه ولی اگه میدونستین راهنماییم کنین برای جبر و احتمال کدوم کتاب آموزشی رو پیشنهاد میکنین مخصوصا برای بخش رابطه و هم ارزی و افزار چون هیچ چی از اینا نفهمیدم.
ممنون میشم اسم کامل کتابا و حدالامکان نام مولفشونو بگین اگه جند بخش از این کتاب رو هم به صورت pdf داشتین و گذاشتین هم دیگه نور علی نور میشه البته ببخشد که این قدر پررویی میکنم ها
سوالات رو به چه صورت در کتاب قرار دادن ؟
فصل به فصل ؟
جبر و احتمال از گسسته به کلی جدا هست ؟
جبر رو هم مثل گسسته به خوبی پوشش میده که به کتاب جدا نیاز نباشه ؟
ممنون
برای کتاب جبر و احتمال به نظر من بهتره کتاب طوسی گاج که به تازه گی تحت عنوان فقط جبر و احتمال چاپ شده است را بگیری چون تمام کتابهایی که تحت عنوان ریاضیات گسسته و جبرو احتمال به چاپ می رسند روی مبحث جبرو و احتمال تمرکز ندارند و تست های زیادی از آن ندارند در حالیکه 6 تست کنکور مستقیما از کتاب جبرو احتمال سوم دبیرستان می آید
این هم لینکش
فروشگاه انتشارات بين المللي گاج
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)