کتاب جامع زبان انگلیسی مبتکران
کتاب جامع زبان انگلیسی خیلی سبز
کتاب جامع زبان انگلیسی شبقره
کتاب جامع زبان انگلیسی گاج
سایر کتاب های جامع
ویرایش توسط Ab0lfazl_97 : 03 شهریور 1393 در ساعت 05:19
ویرایش توسط Ab0lfazl_97 : 03 شهریور 1393 در ساعت 05:20
خب برای گرامر مبتکران و شبقره به نظرم اولویت دارن. شاید دلیل ناتوانی در تست های گرامر اینه که تست زیاد نمیزنی . در نظر بگیر باید آموخته هات رو هنگام تست زدن پیاده کنی تا متوجه مشکلاتت بشی. زیاد تست بزن تا به سطح مطلوبی برسی در گرامر و سایر بخش ها. اوایل لازم نیست زمان دار بزنی فقط سعی کن کامل یاد بگیری. حتی اگه جواب تست رو درست دادی حتما پاسخ تشریحی رو بخون شاید از راه غلط جواب رو فهمیدی. سوالی بود در خدمتم
ویرایش توسط Ab0lfazl_97 : 03 شهریور 1393 در ساعت 17:02
سلام من برای زبان خیلی سبز گرفتم چاپ سال 87
هفته پیش استادم از بچه ها درس اول رو امتحان گرفتن
من هم که می دونستم سوالا از همین کتابه هموشون حفظ کردم:yahoo (4):چن تا رو اشتباه زدم بعد بیشتر روشون کانور دادم
گفتم کتاب که اصلا اشتباه نیست!!!
خلاصه هیچی 90زدم دوتا اشتباهی که زدم بابت این بود که کتاب اشتباه جواب داده بود
استاد قانعم کرد !!!!
مفهوم حکایت:همیشه شک داشتین بپرسین2.به هوش خودتون بیشتر از کتا ب اعتماد کنید
برگرفته از حکایت های بچه کنکوری
التماس دعا
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر اعوانه و انصاره و المستشهدین بین یدیه امینhttp://www.irysc.com/forum/images/smilies/53.gif
سلام ، من دوتا کتاب پیش ۱ و پیش ۲ مبتکران چاپ ۸۸ دارم . نیازی هست جامعش رو بگریم؟ تغییر داشتن ؟ این دوتا کتاب خودشون نزدیک ۵۰۰ صفحه اند!! زبان کنکور ابی کانون چاپ ۹۲ هم دارم، چه فرقی بین کتاب جامع و سال به سالش هست؟
ویرایش توسط Ab0lfazl_97 : 18 شهریور 1393 در ساعت 20:33
بله دوست من چون سوم هم جزو منابع طرح تست هستش تو کنکور یک جامع بخری راحت تره کارت. مطمئنا تو این 5 سال کتاب های کمک درسی خیلی بهتر شدن هرچند کتاب های درسی زبان فرق خاصی نکردن کتاب های سال به سال فقط مختص به یه پایه هستن ولی جامع های زبان شامل پیش و سوم. در رابطه با کتاب قلمچی تا حالا ندیدمش و نشنیدم کسی ازش تعریف خاصی کنه کتاب های جامع رو بورس رو تو نظرسنجی گذاشتم یه نگاه بنداز
ویرایش توسط Ab0lfazl_97 : 18 شهریور 1393 در ساعت 20:34
زبان درسیه که فقط باید تست بزنی!!!انقد تست تو بخش reading و cloze test که بشه واست آب خوردن!!! حتی اگه بازم تستای تکراری باشند!!!نباید بذاریش کنار!!!که بنظرم مبتکران کتاب خوبیه!
لغاتم که انقدر باید تکرار شه که بشه ملکه ذهنت!!
گرامرم که کتاب مبتکران چیزی کم نداره تو بخش گرامرش!
ولی 100 زدن کار سختی نیست تو زبان! مطمئن باشید اگه بخواید و یه کم تلاش کنید اما تلاشتون ادامه داشته باشه تا کنکور میشه!
من خودم تنها با مبتکران و همین کارا زبان امسالو 80 زدم...البته بگم که یه کوچولو ریسک کردم و از زبان شروع کردم؛ اما خدا رو شکر به اندازه کافی وقت واسه بقیه عمومیام داشتم بعدش!
می خندم تا خندیدن یادم نرود،خدا را چه دیدی...!شاید روزی واقعا خندیدم...!!!!:yahoo (1):
من لغات tick8 کنکور رو تموم کردم میشه ، بنظرتون نیازی هست واسه افزایش دامنه لغات از کتاب های خارج از کنکور استفاده کنم ، اگه اره چه کتابی ؟ کتاب 504 گاج (منحصرا زبان) به سبک همین tick8 رو دارم ازش استفاده کنم؟ فایده داره؟
کتابی به اسم active هست..جلد ابی رنگی داره..با اون هم میتونی reading تو قوی کنی هم اینکه دامنه لغتت بیشتر میشه....البته لغات جدیدی رو که توش پیدا میکنی رو ی کاغذ یا دفتر بنویس که چندین بار بخونیش و لازم نباشه از تومتن لغاتو پیداکنی....بنظر من عالیه..خود من سال اول استفاده کردم وهنوز لغاتش یادم نرفته با همین روش...
موفق باشی...
می خندم تا خندیدن یادم نرود،خدا را چه دیدی...!شاید روزی واقعا خندیدم...!!!!:yahoo (1):
چرا بندازیش دور ؟
این همون کتاب 504 لغت کاملا ضروری هست که گاج به روش تیک 8 طراحیش کرده .
یکی از کتاب های مطرح نه تنها برای زبان تخصصی کنکور بلکه کلا همه ی آموزگاه های زبان تدریس میشه .
حتمی کامل کامل بخونش
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
چرا بندازیش دور ؟
این همون کتاب 504 لغت کاملا ضروری هست که گاج به روش تیک 8 طراحیش کرده .
یکی از کتاب های مطرح نه تنها برای زبان تخصصی کنکور بلکه کلا همه ی آموزگاه های زبان تدریس میشه .
حتمی کامل کامل بخونش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)