باسلام خدمت دوستان عزیز کنکوری
در این پست قصددارم خلاصه ها +کتاب های کنکوریرو که درسال کنکورم(93)استفاده کردم خدمتتون ارایه کنم...البته باقیمت مناسب..
درضمن عرض کنم خلاصه هایی که در 3 درسریاضی-شیمی-فیزیک -تهیه شده بسیار عالی و حاصل نکات کتابهایی مثلمبتکران-گاج-و..وهمچنین کلاس های من پیش معلمان کنکوری هست.
1-
خب اولین خلاصه مال درس شیمی هست که بسیار عالیتهیه شده وشامل سالهای 2و3 وپیش است وقیمت آن6000است
.
درادامه کتابهای شیمی مبتکران دوم سوم پیش روداریم(بدون خط خوردگی وتمیز) که به صورت مجموعه ای 50 درصد قیمت روی جلد+خلاصه به صورت اشانتیون- واگر جدا گانه بخواهید 55درصد قیمت روی جلد.
قیمت مجموعه ای روی جلد120000---باتخفیف60000+خلاصه
2-
دومین خلاصه مربوط به درس ریاضی هست که کلمباحث ریاضی+هندسه1+آمار را پوشش می دهد وقیمت آن10000 است
البته برای ریاضی کتاب میکروطبقه بندی گاج رو هم داریم باقیمت روی جلد 23500-که با قیمت15000+خلاصه ریاضی به فروش می رسد.
3-
خب سومین وآخرین خلاصه من هم مربوط به درس شیرین فیزیک هست که قیمت آن 6000است که شامل مباحث سال اول ودوم و سوم وپیش هست.
هم چنین کتاب های جامع میکرو طبقه بندی گاج رو داریم که هم مجموعه ای 50درصد تخفیف + خلاصه- و هم به صورت جدا گانه 55درصد قیمت روی جلد به فروش می رسد.
قیمت مجموعه ای روی جلد94000-----باتخفیف:47000+خلاصه
در انتها اگر کسی کل مجموعه هارا خواست یک تخفیف ویژه دارد.
![]()