![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ممد کاظمو دیدی؟!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ممد کاظمو دیدی؟!
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
ویرایش توسط Amiir : 22 مرداد 1393 در ساعت 21:19
جشن تجلیل از رتبه های زیر 10 کنکور سراسری 93 چهارشنه 22 مرداد در ساختمان مرکزی بنیاد علمی آموزشی قلم چی برگزار شد.
(جشن هنوز هم در جریانه و پدرای نظامی دارن حرف میزنن!
ساعت 9 شب هم گذشته!!!)
باید انداختش دور...همین.
قلب آهنی
اسپم بشه یا نشه من باید اینارو بگم:yahoo (4):بچه ها ببینید:yahoo (4):این تک رقمیای انجمن -چرا عکس یکیشون نیس؟- هم به اینترنت ووب گردیشون میرسیدن هم درس..پس ببینید عزیزانم:yahoo (4):با یه برنامه خوب ومنظم هم میشه درس خوند هم میشه اومد نت وترک اعتیادم نداشت حتی:yahoo (4):
هرچند من تاهمین دوسه ماه پیش فکر میکردم مدرس عربیهبسیار بسیار فروتن ومتواضع..خیلی کمک میکرد هرجوری که میتونست..کاش میشد رتبه یک کشور
هرچندهمین الانشم از نظر ما یکه یکه:yahoo (4):موفق باشن همگیشون به خصوص تک رقمی های انجمن
![]()
دو تا از بچه های گل این انجمن تو این عکسها هستند که با دیدنشون خیلی خوشحال شدم .
یکی جناب محمدکاظم میدانی و دیگری جناب Edward خان که حالا چون خودش تمایل نداشت اسم ش رو نمیگم ولی هر دو نفر جز تک رقمی های منطقه هستند
ایشالله تا هفته بعد بهشون یک درجه اختصاصی انجمن و هم یه جایزه از طرف انجمن تعلق میگیره
اگر کاربران دیگری نیز هستند که عضو انجمن بودند و از عضویتشون بیش از یک ماه میگذره و تو این عکس ها هم حضور دارند بهم از طریق پیام خصوصی اطلاع بدن
با آرزوی بهترینها برای این دو عزیز![]()
mk.meydani
اینم لینک مقالات خوبشون
روش مطالعه درس زبان و ادبیات فارسی + منابع پیشنهادی
روش مطالعه درس عربی + منابع پیشنهادی
روش مطالعه درس دین و زندگی + منابع پیشنهادی
روش مطالعه درس زبان انگلیسی + منابع پیشنهادی
روش مطالعه دروس دیفرانسیل و ریاضیات پایه + منابع پیشنهادی
روش مطالعه دروس هندسه و گسسته + منابع پیشنهادی
روش مطالعه درس فیزیک + منابع پیشنهادی
روش مطالعه درس شیمی + منابع پیشنهادی
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)