بدیم بالا ببینیم چی میشه
دنبال بحث میگردیا ...
در امد دانشجویی که شوخی نکنید قلبمون ضعیفه.... صفرررر تومن ( البته کار دانشجویی و مشاوره هست که میتونن انجام بدن...)
درامد انترنی ~ زیر یک میلیون حتی برای متاهل ها
در امد طرح ~ بین 8 تا 12 میلیون بسته به محرومیت منطقه
درامد عمومی ~ در منطقه محروم و بی امکانات حدود 18
در منطقه شهری مثل تهران شیراز و ... پنج هزار تومن
درامد تخصص ~ بسته به نوع تخصص و منطقه از 30 به بالا
این اعداد که دقیق نیستن منتهی من از اقوام که پزشکن شنیدم...
آغوشم بااازه ،مثا دهن مردم .
ویرایش توسط DrDark13 : 09 اسفند 1399 در ساعت 12:51
در بهترین حالت ممکن اگر قرار ببدیم (مثلا طرف فوق تخصص 50 یا 60 ساله و هیت علمی دانشگاه تهران باشه و مطبش هم بالاشهر باشه):بین 100 تا 300ملیون
اگر از این عدد بالاتر داریم،من تا به حال نشنیدم(البته خودم به نقل از فرد آگاه ماهانه 125 ملیون تومان از مطب و کلینیک و جراحی هایی که انجام میدهند).
سلام دادا فهمیدیم شما آقازاده جان فدایی هستین که قید رانت خواری زدی میخای بیای جامعه پزشکی رو بدست بگیری و از این راه عشق و حال کنی و به چشم تفریح ببینه!
ولی منی که ندارم اگر دقت کرده باشی سوال اینه که تو دوران دانشجویی حقوق داریم یانه... !اینم بخاطر اینه که ببینیم شغل پاره وقتمون رو باید چی انتخاب کنیم تا بتونیم از پس هزینه ها بربیام وگرنه مغزمون پاره سنگ ورنداشته مخمو تو این راه بترکونم تا چندرغاز پول دربیارم والا و بلا همه میدونن پولی که به پزشک میدن یه بازاری با سرمایه ۱۰۰ الی ۲۰۰ تومن میتونی بعد ۶ سال دربیاره! ماهم مثه شما ارادتی فراوان به جامعه داریم و میخایم مغزمون و جونمو بذاریم تا پزشک بشیم بخاطر ملت شریفمون! آقازاده خیلی مونده که شعورت به قشر ما برسه تا وقتی که ازدرک اکثریت جامعه ناتوانی غلط میکنی بیای پزشکی برو همون کاری رو بکن که قشرتون انجام میدن! والا و بلا حوصله ندارم باعث ننگ جامعه پزشکی بشی!
تا دوره اینترنی، میتونین با موفقیت 0 ریال کسب کنید. البته اگه توی بزینس مشاوره یا امثالهم بزنین که یک قضیه دیگه است.
اینترنی برای دوستان متاهل 3.5 میلیون، و برای مجرد ها 2.5 میلیون هست ماهانه.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)