^______________________^
حجامت کن هیچ مشکلی هم نداره!...من خودم چند سال پیشم فراوان انجام میدادم کلا بهم حال میداد!:yahoo (4):..درد هم نداره ولی اگه کم خون باشی ممکنه برای دفعات اول سرت گیج بره!
تو زندگیم هیچ چیز برام ترسناک تر از صدای بالا اومدن ویندوز XP با ولوم اسپیکر تا آخر نبود ...
سلام من که خودم نرفتم سمتش
ولی خیلی از بچه ها و دوستان و آشنایان این کارو کردن
ولی عجیب ازش تعریف می کنن و از اثراتش میگن
میگن که حال آدم خوب میشه و سرحال تر میشه
ولی به نظرم باید تو یه جای درست حسابی و یه مطب دکتر یا متخصصی چیزی باشه و طرف انجام دهندش حالیش باشه
نه اینکه به روش سنتی و تو خونه و اماکن شخصی که طرف تخصص خوبی تواین کار نداره و درضمن امکان عفونت هم هست و وسایلش ضد عفونی نشده و رو هزار نفر با یه وسیله کار شده
خسته نباشی:yahoo (21):
من خودم سرما خورده بودم حال نداشتم برم بیمارستان سرم بزنم
خودم تو خونه به خودم زدم ....عین این معتادا:yahoo (4):
ولی جدای این حرفا من پدرم چندبار حجامت کرده میگه هیچ اثری نداشته دوستاشم همین حرفو میزنن
به نظرم بیشتر به تلقین بر میگرده
ولی برا کسایی که غلطت خونشون بالاست مناسبه
گرگ باش!
مغرور!
بر شب پادشاهی کن
میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
مثل گرگ تعصب داشته باش
مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
مثل گرگ رو در رو حق بگیر
به مانند گرگ باش
دوستانت را لیس بزن
دشمنانت را گاز بگیر
گرگ باش دشمنانت را بدر
در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
گرگ باش!
همیشه با گله اما تنها!
سلام به هررررررررچی مرده
خودم تا به حال حجامت انجام ندادم ولی اطرافیانم زیاد این کار رو انجام دادن - به گفتشون اگه توی تایم خوب و مشخص باشه خیلی تاثیر داره - فقط حواست باشه بعد از انجام حجامت حتی کسی کمرت رو هم ناز کنه درد داره هاااا:yahoo (4):
مطلب دوم : دیدم گفتی ارزو داری خون بدی ولی من حرفی نمیزنم ولی رفتی از پزشک بپرس و بگو مردونه و راست جوابت رو بده که اهدا خون چه قدر ضرر داره - چون بدن ما برای تولید یه قطره خون کلی تلاش میکنه
من کسی رو میشناسم که تو پایگاه اهدا خون کار میکنه خودش یکبار خون نداده
غــــم کـــشیدن کـــار هــــر نـــقـــاش نــــیست
^______________________^
عزیزم تا اون بیاد جبران کنه - میدونی چه انرژی از دست میده بدنت - نابود میشه بدبخت
الان توی اکثر کشور ها خون رایگان اصن رواج نداره و توی کشور های پیشرفته اصن جرم هستش
جالب اینجاست میگن خون اضافه ،این اصن منتقی نیستش چون بعضی از آنزیم ها و ویتامین ها و اسید ها کمی بالا و پایین بشه سلامتی بهم میخوره - اون موقع این همه خون اضافه توی بدن باشه !!
حالا رفتی دکتر ازش بپرس![]()
دکتر «گرجی»، یک فوق تخصص هماتولوژی آنکولوژی با بیان اینکه تخلیه خون کثیف با حجامت، باور غلط رایج میان مردم است، به ایسنا میگوید: هماکنون حجامت را افرادی ناآشنا و با استفاده از وسایل آلوده انجام میدهند و سلامت افراد را تهدید میکنند.
وی با اشاره به انجام حجامت که جزئی از طب سنتی است، در ادامه یادآور میشود: این مهم پیش از این انجام میشد اما حجامت چیزی نیست که براساس تصور عامیانه افراد مبنی بر تخلیه خون کثیف انجام شود.
این فوقتخصص انکولوژی ادامه میدهد: بدن در روز چندین بار توسط کبد و کلیه تصفیه میشود و خون کثیفی در بدن باقی نمیماندتا اینکه ناگزیر باشیم براساس تصورات عامیانه این خون کثیف را با حجامت خارج کنیم.
براساس این گزارش، «دکتر امیرحسین تروند»، مدیر پایگاه منطقهای انتقال خون هم با تاکید بر اینکه افراد سالم به هیچ وجه حجامت نکنند، اظهار میکند: حجامت یک روش درمانی اثبات شده برای برخی بیماریها از جمله سردرد، بیماریهای عفونی، دردهای عضلانی، سردردهای عصبی و میگرنی و بیماریهای پوستی است.
وی ادامه میدهد: افرادی که خون اهداء میکنند همیشه حس نوع دوستی و انسان دوستانهای در احیاء و اهداء زندگی مجدد به بیماران دارند.
وی میافزاید: افرادی که مرتباً خون اهدا میکنند در مقایسه با افراد همسن و سال خود که اهداءکننده خون نیستند کمتر به بیماریهای قلب و عروق و به ریسک ابتلاء به سکتههای قلبی و مغزی دچار میشوند.
سورس: «حجامت» بهتر است یا اهداء خون؟!
نتیجه گیری: حجامت برای افراد بیمار و اهدای خون برای افراد سالم توصیه میشه.
تموم شد رفت.
بعضی افراد به دلیل استفاده از بعضی مواد غذایی مثل جیگر خون بدنشون زیاد میشه یکی از اشناهای ما هم به همین دلیل خونش زیاد شده بودومجبور بود خون بده
درسته وقتی خون میدی انرژیت تحلیل میره ولی دوباره بعد یه مدت به حالت اول بر میگرده اگه با از دست دادن خون قراربودبدبخت بشیم پس این همه ادم که زخمی میشن وخون از دست میدن الان باید همشون داغون میبودن!!!!البته بعضی افراد چون کم خونن نباید خون بدن...
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
من مامانم همیشه حجامت میکنه حتی از سرشم حجامت کرده!!!ولی هیچ مشکلی نداشته تازه حالشم خیلی بهتر شده...
بهترین زمانم برای حجامت بهاره البته ی روزای خاصی که من نمیدونم بعد بهارم میگن پاییزخوبه...
البته من خودم به شخصه این کارو نمیکنم میترسم تازه خونم کجا بود!!!به نظرم سنت برای حجامت کمه حالا اگه خیلی دوس داره اول یکم نحقیق کن بعد انجام بده..![]()
عزیزم این که چیزی نیست ولی شاید باورت نشه - رفیقم مشکل کبد داره یه لیتر خون اضاف داره همیشه توی بدنش:yahoo (4): و همیشه پوستش قرمز قرمز هستش
بعد میرفت همیشه خون اهدا میکرد تا هم حال خودش ردیف بشه هم برای ثوابش - بعد اونجا با پرستار ها رفیق شده بود اونا بهش گفتن علاوه بر اینکه مفید نیست ضرر داره
===================
در باره جنگ هم باید بگم
درسته باید به دیگران کمک کرد - ولی لااقل به مردم راستش رو بگن و بخاطر وعده ثواب و بهشت خون مردم رو تو شیشه نکنند![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)