سلام دو.ستان به نظر شما به شبانه ی شهر های دیگه برم بهتره یا غیر انتفاعی شهر خودم در ضمن رشتمم ریاضی هستش دوستان راهنمایی کنید
سلام دو.ستان به نظر شما به شبانه ی شهر های دیگه برم بهتره یا غیر انتفاعی شهر خودم در ضمن رشتمم ریاضی هستش دوستان راهنمایی کنید
از لحاظ مدرک شبانه معتبر تره
مزایای شهره خودت:
1.خانواده
2.هزینه کمتر
3.اسایش
مزایای و معایب شهره دیگه
1. تجربه های زیاد
2.هزینه های سرسام اور ! در شهر های بزرگ
3. مدرک معتبر تر
بنظرم شهره خودت بمونی جای پیشرفت بهتره وقتت بیشتره راحتتر میتونی درس بخونی تو رشتت پیشرفت کنی !
من باشم،اگه رشته ی خوبی رو میاوردم،میرفتم شبانه ی شهر دیگه....
بخاطر مدرک معتبر ترش...
وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
از نظر مدرک غیرانتفاعی هیچ اعتباری نداره...غیر انتفاعی فقط علم و فرهنگ مدرکش معتبره....
شبانه بری بهتره.....
+
آزاد شهرتون از غیرانتفاعی شهرتونم بهتره....
دوستان این طور که میگن مدرکه غیر انتفاعی ارزشش کمه یعنی مثلا تو استخدامو و خارج رفتن دیگه درسته؟ من میخوام عمران بخونم اون مدرکش مهمه در حالی که من واسه خودم کار خواهم کرد میشه هزینه ی کامل شبانه رو بگین مثلا شهریه ثابت و یه چیز دیگه است که کلا چند میشه کل هزینه ی شبانه واسه یه ترم چنده ممنون
شبانه بري خوابگاه سلف
سرويس
هيچي نداري شهر خودت مهمه
ضمنا بعضي غ انتفاعي ها مدركشون توسط دانشگاه مادر مُهر ميخوره و ارزش داره
دوست عزیز شما اگه بیشتر واسه ما توضیح بدی بهتر میتونیم راهنمایت کنیم.
اول که بگو شهر خودت کجاست و رشته شهر خودت چیه؟؟؟؟
دوم بگو اون شهر دیگه کجاست و رشته اون شهر چیه؟؟؟
اسم دانشگاه رو هم بگی بهتره چون به قول دوستمون بعضیها توسط دانشگاه مادر مهر میخوره
خدا رو چه دیدی...............
منم که بودم شبانه رو انتخاب می کردم
اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد
آهنگ زندگی را آنچنان بنواز که هیچ کس نداند برتو چه گذشت......
رشته های شبانه از خوابگاه های خود دانشگاه نمیتونه استفاده کنه مگر با کار دانشجویی
باید خوابگاه خودگردان بگیره
از سلف و سایت و وام و.... دانشجویی میتونه استفاده کنه
اون دوستانی که میگن مدرک شبانه یا غ انتفاعی واسه استخدام و خارج رفته
1. استخدام دیگه آزمون برگذار میشه و خیلی انچنان مهم نیست دانشگاه یعنی انقدری مهم نیست بره یک شهر دیگه اذیت شه ! در عوض میتونه کار یاد بگیره خودش تو شهرشون تو رشته خودش قوی شه راحت استخدام شه یا اصلا شرکتی چیزی بزنه
2. واسه خارج رفتنم زیاد مهم نیست خارج معدل مهمه و مقالات isi دانشگاهم مهمه ولی نه اونقدر ! در ظمن تو فوق میتونه هر دانشگاهی خواست بخونه !
هر غیر انتفاعی برای استخدام دولتی خوب نیست . اون 10 تا غیر انتفاعی برتر ایران رو فقط انتخاب کن. مثل سوره تهران
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)