آقای هلپردررابطه باجمله اخرتون که فرمودیدچادرمشکی براتون امنیت میاره میخواستم چیزیروعرض کنم اینکه اول بگم من باحجاب اصلا مشکلی ندارم حتی اگراینجاایران نبود حتی اگرکشوراسلامی نبود بنده به شخصه حجابمورعایت میکنم چرا؟چون برای من اصلا مهم نیست صرفا نه جنس مخالف حتی جنس موافق که بدونه موهای من چه رنگیه یاتاکجامیاد!!
هرکسی اگه قران خون باشه میفهمه که خداوندبه امتش داشتن پوشش مناسب روسفارش کرده..
این اعتقادبه جای خود..ممکنه تفسیرآدم های دیگه ازش جوردیگه ای باشه/امااینکه شمافرمودیدچادرامنیت داره بااون واقعه ای که روایت کردید ادغامش کردید،یه خورده طنزشده ینی چی اخه آیااین پرسش به ذهنتون نمیادکه اگرچه تقصیراقایان به قول خودتون چشم هیزنباشه ولی بی تقصیرهم نیست!!!
اگرماقرارباشه تویه جامعه ایی اونم ازنوع اسلامیش همه چیوبه چشم یه چیزی که بخوادبهمون ضربه بزنه یاامنیتمون روبه خطربندازه نگاه کنیم دیگه زندگی کردن توی همچین جامعه ای واقعابنظرتون ایاراحت پیش میره!!؟؟؟
بهترازاصلاح افکارمون شروع کنیم دیدمون رویه خورده منطقی تربالا ببریم اصلا اسلام به ماسفارش کرده راههای عاقانه تروانتخاب کنیم
این جوربحثها/تاپیک وپستها اینجاتوی رسانه هازیادشدن وهمه نظرات خانم هاروتاحدودی میدونن ،پس نبایداینطورباواقعه یاروایاتی که اصلا درصحتشون اطمینان نیس بحث کنیم
من شایدچادرسرم نکنم ولی همیشه سعی کردم حجابموداشته باشم مرتب باشم نه زننده ونه شبیه کسانی که تازبه دوران رسیده اندونه شبیه کسانی که به اسم مدبودن پوششی روانتخاب میکنند اونم پوششی که نه قشنگه ونه مرتب خیلی هم نامرتب هست..
امیدوارم منظورمورسونده باشم