سلام دوستان ....کسایی که از کتاب تست زیست سال دوم خیلی سبز استفاده کردن،آیا این کتاب کیفیت سه فصل اول زیست سال سوم رو داره یانه چون سه فصل اول زیست سال سوم معرکه بودن...
سلام دوستان ....کسایی که از کتاب تست زیست سال دوم خیلی سبز استفاده کردن،آیا این کتاب کیفیت سه فصل اول زیست سال سوم رو داره یانه چون سه فصل اول زیست سال سوم معرکه بودن...
تست های خیلی سبز فقط بخشیش مربوط به سوالای کنکوره ! و برای درک و فهم بیشتر طرح شده
سوالای خیلی سبز هیچ وقت مثل کنکور نیست ! برای تست کنکوری فقط گاج جامع باید بگیری![]()
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
زیست دوم خیلی سبز از سوم و پیشش خیلی بهتره...هر چند خودم به شخصه ترجیح میدم اگه قرار باشه برای زیست شناسی کنکور کتابی رو بخونم کتابای زیست شناسی نشر الگو رو بخونم....به نظرم از خیلی سبز خیلی بهتره![]()
فک میکنم بشناسید دکتر آرام فر رو مولف کتاب زیست تخته سیاه...ایشون معلم زیست من بودن و الگو رو پیشنهاد دادن... البته اول کتاب خودشونو پیشنهاد کردن و گفتن که برای کلاسشون لازمه که داشته باشیم و بعد گفتن که برای تست های بیشتر از تستای کتاب خودشون از کتاب دکتر هاشمی یعنی نشر الگو استفاده کنیم که به نظر من الگو خیلی بهتر از تخته سیاه بود...
نه یک احساساتی هست، یک چیزهایی هست که نمی شود به دیگری فهماند، نمی شود گفت، آدم را مسخره می کنند، هر کسی مطابق افکار خودش دیگری را قضاوت میکند
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)