خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 15 از 15
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

تراز قلم چی م 7500 به بالاس ، مکانیک تهران قبول میشم؟ معدلم پایینه

سلام بچه ها من ترازم تو قلم چی 7500 به بالاس و زبان و شیمی رو صد میزنم ولی معدل کتبی من پایینه در حد 16 چی کار کنم مکانیک دانشگاه تهران قبول میشم ؟
      ویرایش توسط Parniya : 19 مرداد 1393 در ساعت 16:33 دلیل: ویرایش عنوان

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اره اگه با همین کیفیت بری جلو مطمئن باش قبولی

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اخه تاثیر معدل بیشتر میشه اخه نمراتم اینه

حسابان 10
      فیزیک 15
      هندسه 14
      جبر 16
      شیمی 16
      ادبیات و زیان فارسی 18
      دینی 19
      عربی 15
      زبان 17

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

اخه تاثیر معدل بیشتر میشه اخه نمراتم اینه

حسابان 10
      فیزیک 15
      هندسه 14
      جبر 16
      شیمی 16
      ادبیات و زیان فارسی 18
      دینی 19
      عربی 15
      زبان 17

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      تاثیر معدل مطمئن باش بیشتر نمیشه شاید معدل یکم رتبتو جابهجا کنه اما از هدفت دورت نمی کنه مثلا شما رتبه 200 میاری معدل رتبه شما را میکنه 400 ولی شما بازم میتونی مکانیک تهران قبول بشی

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      همین چند روز پیش تاپیک زدم من تأثیر امتحان نهایی می تونی بخونی
      تأثیر امتحان نهایی در کنکور 94
      حالا به فرض محال که من به شما بگم با این نمرات نمی تونی قبول بشی به نظر من شما چی کار می کنی؟!!!زانوی غم در بغل می گیری میری دنبال یه شغله دیگه؟!!!
      منم معدلم خوب نشده حالا خوب که شما تراز قلمچیت خوبه از الان که تابستونه من هنوز به 7000 هم نرسیدم بعد شما نا امیدی؟!!!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      واقعا 200 تا جا ب جا میکنه؟؟؟؟اینجوری ک بدبختیم تنها راهش اینه ریاضی رو 100 بزنی

7. Top | #7
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_taraneh25 نمایش پست ها
      واقعا 200 تا جا ب جا میکنه؟؟؟؟اینجوری ک بدبختیم تنها راهش اینه ریاضی رو 100 بزنی
      اصلا نگرانش نباش با همین قدرت ادامه بده یقین داشته باش مکانیک تهران قبولی. اینو برای روحیه و این حرفا نمیگم اگه نمیشد رک و راست میگفتم نمیشه. حاشیه ها رو ول کن ، البته میتونی از الان تا آخر سال هی بپرسی میشه یا نمیشه؟ و راه دیگه اینه که همینطور با قدرت بری جلو و ببینی که شد

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من خودم معدلم بد نبود یا بهتر بگم خوب بود تاثیر معدلم همون تیر 92 می دونستم(93 کنکور دادم) ولی خب کلا بهش فکر نمی کردم و برام مهم نبود و اصلا کلا به چیزای حاشیه ای فکر نمی کردم تا دو سه هفته مونده به اعلام نتایج
      تو که ترازت خوبه سعیی کنی نگهش داری یا بالا ببریش من فکر می کنم قبول بشی مطمئن نیستم چون منبعی ندارم ولی اگه مثل امسال باشه احتمال قبولیت زیاده
      ولی حرف من اینه سعی کن موقع خوندن کلا به این چیزا فکر نکنی فقط درسو بخون که سال دیگه بعد از کنکور نگی کاش اون روزایی که نخونده بودم می خوندم.همین که بعدا خودتو بخاطر سال کنکور سرزنش نکنی کافیه الان بحثای حاشیه ای رو بزار کنار فکر این باش منبع مطالعت کدوم باشه بتونه تست بیشتری بزنی تو کنکور

9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من كنكور ٩٣ دادم ، معدل مثل شما بود ، با اين تراز به شما توصيه مي كنم براي شريف بخوني !
      اصلا نگران معدل نباش ، اشتباه من و نكن

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا چطور میتونی به نتونستن فکر کنی؟!
      هیچی نمیتونه مانع رسیدن تو به هدفت بشه مگه خودت....
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اخه اینقد دارن معدل رو میبرن بالا که اگه همه رو هم 100 بزنی باز زیر 1000 نمیاری واقعا نامردی هست ما تو منطقه محروم با معلم های افتضاح مقایسه بشیم با بچه های تیزهوشان تهران خب معلومه اونا معدلشون همیشه از ما بالاتره و امتحانات نهایی واسشون اب خوردنه

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Mashkok
      نمایش مشخصات
      سلام به هررررررچی مرده

اولا بله تاثیر داره - مخصوصا امسال ولی معدلت خیلی پایین نیستش
      دوما مکانیک تهران که حتما لازم نیستش یکی دو رقمی بشی
      سوما : که از همه مهم تره , از روی کارنامه قلم چی نمیشه خوب قضاوت کرد و هنوز اول راه هستی و خیلی از حجم کنکور هنوز به شما درس داده نشده , خیلی از درس های چهارم ادامه سوم هستش ولی خیلی هاشون هم کاملا جدید جدید هستش , باید دید بهار آینده همین تراز رو میاری , اون موقع بهت میگن چه رشته ای قبولی
      ولی ناامید نشو مخصوصا ابان ماه به بعد
      انشالله موفق میشی

غــــم کـــشیدن کـــار هــــر نـــقـــاش نــــیست

13. Top | #13
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amir_taraneh25 نمایش پست ها
      اخه اینقد دارن معدل رو میبرن بالا که اگه همه رو هم 100 بزنی باز زیر 1000 نمیاری واقعا نامردی هست ما تو منطقه محروم با معلم های افتضاح مقایسه بشیم با بچه های تیزهوشان تهران خب معلومه اونا معدلشون همیشه از ما بالاتره و امتحانات نهایی واسشون اب خوردنه
      اولا که معدل شما بد نیست و ثانیا تاثیر معدل از این بالاتر نمیره. به این حاشیه ها فکر کنی باختی.

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      به معدل فکر نکن اگه همش به حاشیه فکر کنی درس نمیخونیا ..از من گفتن بود از شما .....

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

به معدل فکر نکن اگه همش به حاشیه فکر کنی درس نمیخونیا ..از من گفتن بود از شما .....
      خدایا کمکمون کن

15. Top | #15
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزيز تراز قلمچي پوچه!! چون امتحاناي قلم چي مخصوصا تو اين موقع سال غير استاندارده و شيمي اش خيلي ساده اس
      خود من شيمي و فيزيك و ١٠٠ ميزدم و ديفرانسيل معمولا دورو بر ٨٠ بود
      نگران نباش
      سعي كن از الان مفهومي درس بخوني و كنكور و خوب بزني ! درسته معدل ديپلمت پايينه ولي ديگه اتفاقيه كه افتاده بهش زياد فكر كني از رقابت كنكور عقب ميفتي

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن