اگه به قول خودت فقط میخوای منابعت از گاج و خیلی سبز باشه
برای شیمی =خیلی سبز
برای بقیه گاج طوسی
قرابت وارایه یا بهتر بگم برای ادبیات گاج طوسی همش رو پوشش میده اما اگه برای اموزش میخوای
قرابت=هامون سبطی دریافت
ارایه=مصور تخته سیاه
ریاضی رو بقیه دوستان معرفی کنن بهتره
سلام بر شما.
خوشحالم که تصمیمتونو گرفتین و میخواین رشته ی مورد علاقتونو به دست بیارین...شک نداشته باشید میتونید با یک برنامه ریزی درست و هدفمند به هدفتون برسید...
بنده مطلبی رو برای کسی که دنبال منبع مورد نیاز بود تهیه کردم که برای شما هم میزارم...امیدوارم مفید براتون واقع بشه...
برای ریاضی تجربی…بستگی داره شما دنبال چه درصدی باشید…همینطور به علاقتون نسبت به این درس و تواناییتون هم بستگی داره…ولی در کل اگه تست خالی میخواید سطح متوسط ابی قلمچی رو پیشنهاد میکنم(در صورتی که جزوه قابل قبولی داشته باشید)و برای سطح بالاتر خیلی سبز(درس نامه های مختصر و خوبی داره).اگه دنبال یه جزوه ی خوب و تست هستید جامع مهروماه رو پیشنهاد میکنم(ولی به نظر من بعضی مطالب رو زیادی گفته!ولی در کل کتاب خیلی خوبیه واسه کسایی که هم تست میخوان هم درسنامه ی خوب)درس شیمی بین مبتکران و خیلی سبز باید یه انتخاب داشته باشید…به نظر من خیلی سبز بهتره چون درس نامه هاش خلاصه تر و کلی تره…مبتکران خیلی ریز کاری کرده و برای همین حجم کتاباش زیاده و من واسه این موقع سال پیشنهاد نمیکنم…خیلی سبز هم اگه کتاباشونو نگاه انداخته باشید طرز بیان ساده و قابل فهمی گفته و دانش اموز راحت باهاش ارتباط برقرار میکنه…برای سوم و پیش خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم.برای دوم مبتکران روگتو درس زیست میشه گفت واقعا هیچ منبعی بهتر کتاب نیست.فقط کافیه باهاش خوب ارتباط برقرار کنین…اگه دنبال فقط تست هستید برای سطح متوسط وکمی بالا تانک تخته سیاه رو پیشنهاد میکنم که کاملا تست های کنکور رو هم پوشش داده و پاسخ نامه ی خوبی داره.اگه تستای سطح بالاتر و بهتر میخواین نسبت به تخته سیاه زیست شناسی گاج رو پیشنهاد میکنم(عکس شیر رو جلدشه!).اگه دنبال تست در سطح بالا به میزان کافی و درس نامه ی خوب هستید خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم(تست های خیلی سبز کمی با تست های کنکور فاصله گرفته و ویرایش قابل توجهی در کتاب هاش به چشم نمیاد...ولی هنوز جز منابع خوب بازار هست)اگه درسو خوب متوجه میشید و دنبال نکات کلیدی و مطالب ترکیبی و مفهومی هستید و تست زیادی نیاز ندارید همایش زیست شناسی دکتر عمارلو رو پیشنهاد میکنم.
در مورد زیست نشر الگو هم زیاد شنیدم,میگن تستای خوب و سختی داره ولی بنده نگاهی بهش نداشتم و نمیتونم نظر بدم...در مورد
برای فیزیک هم که هم پیش هم پایه گاج رو پیشنهاد میکنم.برای دینی طوسی گاج کفایت میکنه.برای عربی هم میتونین از گاج (عربی کامل) و هم از مبتکران(عربی به زبان ساده)استفاده کنین…برای ادبیات هم به نظر من کتاب نیاز نیست…همه چیز تو خود کتاب هست.(البته اگه ادبیاتتون قویه و تو مفهوم شعر های مختلف چه داخل کتاب چه خارج کتاب مشکلی ندارید)ولی اگه به دنبال تست های طبقه بندی شده درس به درس هستید خیلی سبز رو پیشنهاد میکنم.اگه دنبال تست های طبقه بندی شده به صورت موضوعی هستید ادبیات موضوعی کاج رو پیشنهاد میکنم…برای املا و لغت اگه دنبال منبعید میتونید از کتاب های همراه کلک معلم استفاده کنین.برای تاریخ ادبیات از تاریخ ادبیات مصور تخته سیاه.برای ارایه اگه دی وی دی هارو تهیه کردید کافیه در غیر این صورت منابع زیادی تو بازار هست که بهترینشون نشر دریافت(به قلم هامون سبطی)هست.برای قرابت معنایی تستای 10سال اخیر رو نگاه بندازید و تک تک بیت هارو به خاطر بسپارید در کنار بیت های کتاب,اگه منبع دیگه ای هم خواستید که فقط تنها به قرابت پرداخته باشه کتاب نشر دریافت(به قلم هامون سبطی)واقعا کتاب خوبیه.برای زبان فارسی کتاب پنج مبحث نشر الگو رو پیشنهاد میکنم.برای زبان هم اگه منبع خواستید یا گاج یا کتاب مبتکران(به قلم شهاب اناری)رو پیشنهاد میکنم.اگر هم فقط متن و ریدینگ میخواین در سطح بالا کتاب از متن نترسیم رو پیشنهاد میکنم.(سطحش کمی بالاس!البته یه کم از کم بیشتر!:d)اینا کتابایی بوده که خودم ازشون استفاده کردم یا تاثیرشو تو استفاده ی دیگران دیدم…
امیدوارم منبعتونو تهیه کنین و تا دیر نشده به بقیه کنکوریا برسید…!
کنکور در حقیقت ازمون بین 20 هزار نفره…نه بیشتر…که با کمی وقت گذاشتن راحت میتونین زیر10هزار بشید…
بعضی از درصدا واقعا واقعا دست یافتنی هستن…مثل درصد 20تو ریاضی(حتی بیشتر).30توفیزیک(حتی بیشتر)-30تو شیمی.30تو زیست.60تو دینی.40تو ادبیات.40تو عربی.(زبان رو نمیشه پیش بینی کرد چون واسه خوندن لغت باید همشو بخونین و اگه به این مسلط بشین درصد 50 60تو کارنامتون جا داره)همینارو بزنید تو کنکور زیر7هزارید.زیر7هزار هم یعنی بعضی از رشته های پیرا پزشکی تو بهترین دانشگاه های دولتی…تازه این بدبینانه ترین حالتش بود!اگه کسی بخواد واقعا وقت بزاره و تلاش کنه که صد در صد نتیجه ی عالی میگیره…..پس نه جایی برای نگرانی هست…نه جایی برای حسرت خوردن...
موفق باشید.
خودم از این منابع استفاده میکنم که هم دارای درسنامه وهم تست هستند
شیمی =مبتکران و خیلی سبز
زیست =گاچ طوسی (پاسخ نامه تشریحیش خوبه)
فیزیک=گاج طوسی
ادبیات رو از دوستان بپرس اونایی که گاج دارن چون مال من برای هر مبحث جداست نمیخوام گیجت کنم
عربی =گاج کامل
دینی =گاج
زبانم خوبه ففط لغت میخونم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)