ببین ساختار مبتکران اینطوریه: یه سری تست داره برا اموزش یه سری برای تکرار یه سری مطالب حفظی یه سری هم داره بش میگن نوادگان مندلیف (سخته برای درصد80-100) تو درسنامه هاش مناظره بین دانش اموز و...داره اما الان کتابشو جدید کردن که بچه ها میگن شیمی 2 که2جلدی بوده تک جلدی شده اما به این صورت:تست های نوادگان مندلیف و اونایی که ماله تکرار هستن از کتاب جدا شده به تو یه کتاب دیگه قراره چاپ شه....کتاب هم رنگی شده(من رنگیو بهتر دوس دارم و میفهمم )
خیلی سبز من زیاد خبر ندارم ازش اما میدونم در همون سطحه مبتکرانه تقریبا همون درسنامه ها که تو مبتکرانه تو اینم هست فقط شیوه ی بیانش متفاوته و اینکه مناظره نداره
قبولی تو دندون پزشکی سخت تر از پزشکیه اینو میدونستی؟ بعد اگه دانشگاه خوب بخوای بری میانگین درصدات باید70 باشه به جز زمین (1-2سوال کافیه)-درمورد تاثیر معدل هم من زیاد خبر ندارم اما فکر نمیکنم برا شما تاثیری داشته باشه
من و خدا ...تو و همه
♥ حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است ♥
ببین من الان حسو ندارم عشقی میخونم حوصله ی هر درسیوداشتم میرم سمتش برا اول شهریور شروع میکنم میرم پیش یه مشاور خوب که برنامه هامو کنترل کنه
درسای حفظی رو میگن بلافاصله 10-15 تست بزنیدتا تو ذهنتون تثبیت شه(البته مضربی مثلا2-4-6...)شیمی و فیزیک و ریاضی هم همینطوره
اما زیست رو تو باید بخونی بعد1روز تست بزنی(از نظر من زیستو تا خوب نخوندی و نفهمیدی اصلا تست نزن)
به هر حال تو هفته باید برای مرورتم برنامه بریزی دیگه که مطلب یادت نره
بعد یک سوم روز عمومی بخون دو سوم اختصاصی
بازه های درسیتم به میل خودت بین1-1/5 ساعت بزار مثلا گفتی1/15 بعدش15 مین استراحت تو استراحت درسی هم که خوندی مرور کن
زبان فراره فقط از اول مهر بخون
دین و زندگی احتیاج به مرور داره زیستو شیمی رو خیلی تمرکز کن روش
فعلا چیزی یادم نمیاد اگه سوال ریزتر بپرسی میتونم کمکت کنم تایه حدود
نکته برداری و خلاصه نویسی یادت نره
من و خدا ...تو و همه
خلاصه برداری از دید من :
شما وقتی تابستان های سال اول و دوم و سوم و در طول سال تحصیلی مطالب زیادی رو میخونید و تست می زنید و ... به هیچ وجه شما تمام مطالب یادتون نمی مونه. در خوشبیانه ترین حالت تا کنکور 50٪ مطالب فراموش می شن یا اگرم فراموش نشن یه تیکه توی ذهن می مونه که به درد کنکور نمیخوره!!
شما اگه خلاصه برداری نکنید نزدیک کنکور باید حداقل 50 جزوه و کتاب و ... بخونید که این کار غیر ممکنه
2 جور می تونید خلاصه برداری کنید
1 - خلاصه هر درس رو به طور مفید می نویسید و نکاتی که خودتون از کتاب استنباط کردید. بعد تست می زنید و نکات تست هارو هم اونجا می نویسید
2- خلاصه درس رو اگه میخواید وقتتون گرفته نشه نمی نویسید و فقط نکاتی رو می نویسید
راه اول بهتره! چون نزدیک کنکور دیگه راحت هستید... ولی در عوض قبل کنکور کمی سخت هست که خلاصه هر درس رو بنویسید. مخصوصاً درس هایی مثل زیست!
به هر حال یه جا باید این سختی خوندن یا نوشتن زیاد رو داشته باشید. ولی خیلی بهتره راه اول. ولی اگه وقت زیادی ندارید واسه این کار راه دوم...
بنظر شماٰ من آزمون آزمایش ثبت نام کنم تا با برنامه ی اون جلو برم؟؟
یا چون 5 سال از کنکور دور بودم خو.دم بشینم بخونم ؟
میترسم ثبت نام کنم بعد نتونم با برنامه اون جلو برم و نتایج بدی بگیرم و انرژی و روحیمو از دست بدم
نظر شما چیه؟
خب البته چون اونا نتیجه نگرفتن دلیل بر پول ووقت هدر دادن نیست
به نظرم شما برو برنامه قلمچی رو از سایتش دانلود کن
ویه ازمون-انگار ازمونی که مثلا میخواین برین-رو بررسی کن برنامشُ..ببین با منابع کمک اموزشیت جور درمیاد..مثلا میبینی مبحث ریاضیش خیلی زیاده وتعداد تست یا درسنامش خیلی سنگین میشه برات-البته ایستگاه جبرانی هم داره ها- ولی اگه مث من باشید یه جا نرسیدی ناامید بشی زده بشی از ازمون....خودت باید بررسی کنی
ببین ایشون مشاورن آقای محمودی http://forum.konkur.in/users/775/
ازشون بپرس باز تجربه بیشتری دارن
نظرات شخصی زیاد چاره ساز نیستباید کارشناسی شده به موضوع نگاه کرد:yahoo (4):
ویرایش توسط Defne : 26 مرداد 1393 در ساعت 20:03
شما برا ازمون اگه حوصله ندارید زیاد شرکت کنید سنجش رو حتما برو...
من و خدا ...تو و همه
ممنون دوستان
ریاضیات تقریبا یادم رفته
میخوام از پایه شروع کنم بخونم
برای آموزش ریاضی سال اول دبیرستان چه کتابی بگیرم؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)