خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 56
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mr.mohammad نمایش پست ها
      ممنونم
      راستش تک جلدیشم دارم، ویرایش سال 92 که تقریبا یکی هستند من تغییری احساس نکردم البته تا آخر نگاه نکردم
      شیمی پرسمان چهار گزینه ای بخرم یا فیل شیمی؟ میخوام هم آموزش داشته باشه هم تست
      شیمی جفتش رو بخری هم عیب نداره
      ولی برا شروع بهتره با همون کتاب تستش شروع کنی: درسنامه »» تست های آموزشی(vit) »» تست های کنکور
      فیل فقط برا موقعی خوبه که وقت نداری یا اینکه کلن حوصله خوندن درسنامه های طولانی شو نداری، ولی شما الان که وقت داری و بهتره حوصله هم داشته باشی! حداقل 1 بار بخون درسنامه هاشو و بعد از اون نکاتی که لازم بود رو به فیل اضافه کن و دیگه هیچوقت درسنامه ها کتاب تستش رو نخون.

2. Top | #17
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MEHRD@D نمایش پست ها
      شیمی جفتش رو بخری هم عیب نداره
      ولی برا شروع بهتره با همون کتاب تستش شروع کنی: درسنامه »» تست های آموزشی(vit) »» تست های کنکور
      فیل فقط برا موقعی خوبه که وقت نداری یا اینکه کلن حوصله خوندن درسنامه های طولانی شو نداری، ولی شما الان که وقت داری و بهتره حوصله هم داشته باشی! حداقل 1 بار بخون درسنامه هاشو و بعد از اون نکاتی که لازم بود رو به فیل اضافه کن و دیگه هیچوقت درسنامه ها کتاب تستش رو نخون.
      خیلی ممنونم
      دوست عزیز لطفا اگر زحمتی نیست نظرتون رو راجب این دروس هم بگید

ادبیات رو نمیدونم مهروماه بخرم، گاج، خیلی سبز یا نشر یا الگو. فقط میونم از فامیلامون گاج جامع خریده بود و 75 رصد زده. 39 سالشه امسال کنکور داد
      فیزیک گاج دارم. پایه و پیش
      ریاضیات خیلی سبز دارم

اینا کافین یا اضافه کنم؟

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Mr.Mohammad نمایش پست ها
      خیلی ممنونم

ادبیات رو نمیدونم مهروماه بخرم، گاج، خیلی سبز یا نشر یا الگو. فقط میونم از فامیلامون گاج جامع خریده بود و 75 رصد زده. 39 سالشه امسال کنکور داد
      ریاضیات خیلی سبز دارم

اینا کافین یا اضافه کنم؟
      ادبیات من قرابت ، املا، لغت، زبان فارسی، ارایه از سبطی خوندم تاریخ ادبیات هم از الگو
      اخرم 86 زدم چون یه سوال تاریخ ادبیات دقیقا سر کنکور یادم رفت
      و گرنه تو بیشتر ازمایشی ها بالا 90 بودم
      گاج طوسی هم خیلی خوبه ولی من دیر بدستم رسید و دیگه عادت کرده بودم به سبطی و با همون ها ادامه دادم
      با هر کدوم اینها بخونی نتیجه خوبی میگیری

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      خیلی ممنونم

ریاضیات خیلی سبز دارم

اینا کافین یا اضافه کنم؟
      کتاب ادبیات موضوعی گاج از نظر تست خیلی خوبه اما فقط تستِ، بهتره برا آموزشِ معانی بیت ها، املا و زبان فارسی کتابای آموزشی مثل نشر دریافت بخونی (البته برا معنی بیت ها گرفتن کتاب جداگانه ضروری نیست فقط چون همه ی ابیات تو گاج تست نشده، بهتره قبلش کتاب درسیُ بخونی و رو مفاهیم فکر کنی)
      کتابات برا فیزیک و ریاضی هم کاملِ هم عالیِ

البته اگه الان خودت خلاصه نویسی نکنی بعدن لازم میشه یه سری کتاب اضافه کنی، کتابای جمع بندی

5. Top | #20
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کتاب ادبیات موضوعی گاج از نظر تست خیلی خوبه اما فقط تستِ، بهتره برا آموزشِ معانی بیت ها، املا و زبان فارسی کتابای آموزشی مثل نشر دریافت بخونی (البته برا معنی بیت ها گرفتن کتاب جداگانه ضروری نیست فقط چون همه ی ابیات تو گاج تست نشده، بهتره قبلش کتاب درسیُ بخونی و رو مفاهیم فکر کنی)

البته اگه الان خودت خلاصه نویسی نکنی بعدن لازم میشه یه سری کتاب اضافه کنی، کتابای جمع بندی
      ممنون از شما
      یک سوال، اینکه شما فرمودید ادبیات محوری گاج + ادبیات موضوعی گاج ، بجای این ها میتونم ادبیات جامع گاج + املا و قرابت معنایی و تاریخ ادبیات هفت خان خیلی سبز رو بگیرم؟

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

ممنون از شما
      یک سوال، اینکه شما فرمودید ادبیات محوری گاج + ادبیات موضوعی گاج ، بجای این ها میتونم ادبیات جامع گاج + املا و قرابت معنایی و تاریخ ادبیات هفت خان خیلی سبز رو بگیرم؟

6. Top | #21
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ممنون از شما
      من اون کتابای سبز گاج رو بیشتر به خاطر آموزش معانی درسا گفتم، که چنین کتابی بین هفت خوان خیلی سبز نیست
      واقعیت اینِ که ممکنه اصلن این کتابا نیاز نداشته باشی، چون بعضیا ذاتن ادبیات رو میفهمن! سعی کن کتاب درسی رو بخونی اگه دیدی واقعن مشکل داری، بعد واسش کتاب آموزش بگیر

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من اون کتابای سبز گاج رو بیشتر به خاطر آموزش معانی درسا گفتم، که چنین کتابی بین هفت خوان خیلی سبز نیست
      واقعیت اینِ که ممکنه اصلن این کتابا نیاز نداشته باشی، چون بعضیا ذاتن ادبیات رو میفهمن! سعی کن کتاب درسی رو بخونی اگه دیدی واقعن مشکل داری، بعد واسش کتاب آموزش بگیر
      سپاس
      برای زمین شناسی، هفت چیز زمین شناسی خیلی سبز خوبه ؟ یا گاج بخرم؟ یا کتاب دیگه؟

8. Top | #23
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای درس زمین شناسی اگر قصد دارید هم بخونید هم کار کنید کتاب نشردریافت بهترین کتابه. اگر در دسترس ندارید خیلی سبز.
      ولی اگه میخواید چند تا سوال کار کنید و وقت زیادی روش کار نکنید کتاب آبی قلم چی بد نیست واسش که فقط تسته کنکوره فکر کنم

9. Top | #24
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ببخشید منم ی سوال دارم اینکه من هنوز کتابای کمک آموزشی وتست نگرفتم میخوام برم بگیرم بهتره همشون(سال دوم سوم وپیش) چاپ 93 باشن؟؟؟

هیچکی نبود جواب منو بده

10. Top | #25
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سپاس
      برای زمین شناسی، هفت چیز زمین شناسی خیلی سبز خوبه ؟ یا گاج بخرم؟ یا کتاب دیگه؟
      همون طور که دوستان گفتن، خیلی سبز یا دریافت، تعریف این دو تا رو شنیدم مخصوصن دریافت

نقل قول نوشته اصلی توسط زری نمایش پست ها
      ببخشید منم ی سوال دارم اینکه من هنوز کتابای کمک آموزشی وتست نگرفتم میخوام برم بگیرم بهتره همشون(سال دوم سوم وپیش) چاپ 93 باشن؟؟؟

هیچکی نبود جواب منو بده
      آره دیگه، چاپ 93، چون بروز ترِ وگرنه هنوزم کتابای چاپ قدیمی تر ممکنه قابل استفاده باشه ولی شما که نگرفتی هنوز، بهترِ 93 بگیری

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      آره دیگه، چاپ 93، چون بروز ترِ وگرنه هنوزم کتابای چاپ قدیمی تر ممکنه قابل استفاده باشه ولی شما که نگرفتی هنوز، بهترِ 93 بگیری
      ببخشید من دین و زندگی گاج خریدم، اما متوجه شدم یک تک جلدی هست تو خونه سال انتشار 92
      بنظر شما جدیده رو ببرم پس بدم؟
      برا شیمی کتاب مبتکران رو سفارش دادم، متاسفانه قبلا شیمی 3 گاج نقره ای خریده بودم، بنظرتون شیمی گاج رو پس بدم؟ نمایندگیش گفته بیار برات میفروشم

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید من دین و زندگی گاج خریدم، اما متوجه شدم یک تک جلدی هست تو خونه سال انتشار 92
      بنظر شما جدیده رو ببرم پس بدم؟
      برا شیمی کتاب مبتکران رو سفارش دادم، متاسفانه قبلا شیمی 3 گاج نقره ای خریده بودم، بنظرتون شیمی گاج رو پس بدم؟ نمایندگیش گفته بیار برات میفروشم
      والا اون تک جلدی که من داشتم هم کامل بود، ولی این دو جلدیِ چاپ جدیدِ بی شک بهترِ، انتخاب با خودت، ولی مطمئنم همینی که داریُ خوب بخونی بهترین درصدِ ممکن رو میزنی
      شیمی مبتکران هم عالیِ، حالا دوست داشتی صبر کن وقتی به دستت رسید با هم مقایسه کن بعد یکیشو انتخاب کن، فقط میتونم بگم با مبتکران ضرر نمی کنی ولی با گاج واقعن نمیدونم!

13. Top | #28
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگر کتاب دینی تغییر نکرده همون کتاب پارسالو نگه دارم؟ من در جریان تغییرات نیستم شما دوستان متوجه تغییرات هستید. آیا تغییری کرده؟؟

کتاب شیمی مبتکران نوشته کتاب پرسشهای چهارگزینه ای شیمی. آیا همین کتابه؟ آموزش هم داره؟ البته فیل هم سفارش میدم

اینارم راهنمایی کنید دیگه منابعم کامل میشه
      ممنون

14. Top | #29
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ادبیات = موضوعی گاج + زبان فارسی دریافت یا پنج بحث الگو
      عربی = کامل گاج
      معارف = جامه گاج
      زبان = جامع مبتکران
      ریاضی = مبتکران دو جلدی (پاسخ تشریحی خوب) یا خیلی سبز جامع یا سال به سال گاج یا کوله پشتی
      زیست = سال به سال الگو یا جامع گاج + همایش دریافت
      شیمی = فیل مبتکران
      فیزیک = گاج

15. Top | #30
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      برا زمین میتونی لقمه مهروماه هم جز انتخابات بزاری
      اما چرا زمین؟؟؟ اگه قصدت داروسازیه که اره باید بزنی ...اما اگه رشته های زیر گروهه 1 هستش 2-3 سوال جواب بدی کافیه

ادبیات موضوعی منظورتون همون جامع هست یا این فرق میکنه؟
      دین و زندگی فقط جلد اول جامع گاج رو دارم
      عربی خیلی سبز دارم ( اکثرا دوستان گفتند گاج، اینم بخرم؟ )

زیست جلد یک گاج، همایش و خیلی سبز
      فیزیک گاج دارم
      ریاضیات خیلی سبز دارم
      شیمی کتاب ندارم، کتابی باشه که هم درسنامش خوب باشه خوب آموزش بده و هم تست های خوبی داشته باشه

بنظرتون اینا خوبن دوستان؟ چی ها اضافه کنم بهشون؟ یا نیازی نیست؟
      ادبیات موضوعی مبحثی کار کرده...ینی5 بخشه فکر کنم یه بخش قرابت یه بخش ارایه یه بخش لغت یه بخش زبان فارسی یه بخش تاریخ ادبیات
      اما میکرو درس به درسه ینی درس یک هر چی تست داره براش اورده قروقاطی(من که ندیدم اما گاج سفید داشتم اینطوری بود)
      دین و زندگی منم جلد اولشو دارم چون احتیاجی به پاسخ نامه تشریحی ندارم
      اگه برای عربی با خیلی سبز راحتی باهمون برو جلو
      زیست توصیه من اینه از خیلی سبز فقط درسنامه هاشو بخونی تستاش زیاد جالب نیست
      ریاضی و فیزیکت که اوکیه
      شیمی هم یا مبتکران یا خیلی سبز یا گاج(من مبتکران گرفتم اما زیاد با فونتش حال نمیکنم)
      سوالی بود در خدمتم فقط نقل قول کن که متوجه شم
      من و خدا ...تو و همه

حاصل عشق مترسک به کلاغ....مرگ یک مزرعه است

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)