"When the going gets tough, the tough get going."
سلام
دقت کردین
اصفهان شمال شهرش پایین شهره یعنی در حد جنوب شهره تهران وشهر های دیگه
اون موقع جنوب شهرش بالا شهره در حد شمال شهر تهران![]()
اصلا اینطور نیست که آی تی کد نویسی یاد نمیگیرند و... اصول پایه دروس این دو رشته یکی است اما it بیشتر در شبکه و اینترنت و... کار میکنند اما نرم افزار بیشتر به برنامه های کامپیوتر و.. it پول توش زیاده و خوبی که داره اینه که شخص بعد از فارغ التحصیلی و حتی در همان دوران دانشجویی میتونه کار کنه و پول دربیاره .نرم افزار هم میتونه ولی it پول توش بیشتره و راحت تر کار پیدا میکنه؟؟
بهروز تو هم یه چیزی شنیدی بیخودی گندش نکن بیخودی پادگان پادگان نکن ! کی گفته استاداش با دانشجوها رفیق نیستن ؟ اینارو از کجات میاری ؟ همین یه هفته پیش یه آشناهارو دیدم که 4 سال تو صنعتی اصفهان مهندسی برق خونده حالا هم داره برا ارشد امیرکبیر میخونه . میگفت سختگیری درسی میکنن و جو علمیش زیاده اما فضای تفریحی هم زیاد داره جو دانشجوییشم خوبه . تازه میگفت الآن دو ساله رئیسش عوض شده کلا جو عوض شده و خیلی عالیه و سختگیری ها خیلی کم شده . بالاخره یه سری سختگیری باید باشه تا سطح علمی دانشگاه بالا بره . بیخودی که نشده سومین دانشگاه برتر کشور . وسط بیابونم نیس وسط کوهه تازه خودش یه شهره دیگه هرچی بخوای تو دانشگاه هست مرتب هم واحد داره برا اصفهان که یه ربع تا اول شهر راهه .
محدثه خانوم از اعضای همین انجمن پارسال it صنعتی اصفهان قبول شدن و درحال حاضر اگه اشتباه نکنم دوترم رو گذروندن و خیلی هم راضی هستن .
اگر مهربان باشی تورا به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی مهربان باش ...
اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ولی شریف و درستکار باش ...
نیکی های امروزت را فراموش می کنند ولی نیکوکار باش ...
بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد ...
در نهایت میبینی هرآنچه هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو مردم
( کورش کبیر )
این که میگی هفته قبل دانشجوی برق امیرکبیر دیدی منظورت آقای مهدوی هستش دیگه.
ظاهرا حرفاشو دقیق گوش ندادی.
یادت نیس وقتی ازش پرسیدم اگه برمیگشتی موقع انتخاب رشته برق صنعتی رو میزدی یا خواجه نصیر ، چی جواب داد ؟!
تحریف نکن حرفه مردم رو سعید جان.
همه میدونن صنعتی اصفهان پر شده از اساتیدی که عقده ی توجه دارن چون همیشه از علم و صنعت و امیرکبیر مایل ها عقب تر بوده متاسفانه !!!
بیخیالش ! ازت خواهش میکنم این ویدیویی که آپلود کردم دانلود کنی.کاملا طنزه و بی اساس.یه سری دانشجوی عمران ساختنش خیلی خنده داره![]()
من اصلا رشته ام ریاضی نیست ولی چند بار خودم رفتم صنعتی چند نفر هم میشناسم که اونجا دارند درس میخونند
اول از همه اینکه اصلا وسط بیابون نیست رسیدن از صنعتی به وسط شهر 20 25 دقیقه بیشتر طول نمیکشه اگه ماشین شخصی داشته باشید که خیلی سریع تره
تازه بعد یه مدت هم از شهر خسته میشید اصلا دیگه حالش رو ندارید از خوابگاه بیاید بیرون:yahoo (4):
جو خوبی هم داره دانشجو هاش هم همیشه برنامه تفریحی دارند(موسیقی و جشن و ...) و خیلی هم خوشند
فقط اینطور که شنیدم کمی TA هاش رو اعصاب هستند که اینم عادیه چون استاد ها اعصاب اونها رو خورد میکنند اونها هم اعصاب دانشجو رو:yahoo (4):
من خود اصفهان 2 ساله دارم کامپیوتر میخونم.
صنعتی هم رفیق زیاد دارم.
چنتا نکته میگم رعایت کنید:
1. از اصفهان دوری کنید.
2. اگر موفق به انجام شماره یک نشدید، از صنعتی اصفهان دوری کنید.
3. تنها دانشگاه خوب اصفهان از لحاظ جو، فقط دانشگاه هنره. ک بچه ها ریاضی میتونن شهرسازی و ممعماریش رو برن.
در مورد تفاوت رشته ها هم:
ای تی، نرم ، سخت، هیچ فرقی با هم ندارن.
در مورد انتخاب رشته به موارد زیر توجه کنید
1. تا جایی که میتوانید از مهندسی دوری کنید.
2. اگر موفق به انجام یک نشدید، تا جایی که میتوانید مهندسی هایی رو انتخاب کنید که به صورت کشوری هستن نه ناحیه ای (این ینی، اون رشته تو دانشگاه های کشور کم هست و بازار کارش خیلی اشباع نشده)
3. به جز دانشگاه های تاپ تهران(شریف، تهران، امیرکبیر و با ارفاق علم و سنگک) بقیه دانشگاه های کشور هنوز دانشگاه نشدن. یک اداره هستن که چنتا کلاس هم کنارش هست.
4. اگر دنبال کار و پول و کسب درآمد هستید، همین الان درس رو ول کنید. پول تو مملکت ریخته فقط باید جمش کنید. درس و دانشگاه دست و بالتون رو میبنده.
در مورد هر کدوم از موارد بالا سوالی بود بفرمایید..
بهروز جان گل آقای مهدوی گفت سطح علمی امیرکبیر با صنعتی اصفهان یکیه درضمن گفت من قطعا بین خواجه نصیر و صنعتی اصفهان صنعتی رو انتخاب می کردم و درضمن گفتش که جدیدا رئیسش عوض شده که من میشناسمش و کلهم جو فرق کرده .
اگر مهربان باشی تورا به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی مهربان باش ...
اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ولی شریف و درستکار باش ...
نیکی های امروزت را فراموش می کنند ولی نیکوکار باش ...
بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد ...
در نهایت میبینی هرآنچه هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو مردم
( کورش کبیر )
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)