مرکز مشاوره سایت کنکور

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 49
    1. Top | #31
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid sharifzade نمایش پست ها
      آخه صنعتی اصفهان که خیلی بهتره خواجه نصیره . انقد بدم میاد از این دانشگاه هایی که تیکه تیکه هست !!
      منم از تیکه تیکه بودنش بدم میاد.ولی صنعتی اصفهان هم کم بدی نداره !
      وسطه بیابونه.استاداش انقدر سخت میگیرن و با دانشجو رفیق نیستن
      قشنگ حس پادگان داره

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آخه صنعتی اصفهان که خیلی بهتره خواجه نصیره . انقد بدم میاد از این دانشگاه هایی که تیکه تیکه هست !!
      دانشگاهی که تیکه تیکه نباشه دانشگاه نیست

"When the going gets tough, the tough get going."

3. Top | #33
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دانشگاهی که دانشگاه نباشد دانشگاه نیست

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      سلام
      دقت کردین
      اصفهان شمال شهرش پایین شهره یعنی در حد جنوب شهره تهران وشهر های دیگه
      اون موقع جنوب شهرش بالا شهره در حد شمال شهر تهران

5. Top | #35
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اصلا اینطور نیست که آی تی کد نویسی یاد نمیگیرند و... اصول پایه دروس این دو رشته یکی است اما it بیشتر در شبکه و اینترنت و... کار میکنند اما نرم افزار بیشتر به برنامه های کامپیوتر و.. it پول توش زیاده و خوبی که داره اینه که شخص بعد از فارغ التحصیلی و حتی در همان دوران دانشجویی میتونه کار کنه و پول دربیاره .نرم افزار هم میتونه ولی it پول توش بیشتره و راحت تر کار پیدا میکنه؟؟

6. Top | #36
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behrus58 نمایش پست ها
      منم از تیکه تیکه بودنش بدم میاد.ولی صنعتی اصفهان هم کم بدی نداره !
      وسطه بیابونه.استاداش انقدر سخت میگیرن و با دانشجو رفیق نیستن
      قشنگ حس پادگان داره
      بهروز تو هم یه چیزی شنیدی بیخودی گندش نکن بیخودی پادگان پادگان نکن ! کی گفته استاداش با دانشجوها رفیق نیستن ؟ اینارو از کجات میاری ؟ همین یه هفته پیش یه آشناهارو دیدم که 4 سال تو صنعتی اصفهان مهندسی برق خونده حالا هم داره برا ارشد امیرکبیر میخونه . میگفت سختگیری درسی میکنن و جو علمیش زیاده اما فضای تفریحی هم زیاد داره جو دانشجوییشم خوبه . تازه میگفت الآن دو ساله رئیسش عوض شده کلا جو عوض شده و خیلی عالیه و سختگیری ها خیلی کم شده . بالاخره یه سری سختگیری باید باشه تا سطح علمی دانشگاه بالا بره . بیخودی که نشده سومین دانشگاه برتر کشور . وسط بیابونم نیس وسط کوهه تازه خودش یه شهره دیگه هرچی بخوای تو دانشگاه هست مرتب هم واحد داره برا اصفهان که یه ربع تا اول شهر راهه .

محدثه خانوم از اعضای همین انجمن پارسال it صنعتی اصفهان قبول شدن و درحال حاضر اگه اشتباه نکنم دوترم رو گذروندن و خیلی هم راضی هستن .
      اگر مهربان باشی تورا به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی مهربان باش ...
      اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ولی شریف و درستکار باش ...
      نیکی های امروزت را فراموش می کنند ولی نیکوکار باش ...
      بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد ...
      در نهایت میبینی هرآنچه هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو مردم
      ( کورش کبیر )

7. Top | #37
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بهروز تو هم یه چیزی شنیدی بیخودی گندش نکن بیخودی پادگان پادگان نکن ! کی گفته استاداش با دانشجوها رفیق نیستن ؟ اینارو از کجات میاری ؟ همین یه هفته پیش یه آشناهارو دیدم که 4 سال تو صنعتی اصفهان مهندسی برق خونده حالا هم داره برا ارشد امیرکبیر میخونه . میگفت سختگیری درسی میکنن و جو علمیش زیاده اما فضای تفریحی هم زیاد داره جو دانشجوییشم خوبه . تازه میگفت الآن دو ساله رئیسش عوض شده کلا جو عوض شده و خیلی عالیه و سختگیری ها خیلی کم شده . بالاخره یه سری سختگیری باید باشه تا سطح علمی دانشگاه بالا بره . بیخودی که نشده سومین دانشگاه برتر کشور . وسط بیابونم نیس وسط کوهه تازه خودش یه شهره دیگه هرچی بخوای تو دانشگاه هست مرتب هم واحد داره برا اصفهان که یه ربع تا اول شهر راهه .

محدثه خانوم از اعضای همین انجمن پارسال it صنعتی اصفهان قبول شدن و درحال حاضر اگه اشتباه نکنم دوترم رو گذروندن و خیلی هم راضی هستن .
      این که میگی هفته قبل دانشجوی برق امیرکبیر دیدی منظورت آقای مهدوی هستش دیگه.
      ظاهرا حرفاشو دقیق گوش ندادی.
      یادت نیس وقتی ازش پرسیدم اگه برمیگشتی موقع انتخاب رشته برق صنعتی رو میزدی یا خواجه نصیر ، چی جواب داد ؟!
      تحریف نکن حرفه مردم رو سعید جان.
      همه میدونن صنعتی اصفهان پر شده از اساتیدی که عقده ی توجه دارن چون همیشه از علم و صنعت و امیرکبیر مایل ها عقب تر بوده متاسفانه !!!

8. Top | #38
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      این که میگی هفته قبل دانشجوی برق امیرکبیر دیدی منظورت آقای مهدوی هستش دیگه.
      ظاهرا حرفاشو دقیق گوش ندادی.
      یادت نیس وقتی ازش پرسیدم اگه برمیگشتی موقع انتخاب رشته برق صنعتی رو میزدی یا خواجه نصیر ، چی جواب داد ؟!
      تحریف نکن حرفه مردم رو سعید جان.
      همه میدونن صنعتی اصفهان پر شده از اساتیدی که عقده ی توجه دارن چون همیشه از علم و صنعت و امیرکبیر مایل ها عقب تر بوده متاسفانه !!!
      بهروز به هرحال هرچی باشه صنعتی اصفهان از خواجه نصیر بهتره
      حتی یه بار هم المپیاد جهانی فیزیک با حضور استیون هاو کینگ تو دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد

9. Top | #39
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammaD_Technology نمایش پست ها
      بهروز به هرحال هرچی باشه صنعتی اصفهان از خواجه نصیر بهتره
      حتی یه بار هم المپیاد جهانی فیزیک با حضور استیون هاو کینگ تو دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد
      نمیدونم به خدا.از یه طرف خواجه نصیر تهرانه ، از یه طرف صنعتی تیکه تیکه نیست.
      از یه طرف خواجه سطح علمیش از صنعتی پایین تره ، از یه طرف صنعتی جو بدی داره ...

این اتفاقی که گفتی توی صنعتی افتاده هر 100 سال یه بار میوفته نه ؟

10. Top | #40
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نمیدونم به خدا.از یه طرف خواجه نصیر تهرانه ، از یه طرف صنعتی تیکه تیکه نیست.
      از یه طرف خواجه سطح علمیش از صنعتی پایین تره ، از یه طرف صنعتی جو بدی داره ...

این اتفاقی که گفتی توی صنعتی افتاده هر 100 سال یه بار میوفته نه ؟
      من چه میدونم مهم اینه که اتفاق افتاده
      ببین اسمت هست بهروز
      یعنی هر روز دوست داری بهتر از دیروز باشه.مسلما اگه بری تو یه دانشگاه با جو بد،اعصابت خورد میشه
      ولی نمیدونم چرا بعضیا میگن جو صنعتی اصفهان بده
      شاید بخاطر سخت گیریشونه

11. Top | #41
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MohammaD_Technology نمایش پست ها
      من چه میدونم مهم اینه که اتفاق افتاده
      ببین اسمت هست بهروز
      یعنی هر روز دوست داری بهتر از دیروز باشه.مسلما اگه بری تو یه دانشگاه با جو بد،اعصابت خورد میشه
      ولی نمیدونم چرا بعضیا میگن جو صنعتی اصفهان بده
      شاید بخاطر سخت گیریشونه
      بیخیالش ! ازت خواهش میکنم این ویدیویی که آپلود کردم دانلود کنی.کاملا طنزه و بی اساس.یه سری دانشجوی عمران ساختنش خیلی خنده داره

12. Top | #42
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      من اصلا رشته ام ریاضی نیست ولی چند بار خودم رفتم صنعتی چند نفر هم میشناسم که اونجا دارند درس میخونند
      اول از همه اینکه اصلا وسط بیابون نیست رسیدن از صنعتی به وسط شهر 20 25 دقیقه بیشتر طول نمیکشه اگه ماشین شخصی داشته باشید که خیلی سریع تره
      تازه بعد یه مدت هم از شهر خسته میشید اصلا دیگه حالش رو ندارید از خوابگاه بیاید بیرون:yahoo (4):
      جو خوبی هم داره دانشجو هاش هم همیشه برنامه تفریحی دارند(موسیقی و جشن و ...) و خیلی هم خوشند
      فقط اینطور که شنیدم کمی TA هاش رو اعصاب هستند که اینم عادیه چون استاد ها اعصاب اونها رو خورد میکنند اونها هم اعصاب دانشجو رو:yahoo (4):

13. Top | #43
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بیخیالش ! ازت خواهش میکنم این ویدیویی که آپلود کردم دانلود کنی.کاملا طنزه و بی اساس.یه سری دانشجوی عمران ساختنش خیلی خنده داره
      دمت گر خیلی باخال بود کلی خندیدم.
      ولی حقیقتش اینه که اصلا اونطوری نیست.به هرحال صنعتی اصفهان جزو بهترین دانشگاه های کشوره و هدف از تاسیسش این بوده که دانشگاه صنعتی شریف رو انتقال بدن به اصفهان.
      من که آرزومه صنعتی اصفهان درس بخونم. هرچی خدا خدا بخواد

14. Top | #44
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من خود اصفهان 2 ساله دارم کامپیوتر میخونم.
      صنعتی هم رفیق زیاد دارم.
      چنتا نکته میگم رعایت کنید:
      1. از اصفهان دوری کنید.
      2. اگر موفق به انجام شماره یک نشدید، از صنعتی اصفهان دوری کنید.
      3. تنها دانشگاه خوب اصفهان از لحاظ جو، فقط دانشگاه هنره. ک بچه ها ریاضی میتونن شهرسازی و ممعماریش رو برن.
      در مورد تفاوت رشته ها هم:
      ای تی، نرم ، سخت، هیچ فرقی با هم ندارن.
      در مورد انتخاب رشته به موارد زیر توجه کنید
      1. تا جایی که میتوانید از مهندسی دوری کنید.
      2. اگر موفق به انجام یک نشدید، تا جایی که میتوانید مهندسی هایی رو انتخاب کنید که به صورت کشوری هستن نه ناحیه ای (این ینی، اون رشته تو دانشگاه های کشور کم هست و بازار کارش خیلی اشباع نشده)
      3. به جز دانشگاه های تاپ تهران(شریف، تهران، امیرکبیر و با ارفاق علم و سنگک) بقیه دانشگاه های کشور هنوز دانشگاه نشدن. یک اداره هستن که چنتا کلاس هم کنارش هست.
      4. اگر دنبال کار و پول و کسب درآمد هستید، همین الان درس رو ول کنید. پول تو مملکت ریخته فقط باید جمش کنید. درس و دانشگاه دست و بالتون رو میبنده.
      در مورد هر کدوم از موارد بالا سوالی بود بفرمایید..

15. Top | #45
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بهروز جان گل آقای مهدوی گفت سطح علمی امیرکبیر با صنعتی اصفهان یکیه درضمن گفت من قطعا بین خواجه نصیر و صنعتی اصفهان صنعتی رو انتخاب می کردم و درضمن گفتش که جدیدا رئیسش عوض شده که من میشناسمش و کلهم جو فرق کرده .
      اگر مهربان باشی تورا به داشتن انگیزه های پنهان متهم می کنند ولی مهربان باش ...
      اگر شریف و درستکار باشی فریبت می دهند ولی شریف و درستکار باش ...
      نیکی های امروزت را فراموش می کنند ولی نیکوکار باش ...
      بهترین های خود را به دنیا ببخش حتی اگر هیچگاه کافی نباشد ...
      در نهایت میبینی هرآنچه هست همواره میان تو و خداوند است نه میان تو مردم
      ( کورش کبیر )

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)