خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 181 نخستنخست ... 23413103 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 2705
    1. Top | #31
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط x11416 نمایش پست ها
      آقا یه سوال.الان شما گفتی باید زمین شناسی هم نمره خوبی بگیری.من دیپلم ریاضی دارم که الان میخوام پزشکی امتحان بدم باید زمین شناسی نمره خوبی بگیرم؟(چون زمین شناسی تاثیری نداره فقط نمره قبولی باید بگیرم؟)
      تاریخ چی؟
      درسته برای زمین شناسی برای کساییه که میخوان کنکور زمین شناسی رو بزنن ولی اینو بدون که حداقل باید زمینو پاس کنی شایدم بعد ها قانون اوردن که معدل کل رو هم تاثیربدن پس ادم دیگه نباید ریسک بکنه بهتره که همه در سارو با نمره خوب پاس کنی......درس تاریخ و امار ازتون امتحان نمیگیرن چون نهایی نیستن این دو درس ولی بقیه دروس رو باید امتحان داد.
      فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:

《فدا کردن
      آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》

2. Top | #32
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط DaNiaLHnV نمایش پست ها
      درسته برای زمین شناسی برای کساییه که میخوان کنکور زمین شناسی رو بزنن ولی اینو بدون که حداقل باید زمینو پاس کنی شایدم بعد ها قانون اوردن که معدل کل رو هم تاثیربدن پس ادم دیگه نباید ریسک بکنه بهتره که همه در سارو با نمره خوب پاس کنی......درس تاریخ و امار ازتون امتحان نمیگیرن چون نهایی نیستن این دو درس ولی بقیه دروس رو باید امتحان داد.
      آقا دستت درست خیلی کمک کردی.در ضمن اگر من دی برم امتحان بدم باید چیکار کنم؟ منظورم ثبت نام کنکور که باید چه نوع دیپلمی بزنم یا معدل چی بزنم؟

3. Top | #33
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوست عزیز من رفتم آموزش و پرورش گفتن باید بری بزرگسالان . شما از طریق برزگسالان اقدام کردید یا خود آموزش و پرورش ؟
      میشه مرحله به مرحله مراحل کارهای اداری رو توضیح بدید ؟ چون مسئول آموزش متوسطه اینجا اصلا اطلاعات درست و دقیقی راجع به دیپلم دوم نداره . ممنون

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      آقا دستت درست خیلی کمک کردی.در ضمن اگر من دی برم امتحان بدم باید چیکار کنم؟ منظورم ثبت نام کنکور که باید چه نوع دیپلمی بزنم یا معدل چی بزنم؟
      خواهش شما تنها فرصتی که برای دیپلم مجدد قبل از ثبت نام کنکور 94 دارید همین امتحانات شهریوره که از یک شهریور امتحاناتش شروع میشه...در ضمن وقتی شما دیپلم جدید بگیرید کد سوابق تحصیلی جدید میدن بهتون و از اون باید برای ثبت نام کنکور استفاده کنید

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط batista نمایش پست ها
      دوست عزیز من رفتم آموزش و پرورش گفتن باید بری بزرگسالان . شما از طریق برزگسالان اقدام کردید یا خود آموزش و پرورش ؟
      میشه مرحله به مرحله مراحل کارهای اداری رو توضیح بدید ؟ چون مسئول آموزش متوسطه اینجا اصلا اطلاعات درست و دقیقی راجع به دیپلم دوم نداره . ممنون
      جواب دادم

《فدا کردن

5. Top | #35
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خواهش شما تنها فرصتی که برای دیپلم مجدد قبل از ثبت نام کنکور 94 دارید همین امتحانات شهریوره که از یک شهریور امتحاناتش شروع میشه...در ضمن وقتی شما دیپلم جدید بگیرید کد سوابق تحصیلی جدید میدن بهتون و از اون باید برای ثبت نام کنکور استفاده کنید
      دی ماه هم میشه
      اینطوری باید تو فرصت دوم ثبت نام کنکور که تو اسفند ماهه شرکت کنید
      واسه دیپلم دوم معافیت تحصیلی ازتون نخواستن ؟

6. Top | #36
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_s9412 نمایش پست ها
      دی ماه هم میشه
      آره منم فکر کنم میشه تو اسفند ثبت نام کرد.شما خودت مطمئنی این موضوع رو؟

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آره منم فکر کنم میشه تو اسفند ثبت نام کرد.شما خودت مطمئنی این موضوع رو؟
      ما این همه داریم تلاش میکنیم راهی پیدا بشه دیپلم غیر مرتبط بگیریم تا تاثیر معدل تو کنکور کم بشه اون وقت شما که دیپلم ریاضی داری میخوای دیپلم تجربی بگیری؟

8. Top | #38
      کاربر نیمه فعال

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali_s9412 نمایش پست ها
      دی ماه هم میشه
      درسته اره فکر کنم دیماه هم وقت باشه ....موقعی که امتحانات ثبت نام کردم ازم چیزی نخواستن فعلا دارم تحقیق میکنم فهمیدم میگم.

《فدا کردن

9. Top | #39
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirh7 نمایش پست ها
      ما این همه داریم تلاش میکنیم راهی پیدا بشه دیپلم غیر مرتبط بگیریم تا تاثیر معدل تو کنکور کم بشه اون وقت شما که دیپلم ریاضی داری میخوای دیپلم تجربی بگیری؟
      آقا امیر شما به فکر تاثیر منفی کنکور هستی یعنی چون فکر میکنی که امتحان بدی نمره کمی میگیری و دوست داری بری رشته نامرتبط(که این کاملا غلطه چون امتحان نهایی خیلی آسونتر از کنکوره)
      ولی من که قبلا دیپلم ریاضی گرفتم (اونم از مدسه نمونه دولتی که مدرسه اول استان تهران بود) توخودم این پتانسیل رو میبینم که نمره خوبی بگیرم تا تاثیر مثبت داشته باشه(چون بازم تاکید میکنم امتحان نهایی خیلی آسونتر از کنکوره و اینو صدبار بگم بازهم کمه)

10. Top | #40
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها من پرسیدم گفتا دی دیگه ایشالا واسه امتحانا با این مشکل ندارم فقط مشکلم اینه که ایا واقعا با دیپلم دوم مثلا انسانی میشه تو همون دیپلم اول مثلا رشته ریاضی شرکت کردتو کنکور>>؟؟

11. Top | #41
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      میشه دیپلم ریاضی داشت و کنکور تجربی داد که در این صورت زیست کلا تو کنکور معدلش تاثیری نداره ! فیزیک تاثیرش کمتر میشه در حد 20 درصد ! حسابان و جبر هم برای ریاضی در نظر گرفته میشه فکر کنم چیزی در حدود 17 تا 18 درصد کنکور بشه .
      اگه یه روز تنها شدی بدون خدا همه رو بیرون کرده ، تا فقط خودت باشی و خودش !

12. Top | #42
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مطمنین که با داشتن دو تا دیپلم یکیشو میتونی به دلخواه انتخاب کنی یا حتما باید با دیپلم آخرت شرکت کنی چون شاید کسی بره امتحان نهایی بده و باز معدلش خوب نشه و شاید مجبور شه با همون کنکور ثبت نام کنه

13. Top | #43
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بالاخره چشد، میشه دیپلم دوم گرفت و با دیپلم دوم در رشته دیپلم اول شرکت کرد؟

دوستان خواهش میکنم ازتون من پشت کنکورم و معدلم هم 16 هس! اگه بخوام رتبه ای بین 200-300 بیارم باید معادل رتبه زیر 50 تو کنکور جواب بدم! اگه واقعا این کارو میشه انجام داد من تو دی انجام میدم! و دیپلم انسانی میگیرم !

اگر از دوستان کسی این کار رو کرده و مدونه میشه انجام داد بگه تا ما هم انجام بدیم
      ممنون

14. Top | #44
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vseo نمایش پست ها
      میشه دیپلم ریاضی داشت و کنکور تجربی داد که در این صورت زیست کلا تو کنکور معدلش تاثیری نداره ! فیزیک تاثیرش کمتر میشه در حد 20 درصد ! حسابان و جبر هم برای ریاضی در نظر گرفته میشه فکر کنم چیزی در حدود 17 تا 18 درصد کنکور بشه .
      مطمعنيد جبر تاثير داده ميشه ؟ من قبلا تو پيك سنجش ديدم كه فقط حسابان تاثير داده ميشه. تجربي جبر نداره كه بخوان جبر رو تاثير بدن رياضي 3 داره فقط كه حسابان هم همون رياضي 3 هست به اضافه يه چيزاي بيشتر

دوستان تنها كسي كه ميتونه بگه ميتونين دوباهر ديپلم بگيرين يا نه مسئول واحد ارزيابي و سنجش ( بهش ميگن امتحانات ) اداره آموزش پرورش هست يه تماس باهاش بگيرين ببينين اجازه ميده دوباهر ديپلم بگرين با نه.

دوستان تنها كسي كه ميتونه بگه ميتونين دوباهر ديپلم بگيرين يا نه مسئول واحد ارزيابي و سنجش ( بهش ميگن امتحانات ) اداره آموزش پرورش هست يه تماس باهاش بگيرين ببينين اجازه ميده دوباهر ديپلم بگرين با نه.

15. Top | #45
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوباره که میشه دیپلم گرفت، ولی ایا میشه از اون در رشته دیپلم اول در کنکور استفاده کرد؟؟

صفحه 3 از 181 نخستنخست ... 23413103 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن