اره دیگه شما این دیپلم رو که بگیری میتونی از هر کدوم از دیپلمات استفاده کنی و سوابق تحصیلی هم شامل حالش میشه
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
باید بری اداره اموزش پرورش منطقه خودت درخواست بدی ....امسال من برای پزشکی کنکور دادم اگر این معدل دیپلمم نمیبود راحت قبول میشدم دیپلم انسانی برای چی بگیرم وقتی هیچی از درساش نمیدونم همون دیپلم تجربی برام بهتره
فلسفه زندگیِ انسان امروز در این جمله خلاصه می شود:
《فدا کردن آسایش زندگی برای ساختن وسایل آسایش زندگی !》
من متولد 70 هستم ترم اخر دانشگاهم اگه این طور باشه که شرایطت مثل من و نمیتونی دوباره دیپلم بگیری چون دانشگاه یه معافیت تحصیلی برات رد میکنه و برا این که دیپلم دوباره بگیری هم باید معافی تحصیلی از دبیرستان یا مراکز اموزش بزرگسالان بگیری و طبق قانون نظام وظیفه شما نمیتونی همزمان دوتا معافی تحصیلی داشته باشی نمیدونم تونستم منظورم رو برسونم یا نه
ایکاش میشد دوباره دیبلمتجربی گرفت .. تو یه هفته که نمیشه حسابان دیفرانسیل گسسته و .. خوند باو:yahoo (21):
من امروز رفتم گفتن ،دیگه فرصت تمومه میره برای دی، دی هم وس درس خوندن و نقطه اوج نمی ارزه اگه بخوام دیپلم مجدد بگیرم تلاش بیشتر میکنم که با معدل 16 به شیمی شریف که علاقه دارم برسم
بچه ها خواهش میکنم بپرسید که ایا میشه با داشتن دیپلم ریاضی و مثلا گرفتن دیپلم تجربی، با نمرات تجرب تو ریاضی شرکت کرد؟؟؟ من پرسیدم گفتن میشه شما هم بپرسید تا مطمئن باشیم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)