خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 178 از 181 نخستنخست ... 78168177178179 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 2,656 به 2,670 از 2705
    1. Top | #2656
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      میشه گرفت ولی اگه تاثیر مثبت داشت اینکارو نکنین منم دیپ ریاضی داشتم تغیررشته دادم سال اخر به تجربی برا اینکه تاثیر ۲۵ درصد رو بگیرم دیپ تجربی گرفتم کلی وقت و هزینه کردم اخرشم چون امسال تاثیر مثبت شد و به معدل تراز دادن به جای درس به درس اعمال کردن تاثیر بدتر شد برام چون دیپ ریاضیم نیم نمره بیشتر بود به خاطر زمین که ۱۵.۵ شدم تازه کلیم واس ثبت نام دانشگاه به مشکل خوردم چون هنوز دیپ تجربیم نیومده ( اون برگه زرده)
      رها چو برگ خسته در باد🍃

2. Top | #2657
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vadiani نمایش پست ها
      اگه بخوام کامل شرح بدم اوضامو اینجوریه که من سال پیش برای انسانی فقط سه ماه خوندم و رتبم شد 2000 حالا هم دارم تو دانشگاه ازاد حقوق میخونم اما میخوام سال دیگه شرکت کنم و برم دانشگاه دولتی و انتقالی بگیرم و به دلایلی اگه بشه میخوام پیش مجدد تو انسانی بگیرم چون به نفعمه . لطفا اگه میشه راهنمایی کنید
      ببین تو اگ پیش غیر مرتبط با انسانی داری ک بیخیال پیش مجدد شو ( در صورت امکان گرفتن )

وقتتو بزار برای کنکور مطمئن باش نتیجه بهتری میگیری !

پای دوست داشتنت ایستاده‌ام...
      مثلِ درختِ کاج
      روبروی پاییز...

3. Top | #2658
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AGHA JAVAD نمایش پست ها

ببین تو اگ پیش غیر مرتبط با انسانی داری ک بیخیال پیش مجدد شو ( در صورت امکان گرفتن )

وقتتو بزار برای کنکور مطمئن باش نتیجه بهتری میگیری !
      من کل درسا رو قبلا خوندم و اگه بخوام پیش مجدد بگیرم فقط کافیه تو امتحانا شرکت کنم و خیلی نمیخواد وقت بگذارم برای مطالعه و... و خوب معدل پیش قبلیم خیلی خوب نیست

4. Top | #2659
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام
      من سال قبل برای بار دوم دیپلم گرفتم یعنی رشته ادبیات که قبول شدم و گرفتم امسال پیش دانشگاهی رشته ادبیات دادم تو همین ماه دی که هر چهار نهایی همین دی امتحان دادم که من داوطلب بزرگسال یا آزاد فکر کنم می خواستم بدونم شرایط قبولی چگونه است؟ درس ها هم گفتن نمره مستمر داشته !

5. Top | #2660
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      UP

6. Top | #2661
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      UP

7. Top | #2662
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام.دوستان من شنیدم نمرات سال اول و دوم رو در دیپلم جدید به صورت ضربدر نشون میدن یعنی قبول شده و نمره کل دیپلم همون نمره سال سوم میشه.میشه اگه کسی تجربه دیپلم مجددو داره توضیح بده؟

8. Top | #2663
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوستان ببینید من میخوام ریزنمراتمو ترجمه کنم.لذا واقعا عاجزانه خواهش میکنم کسانی که دیپلم مجدد گرفتن بمن کمک کنن.آیا نمرات سال اول و دوم رو تو ریزنمرات دیپلم جدیدتون دارین؟یا بصورت ضربدر مشخص شده؟
      ویرایش توسط LaDy_NaNi : 01 اردیبهشت 1396 در ساعت 18:39

9. Top | #2664
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام دوستان عزیز من 10 سال پیش دیپلمم رو گرفتم با معدل 14 و فارغ اتحصیل شدم مهندس شدم چند ماه دارم میخونم که ایشالله پزشکی بیارم .موضوع اینه که من دیپلمم تجربی بوده و معدلم پایین .به نظر شما من الان برای دیپلم مجدد باید چیکار کنم اخه khan عزیز نوشته بود باید تو یه رشته دیگری برای دیپلم مجدد شرکت کنم؟؟به نظر شما چه رشته ای؟؟ و به چه شکل؟؟ اگر انسانی کدوم درس ها مهمه و کدوم درسا بی تاثیر؟؟ نظرتون درباره ارتقای معدل چیه ؟؟؟ ترمیم معدل جدیده خواهشا دقیق و کامل کمکم کنید ممنونتون میشم

10. Top | #2665
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khaan نمایش پست ها
      شما جچوری این نمرات رو برای دیپلمی که در کنکورت تاثیر ناچیززی داره گرفتی؟؟ ما تو دیپلم اصلیمونم همچین نمراتی نمیگیریم ! نمرات تخصصی انسانی رو شما 20 گرفتی
      سلام دوست عزیز خواستم به شما پیام خصوصی بدم نشد لطفا خواهش میکنم کمکم کنید یه دنیا ممنون
      من 10 سال پیش دیپلمم رو گرفتم با معدل 14 و فارغ اتحصیل شدم مهندس شدم چند ماه دارم میخونم که ایشالله پزشکی بیارم .موضوع اینه که من دیپلمم تجربی بوده و معدلم پایین .به نظر شما من الان برای دیپلم مجدد باید چیکار کنم اخه khan عزیز نوشته بود باید تو یه رشته دیگری برای دیپلم مجدد شرکت کنم؟؟به نظر شما چه رشته ای؟؟ و به چه شکل؟؟ اگر انسانی کدوم درس ها مهمه و کدوم درسا بی تاثیر؟؟ نظرتون درباره ارتقای معدل چیه ؟؟؟ ترمیم معدل جدیده خواهشا دقیق و کامل کمکم کنید ممنونتون میشم

11. Top | #2666
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ببین اگر دیپلم ریاضی بگیری میتونی دروس مشترک رو با هر نمره ای که گرفتی تطبیق بدی .حتی اگر 10 باشه.چون طبق قانون نمرات تطبیقی برای سنجش فرستاده نمیشه.و فقط شما باید حسابان جبر هندسه فیزیک 3 امتحان بدی که جبر و هندسه هم هیچ تاثیری برات نداره فقط باید قبول شی.حالا براچی دیپلم میخوای بگیری تا ثیر که مثبته؟

12. Top | #2667
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khansar نمایش پست ها
      ببین اگر دیپلم ریاضی بگیری میتونی دروس مشترک رو با هر نمره ای که گرفتی تطبیق بدی .حتی اگر 10 باشه.چون طبق قانون نمرات تطبیقی برای سنجش فرستاده نمیشه.و فقط شما باید حسابان جبر هندسه فیزیک 3 امتحان بدی که جبر و هندسه هم هیچ تاثیری برات نداره فقط باید قبول شی.حالا براچی دیپلم میخوای بگیری تا ثیر که مثبته؟
      دوست عزیز ممنونم ازینکه جوابمو دادی .یعنی چون تاثیر مثبته احتیاجی نیست شرکت کنم برای ترمیم نمره؟؟؟97 هم مثبته؟؟یعنی مطمینید به ضررم نمیشه؟؟یا اینکه ترمیم کنم بهتر نمیشه شرایطم خیلی؟؟

13. Top | #2668
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ببینید ان شا ء الله مثبته .شرایط موجود که فریاد میزنه.اگرم دیب جدید بخاید بگیرید ریاضی میگیرید .مشترکات همه تطبیق میزنید فیزیک حسابان و مبانی رایانه و جبر و هندسه امتحان میدید که فقط نمره حسابانو فیزیک تاثیر داره

14. Top | #2669
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ولی مثبته ان شاء الله نگران نباشید

15. Top | #2670
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khansar نمایش پست ها
      ببینید ان شا ء الله مثبته .شرایط موجود که فریاد میزنه.اگرم دیب جدید بخاید بگیرید ریاضی میگیرید .مشترکات همه تطبیق میزنید فیزیک حسابان و مبانی رایانه و جبر و هندسه امتحان میدید که فقط نمره حسابانو فیزیک تاثیر داره
      بازم ممنوتم به خاطر پاسخگووییت
      دیپلم مجدد که کنسله روی صحبت من با "ترمیم معدل "است

دوست عزیز یا توجه به اینکه خیلی از دواطلبینی که معدل نهایی پایینی دارن و شاکی هستن از تاثیر معدل .نمیشه به جنبه مثبتش فکر کرد؟؟به عنوان مثال من که مطمینم با توجه به گسترگی و حجم فوق سنگین دروس در کنکور نمیتونم ریاضی رو بالای “۳۰” درصد بزنم ولی مطمینم توانایی این رو دارم که در امتحان نهایی در درس ریاضی نمره “۱۹” بگیرم چون هم حجم مطالب کمه هم وقت برای پاسخگویی خیلی بیشتره هم نمونه سوالات خیلی خیلی راحت تره نسبت به کنکور و تیپ سوالات مشخصه.
      آیا در اینجا نمره نهایی من نمیتونه به من کمک کنه ؟؟؟من در کنکور واقعی شیمی ۴۰ درصد زدم ایا با ترمیم "نمره نهایی شیمی "به" ۲۰" نمیتونم رتبه و تراز خودم رو بهبود ببخشم؟؟
      سوال اینکه شما در پاسخگوییتون به دیگر دوستان فرمودید رتبه های زیر ۳۰۰۰ اگر معدلشون ۲۰ هم بشه تاثیر مثبتی براشون نخواهد داشت رتبه منطقه رو فرمودید یا کشوری؟؟؟ چون خیلیی فرق میکنه
      مهمترینننن سوال :ایا معدل ۱۹.۵۰ نهایی میتونه در رتبه ۳۰۰۰ ***منطقه ا*** من تاثیر بگذارد

صفحه 178 از 181 نخستنخست ... 78168177178179 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن