اتفاقا من رابطه بسيار صميمي با پدر و مادرم دارم.
اينكه كم مي بينمشون دليل بر عدم نياز بهشون نيست.اتفاقا باعث و باني اصلي موفقيت من مادر عزيزم هستند.
بيش از ٥٠٪ عادات خوب من از قبيل مطالعات فراوان،ادامه ورزش بصورت حرفه اي و برنامه ريزي دقيق و حساب شده،مواردي هستند كه از طرف اونها در من دروني شده و صرفا تقليدي ازاونها بوده.
حقيقت اينه كه من از بدو زندگيم هيچوقت كاري نكردم جز اينكه تشويق و تحسين شدم.دليلشم اين بود كه از زمان مهد كودك عاشق برنامه ريزي بودم و پدرومادرم از اينكه من با ي ساعت اسباب بازي برنامه ريزي مي كردم بشدت متعجب بودند،باينكه تا قبل از مهد كودك بلد بودم از ١تا١٠٠ بشمرم و قبل مهد كودك بيشتر از ١٠٠٠كلمه انگليسي بلد بودم،بعلاوه حروف الفبا و اينكه تا حدود كمي خواندن و نوشتنم بلد بودم.براي مثال ي سري برچسب كنار ساعت مي چسبوندم و روش كارهايي كه ميخواستم انجام بدمو نقاشي مي كردم،مثلا كنار ز ساعت ٢عكس غذا،كنار ساعت ٥مشق هاي مهد كودك و كنار ساعت ٩ عكس خواب.از ٤سالگي هم خودم براي خودم ساعت كوك كردم كه بيدار بشم،والدينم يكبار هم نگفتند بيدار شو ديره و ... يا ديروقته بخواب.والدينم اكثريت كارهارو يكبار بمن ياد دادند،براي مثال رد شدن از خيابون،موارد و نكات ايمني و... رو فقططط يكبار بمن اموزش دادند،چون ديدن كه هميشه حرفشون رو گوش مي كنم،از ٩سالگي براحتي و به تنهايي بيرون مي رفتم،براي خودم خريد مي كردم.
كلا از بچگي شخصيت عجيبي داشتم،از سن ٢سالگي به بعد اصلا گريه نمي كردم و جالب اين بود كه كسي نمي تونست روم تسلطي داشته باشه،يادمه مهدكودك كه بودم روزي يكي از بچه ها شكلات اورده بود و كل مهدكودك صداي گريه بود كه بچه هاي ديگه هم ميخوان ولي من نه!!! اصلا كوچكترين توجهي نكردم و ي سيب از كيفم دراوردم تا بخورم و همزمان با كتاب حروف انگليسي موزيكالم بازي ميكردم،ديگه مادرم مي گفت به نقل از مربي هاي مهد كه كپ كرده بودن!!! كلا بنظر همه من بيش از حد عاقلم.بيش از حد اينده نگرم و بيش از حد مي فهمم.
ولييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييييييييييييييييييي ييييييييي:
حرفم به تمام بچه ها اينه: تمام اين ها اكتسابيه و نه ژنتيكي البته ربط هم داره ولي به اندازه ي سوزن در در ي كمپاني نساجي نه بيشتر.
Nothing about Loyality is cheap
At Last
What Can You Expect???
From a Hug
But
a Grunt!!!
Bye Forever
Friday,Aguest15
3:47PM
My Last
Activity Here
باید دایورت کنی حرف دیگران رو و پوستت رو کلفت کنی
و با انگیزه و برنامه ریزی و منطق درست بشینی درس بخونی
احتمال برد به بخت 90 به 10 هستش![]()
غــــم کـــشیدن کـــار هــــر نـــقـــاش نــــیست
زیر بارند درختان که تعلق دارند...
در جواب mahsa92 اگه میخوای به هدفت برسی پیش هیچکس حتی پدر ومادر وفامیل نگو برا کنکور میخونی من این کارو کردم جواب داد
من پارسال رتبه 5200 منطقه 2 رشته ریاضی آوردم تا قبل از اینکه برم برای انتخاب رشته پیش مشاوره تصمیم جدی داشتم برم دانشگاه چون خسته شده بودم ولی وقتی شهرهایی که میتونستم برم رو دیدم از خودم خجالت کشیدم یعتی من این همه درس خوندم آخرش برم شاهرود و سمنان و بابل؟!؟!؟!از همون موقع شوق سال بعد موندن اومد به ذهنم کلی پرسش کردم تقریبا همه میگفتن نمون عمرت حروم میشه و نمیتونی امسالم و از این جور حرفا بخصوص پدرم ...ولی هر چی بیشتر میگفتن من بیشتر مشتاق میشدم خلاصه آخر گرفتم رشته های که به احتمال95%نمی آوردم مثل برق شریف زدم تا نرم وبمونم...از همون 22شهریور که نتایج اومد کتابامو ریختم بیرون فرداش رفتم شیمی3 خیلی سبز خریدم شروع کردم... در طول سال خوب پیشرفت کردم حتی رتبه 2رقمی هم آوردم ولی آخرش دوران جمع بندی سردرگم وخسته شده بودم .خلاصه امسال 977 آوردیم هرچند به حقم نرسیدم ولی خدارو شکر به احتمال زیاد به رشته و حتی دانشگاه خوب میرسم
خواستم به اونایی که دودلن برا سال دیگه بگم به دلت گوش کن ببین می تونی؟؟؟ اگه اهل با رفیقا بیرون رفتن و ازین جور کارایی بیخیال شو من خودم هر دو هفته بیرون میومدم برای آزمون فقط
اگه هدف داری و عشق درس و میتونی شکست هایی که 100% توی آزمونات میخوری رو تحمل کنی و ناامید نمیشی بسم الله
عجب طوماری بود!
سوالتون سواله منم هست!!!
میتونی بخونی بمون!!! منم با pourya_blue صد درصد موافقم اینکه رتبه ات بهتر میشه!!!!
خانواده که مطمئن باش همراهیت میکنن
من خودم الان سال اول 44 هزار شدم!!!
امسال 29 هزار!!!!
سال دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟نمیدونم ی قولی دادم به خانواده ک زیر دوهزار شم
امروز 4 ساعت درس خوندمروز اولم بود
یه جمله هست میگن تا 3 نشه بازی نشه!!مال مام حکایتش اینه تا سه نشه دانشگاه نشه
حالا موندم بمونم یا نه(دو بمونم یا برم تو سه) اخه میگن مدیریت بازرگانی رشته ی خوبیه زنجانش احتمال قبولیم هستش و خیلی بالاست نمیدونم شاید ویرایش کردم زدمش شایدم نه!!!
شما چی میگید؟
زندگی بی مکث جریان داره....
عزیزم خانواده وقتی نتایج اومد کلی بارم کردش هنوزم هر روز میشنوم ولی کم کم خسته میشن یادشون میره مث پارسال ولی خب حالا همچین میگم همراهی بیشتر من همراهیشون میکنم هههههههههه :yahoo (4): نه ازمون رفتم(سال اول رفتماااااا ولی امسال نه) نه کتاب خواستم هیچیه هیچی!!!!!
خداییش سختی و استرس داره من ی روز مونده بود ب کنکور فقط گریه کردم
زندگی بی مکث جریان داره....
سلام به همگی من تازه عضو شدم بچه ها احتمالا منم میمونم ولی وضعیت من با شما خیلی فرق داره من سازمان سنجش در حقم نامردی کرده یعنی یه جورایی حقم خورده شده............وقتی کارناممو گرفتم شوک شدم فیزیک صفرررررررررررررررررررررر درصد باورم نمیشد تا پاسخبرگو دیدم پاسخبرگم خالیه خالیه باورتون میشه قسمت فیزیکم خالبه میگن احتمالا کمرنگ وارد کردی دستگاه نخونده شانس پی گیریشم فیفتی فیفتیه رتبم شده 4200 منطقه سه نمیدونم امسالو بمونم یا برم............برم رسته پایینتر مثه هوشبری یا بمونم برای پزشکی اگه فیزیکم درست شه پزشکی ازاد قبول میشم برام دعا کنید لطفا
وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)