سلام به همگی
من امسال یعنی 1393 کنکور دادم و چون به دلایلی و البته اوضاع روحی که امسال داشتم کلا رتبم خوب نشده..29000 تو منتطقه 3.رشتمم ریاضی
من تمام عزمم رو جزم کردم که امسال بمونم و بخونم.خودم ساکن گیلانم و هدفمم مهندسی آی تی یا عمران یا مکانیک تو یکی از دانشگاه های تهرانه (خواجه تصیر یا...)..امسال چون شرایطم کمی بهتر هست حاضرم تمام تلاشمو بکنم تا بهش برسم اما....
مسئله اینجاست که باز هم بنا به دلایلی و البته بد شانسی معدل کتبیم خیلی پایینه.11.74
امسال که تاثیر مستقیم 25 درصدی بود خیلی ها ضرر کردن.بیشتر افراد هم بهم میگن نمون و امسال برو دانشگاه آزاد یا غیر انتفاعی..اما خب من اصلا علاقه ای بهشون ندارم
میخواستم بپرسم با این شرایط من موندن امسالم منطقیه؟ با توجه به افزایش تاثیر سوابق تحصیلی تو کنکور 94؟ یا اینکه امسال برم دانشگاه؟
بعضی از اقوام هم میگن دو ترم برو دانشگاه برای کنکور سال بعد بخون...این هم هست ولی خب کمی سخته.من موندن پشت کنکور رو تماما ترجیح میدادم
به هر حال من برای موندن اگه خیالم از وضعیت سال آینده و تاثیر معدل راحت بشه کمی،میمونم چون انگیزه و هدفش رو دارم ولی تاثیر سوابق تحصیلی....
هنوز انتخاب رشته نکردم،امروز وقتی داشتم تو نت راجع به تاثیر سوابق تو کنکور 94 سرچ میکردم نزدیک بود گریم بگیره...حالم اصلا خوب نیست
خواهشا کمکم کنین تصمیم درستی بگیرم
ببخشین سرتونو درد آوردم...