سلام بچه ها ...
آخرین اس ام اسی که براتون فرستادن چی بود؟
البته من که گوشی میشه گفت به نوعی ندارم تا گوشی خریدم اعلام نتایج شد و تصمیم گرفتم که بخونم اموات سرم.اما گوشی مامان بابا در بست در خدمت منن.آخرین اسی که اومد این بود:تو مرجانی تو در جانی تو مروارید قلتانی(غلطانی؟)اگر قلبم صدف باشد میان آن تو پنهانی.
این سه تا بود...
انتخاب رشته تکمیلی میخوای شرکت کنی؟!
رهبر معظم انقلاب به علت بحران های اخیر،سال آینده را اندکی زود تر نامگذاری کردند...:"یا قمر بنی هاشم"
سومی هم نمیشه گفت...مدیر حذفش مبکنه![]()
من مسئول چیزی هستم که میگم،
نه چیزی که تــــــو ازش برداشت میکنی ....!!!
...
گفتنی ها بس بود...نوبت خاموشیست...(ح)
...
سکوت میکنم ... سه نقطه و علامت تفکر...(ح)
من آخرین اس ام اسی که داشتم از ایرانسل بود...
99% ایرانسله ، بقیشم تبلیغاتی از بقیه ...
عشــــــق ؛همین خنده های ساده توست . . . !
وقتی با تمام غصه هایت میخندی ؛
تا از تمام غصه هایم رها شوم . . .
: روزهای اخر پاییزه .... جوجه هاتو شمردی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
این چه حرفیست که در عالم بالاست بهشت؟؟؟؟؟ هرکجا وقت خوش افتاد همانجاست بهشت....... دوزخ از تیرگی بخت درون تو بود ............ گر درون تیره نباشد همه دنیاست بهشت...........
منم بگم حذفش میکنن خیلی خنده ار بود در رابطه با تبریک شب یلدا بودبا چاشنی طنززززززززززززاونم چه طنزییییی:![]()
موفقیت در امتحانات مدرسه با کتابهای امتحانیار گاج (نمونه سوالات امتحانی با پاسخ تشریحی) تلفن سفارش : 6420-021
سایت رسمی انتشارات بین المللی گـــاج با تخفیف
این اس ام اس هاش منو کشت.!!!!!!!!!!!![]()
نمـــــــــــــــــــــــ یشه بگمــــــــــــــــــــــ ـــ![]()
زندگـــــــــــی قانون باوری ولیــــــاقت هاست... پس تو باور داشته باش لایــــــــــــق بهتریــــــن هایی....
بدو که روز کوتاهه. پاییز آخر راهه. هندونه رو آوردی؟جوجه هاتو شمردی؟زمستون میشه فردا مبارک باشه یلدا.......................................
یلدای همتون پبشاپیش مبارک
همین چنددقیقه قبل وبعدازبرد پرسپولیس:
1-پرسپولیس 6-ملوان 0 بعداز بردشکوه مندانه دربرابراستقلال ،پیکان و...حال نوبت به ملوان رسید.بیب بیب هورا!!
2-بردغرر آفرین پرسپولیس رابه شمادوست پرسپولیسی تبریک عرض میکنم.استقلالیاکجانشستن؟!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)