خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 65
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

اعتراض یک مدیر آموزش و پرورش به کاهش ظرفیت پزشکی و تاثیر معدل در کنکور امسال

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی نسبت به کاهش ظرفیت 40 درصدی رشته‌های پزشکی و شیوه تأثیر معدل دانش‌آموزان در کنکور سراسری 93 و سهمیه رزمندگان اعتراض کرد.
      به نقل از از روابط عمومی آموزش و پرورش خراسان شمالی، سیدمحمد لنگری گفت: سالانه قریب به 550 هزار نفر شرکت کننده در رشته علوم تجربی به امید پذیرفته شدن در رشته‌های پزشکی در کنکور شرکت می‌کنند.
      او گفت: با توجه به میزان داوطلبان این رشته در مقایسه با آمار 150 هزار نفری رشته ریاضی، مشخص می‌شود که گرایش به این رشته بسیار زیاد است، اما متأسفانه همه ساله شاهد کاهش ظرفیت رشته‌های پزشکی نسبت به سال قبل هستیم، به طوری که در سال جاری این روند کاهش به 40 درصد رسیده است.
      لنگری ادامه داد: قطعاً با این شرایط نخبه‌ترین دانش‌آموزان با معدل بالای 19 نیز از ورود به رشته‌های پزشکی محروم خواهند بود و متأسفانه مسئولان وزارت بهداشت و درمان به راحتی با عواطف و احساسات 550 هزار داوطلب رشته‌های تجربی بازی می‌کنند.
      لنگری گفت: از طرفی سازمان سنجش بدون اطلاع از تأثیر معدل و تأثیر سوابق تحصیلی برای تغییر رشته‌ها به جای 25 درصد، 18 درصد در نظر گرفته است، در صورتی که اگر سازمان سنجش این موضوع را در نظر داشت، این کار را انجام دهد باید دو سال قبل و در زمانی که دانش‌آموزان می‌توانستند تغییر رشته دهند، این را رسماً اعلام می‌کردند، اجرای این طرح بدون اطلاع‌رسانی قبلی ظلمی آشکار به دانش‌آموزان تجربی خواهد بود.
      مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی در خصوص مصوبه مجلس با موضوعیت سهمیه رزمندگان با بیان اینکه بنده به عنوان یک رزمنده و خانواده شهید این مصوبه را یک ظلم به دانش‌آموزان نخبه می‌دانم، گفت: در گذشته 40 درصد سهمیه پذیرش دانشگاه به رزمندگان و 60 درصد باقی به شکل آزاد بود که این 60 درصد نیز بین مناطق تقسیم می‌شد، اما چون عملاً هیچ رزمنده‌ای وجود نداشت که استفاده کند و از این ظرفیت فقط یک یا دو صد استفاده می‌شد و الباقی ظرفیت بین مناطق تقسیم می‌شد، لذا یک عدالت نسبی ایجاد می‌کرد.
      او گفت: در مصوبه اخیر مجلس مبنی بر این که کاهش این سهمیه به 20 درصد و استفاده از این سهمیه برای فرزندان جانبازان عملاً ظرفیت دانشگاه‌ها توسط فرزندان جانبازان پر می‌شود، لذا این امر موجب می‌شود دانش‌آموزان نخبه از پذیرفته شدن در دانشگاه‌های برتر محروم شوند.
      او گفت: بر این اساس اگر دانشگاه تهران 100 نفر دانشجو می‌گیرد، 20 درصد آن برای رزمندگان و جانبازان کنار گذاشته می‌شود، 56 نفر به صورت ناحیه‌ای برای دانش‌آموزان ناحیه تهران است و در نهایت تنها 24 درصد آن به سایر مناطق اختصاص می‌یابد که احتمال قبولی برای دانش‌آموزان مناطق 2 و 3 خیلی کم است.
      لنگری گفت: این امر موجب می‌شود دانش‌آموز بجنوردی با رتبه 50 در رشته پزشکی دانشگاه تهران پذیرفته نشود، اما دانش‌آموزی از تهران با رتبه نزدیک به 300 پذیرفته گشود و دانش‌آموزی با سهمیه رزمندگان با رتبه 8 هزار در این دانشگاه درس بخواند.
      مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: لذا با عنایت به این که بنده از نزدیک در جریان تلاش‌های دانش‌آموزان و خانواده‌های آنها بوده‌ام، از نمایندگان مجلس تقاضا دارم نسبت به این بی‌عدالتی اقدامی اساسی انجام دهند و حداقل در خصوص افزایش ظرفیت در رشته‌های پزشکی، دندان پزشکی و دارویی و شیوه تأثیر معدل در سال جاری اقدام نمایند.
      لنگری گفت: در سال جاری با وجود کاهش ظرفیت در رشته‌های پزشکی و افزایش ظرفیت در دانشگاه بین‌المللی که هزینه‌های هر ترم آن بالغ بر 13 میلیون تومان شده، تمهید این شرایط برای کسانی که تمکن مالی ندارند، به ویژه برای فرهنگیان و خانواده‌های کارکنان دولت که از قشر متوسط جامعه هستند، خسارت جبران‌ناپذیری بر این عزیزان و خانواده‌های آنها وارد می‌شود.

2. Top | #2
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      یعنی مدیر به این میگن.خدایی اگه چند نفر همینجوری اعتراض کنن درست میشه.یعنی چی که چهار تا بچه رزمنده جای یه سری که زحمت میکشنو بگیرن والله

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      چه فایده

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      واقعا درود به این مدیر کاش همه مدیرای مملکتمون هم مثل این اقا میفهمیدن دور و برشون چه خبر هست
      آقا اگه میخواستین ظرفیت ها رو اینقدر کاهش بدین از قبل اعلام میکردین
      وبه قول این مدیر عزیز چرا تاثیر معدبل باید برای من 18% باشه چون من دیپلم تجربی ندارم
      واقعا متاسفم واسه این مملکت و خودم که این جا گیر کردم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      مگه معدل چقد تو کنکور تاثیر داره؟مگه ۲۵ درصد نیست؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kind نمایش پست ها
      مگه معدل چقد تو کنکور تاثیر داره؟مگه ۲۵ درصد نیست؟
      دوست عزیز مثلا من دیپلم ریاضی دارم تجربی امتحان دادم تو زیرگروه 1 تجربی 18% واسم تاثیر داره

7. Top | #7
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      زیاد که نیست.

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زیاد که نیست.
      چی؟
      من معدلم بد نبود شاید اگه 25% تاثیر داشت رتبم به پزشکی میرسید اما حالا با 3150 منطقه 2 و این کاهش بیرحمانه ظرفیت ....

9. Top | #9
      کاربر انجمن

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      من سر در نمیارم از تاثیر معدل.گفتید ۱۸ درصد گفتم زیاد نیست که

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من سر در نمیارم از تاثیر معدل.گفتید ۱۸ درصد گفتم زیاد نیست که
      درسته
      سازمان سنجشه دیگه یا یه قانونی نذار یا اگه میذاری بین افراد تفاوتی قائل نشو من حرفم همینه
      18% کجا 25% کجا

11. Top | #11
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اولا آفرین به این مدیر که اعتراض کرده

نقل قول نوشته اصلی توسط elham75 نمایش پست ها
      .یعنی چی که چهار تا بچه رزمنده جای یه سری که زحمت میکشنو بگیرن والله
      یعنی شما به سهمیه رزمنده‌گان اعتراض دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      فقط باید یه آفرین به شما گفت با این حرفتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      بهتره که بگیم سازمان سنجش باید یه فکری برای بقیه بکنه نه این که سهمیه رزمندگان رو کم کنه!!
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      زیاد که نیست.
      شما کنکور دادی اصلا؟این 25 درصدو تجربه کردی اصلا؟
      من رفتم پرس و جو کردم این 25 درصد 500 تا رتبه منو جابجا کرده!آره الان میای میگی خب میخواستی درس بخونی به من چه!اون موقع که من داشتم نهایی میدادم تاثیر 25 درصد منفی وجود نداشت!حالا اینا به کنار ظرفیتها چرا؟ریاضیا که با 20 هزار مهندسی میخونن اضافی نیست ما اضافیم؟شما 50 تا پزشکو میتونی تو یه ساختمان پزشکان جا بدی.هر کدوم متخصص یه چیزی.یکی داخلی یکی پوست یکی مغز و اعصاب!شما چندتا دکتر متخصص بیکار سراغ داری؟حالا چن تا مهندس بیکار سراغ داری؟یارو اومده میگه پزشکا زیادن بیکارن!کووووووووووو؟واسه همینه که تو هزارتا استان کمبود دارین؟!

13. Top | #13
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      مدیر به این میگن! کسی که به فکر مردمی هست که براشون خدمت می کنه.

سهمیه جانبازان و رزمندگان و اینا همه اش به ضرر بقیه اس. می خوان عدالت رو رعایت کنند ولی بجای راه اصولی، راحت ترین راه رو انتخاب می کنند که باعث میشه در حق بقیه ظلم بشه. بجای این سهمیه بیان سالیانه به بچه های این عزیزان کمک مالی و تحصیلی کنند.

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

مدیر به این میگن! کسی که به فکر مردمی هست که براشون خدمت می کنه.

سهمیه جانبازان و رزمندگان و اینا همه اش به ضرر بقیه اس. می خوان عدالت رو رعایت کنند ولی بجای راه اصولی، راحت ترین راه رو انتخاب می کنند که باعث میشه در حق بقیه ظلم بشه. بجای این سهمیه بیان سالیانه به بچه های این عزیزان کمک مالی و تحصیلی کنند.

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sbr نمایش پست ها
      اولا آفرین به این مدیر که اعتراض کرده

یعنی شما به سهمیه رزمنده‌گان اعتراض دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      فقط باید یه آفرین به شما گفت با این حرفتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      بهتره که بگیم سازمان سنجش باید یه فکری برای بقیه بکنه نه این که سهمیه رزمندگان رو کم کنه!!
      يعني شما واقعا فكر مي كنيد كه اين كار عادلانه هستش؟؟؟!!!
      بنده معدل كتبي ٢٠دارم درست،جز تاپ رنك دانش اموزان ازمون X هستم و دانش اموز تاپ مدرسه y هستم(نام نمي برم بخاطر عدم ايجاد حاشيه) درست.بله براي بنده اي كه در بدترين شرايط رتبه زير ٥٠ كشوري ميارم و وارد پزشكي تهران واحد پورسينا ميشم،فرق چنداني كه عملا فرقي نخواهد كرد ولي اين ظالمانه هست كه چنين ظرفيتي به رزمندگان اختصاص داده بشه.بله اگر لياقتشو داشته باشه كه من كاملا موافقم،دوست بنده رتبه ٥٤كشوري اورد بدون استفاده از سهميه رزمندگي با اينكه براحتي اين سهميه بهش تعلق مي گرفت.بمن گفت خودمم مي دونستم كه براحتي با اين سهميه تك رقمي ميشم ولي پزشكي لياقت انسان هاي شريف و پاكه چراكه من با جان يك انسان سروكار دارم و اين موضوع بسيار مهم وجدي هستش،اگر من بنابر عدم لياقتم باعث مرگ بيمار بشم چه اتفاقي مي افته؟؟؟
      شمايي كه از اين سهميه حمايت مي كنيد،٢٠سال ديگه كه كل اين رشته رو مافيايي كردن ببينم چه جوابي خواهيد داد؟؟؟!!!(با اينكه همين الانشم مافياي كامله،همممين امسال سوالات ازمون دستياري رو بقيمت ٥٠٠ميليون تومن تا ٦٠٠ميليون فروختن و البته هزاران تخلف عادي و حتي جنايي ديگه كه بنده به زبون نميارم)
      اونوقت دولت برمي گرده ميگه فرار مغز ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      من از شما مي پرسم:اون دانش اموز نخبه تو اين شرايط دلشو به چي خوش كنه؟؟؟ به اينكه حقش خورده شده؟؟؟ به اينكه در اينده علمش رو قروني در اين كشور ارزش قائل نيستن؟؟؟ به اينكه ارزشش بمراتب كمتر از يك پزشكه كه از سهميه هاي رزمندگي استفاده كرده؟؟؟ بله اگر زير دست همين پزشك با تجربه و سواد كمتر مريض فوت كنه،بايد به امروز مراجعه كرد كه ريشش از كجاست.حالا بفرض محال كه اصلااا چنين سهميه اي اصلا وجود نداره و فقططط مناطق ٣گانه هستش.مثلا چه گلي به سر اين افراد خواهند زد؟؟؟ اين كشور هيييچ امكاناتي نداره،دوست صميمي بنده كه برق شريف ميخونه براي پايان نامه ليسانس ي وسيله كاملا پيشرفته در زمينه بهينه سازي برق رساني خودرو اختراع كرد وبه نام خودش ثبت كرد.بنياد نخبگان برد كه گفتند ٢ميليون با سفته و چك و ضامن بهش كمك مي كنن!!! اونوقت فردا تو اخبار مي شنويم كه يك سوم كل مملكت دست ٦٠٠نفر ادمه!!! اين پسر بيچاره در تومن وام نمي تونه بگيره.خوب وقتي زيرساخت نداريم كه هيچ اصلا نميخوايم،خيلي ها برميگردن مي گن كه المان بعد جنگ جهاني ويرانه بود،كره جنوبي همينطور ولي متخصص ها و نوابغشون كشورو ترك نكردن و مملكت خودشونو اباد كردن،بله چون دولت با تموم وجود بهشون احترام گذاشت و حس فداكاري ملي رو درشون تقويت كرد و دروني كرد.دولت ما اصصصصلا اين افرادو نميخواد،اصلا به اين افراد احترامي گذاشته نميشه كه بخوان ابراز وجود كنند.
      محص اطلاعتون ايران در صادرات دانشجو در كل دنيا اوله،حتي كشورهاي ناامنبجي مثل عراق و فلسطين هم در رده هاي بعدي قرار دارند!!!
      ديگه وضعيت چقدر خرابه كه ما تو كل دنيا اوليم!!! عمق فاجعه!!!
      در رابطه با دانشجويان شريف،طبق امار سال ٢٠٠٦ اگر اشتباه نكنم،٩٥٪ اين افراد از كشور خارج ميشن بخاطر بورسيه هاي تحصيلي و پژوهشي از بهترين دانشگاه هاي دنيا،مثل MIT,هاروارد،كمبريج،مك گيل و...
      ديگه حرفي براي گفتن نموند ولي با اينكار عرصه پزشكي كل كشورو نابود خواهند كرد و سلامت جامعه وارد وضعيت بسيار وخيم تري از حالت فعلي كه هست خواهد شد.
      Nothing about Loyality is cheap
      At Last
      What Can You Expect???
      From a Hug
      But
      a Grunt!!!
      Bye Forever
      Friday,Aguest15
      3:47PM
      My Last
      Activity Here

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      واقعا آفرین به ایشون
      اگه چند نفر دیگه مثل ایشون علنا اعتراض کنن شاید مسولین فکری کنن

صفحه 1 از 5 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن