خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 65
    1. Top | #16
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط اريا نمایش پست ها
      يعني شما واقعا فكر مي كنيد كه اين كار عادلانه هستش؟؟؟!!!
      بنده معدل كتبي ٢٠دارم درست،جز تاپ رنك دانش اموزان ازمون X هستم و دانش اموز تاپ مدرسه y هستم(نام نمي برم بخاطر عدم ايجاد حاشيه) درست.بله براي بنده اي كه در بدترين شرايط رتبه زير ٥٠ كشوري ميارم و وارد پزشكي تهران واحد پورسينا ميشم،فرق چنداني كه عملا فرقي نخواهد كرد ولي اين ظالمانه هست كه چنين ظرفيتي به رزمندگان اختصاص داده بشه.بله اگر لياقتشو داشته باشه كه من كاملا موافقم،دوست بنده رتبه ٥٤كشوري اورد بدون استفاده از سهميه رزمندگي با اينكه براحتي اين سهميه بهش تعلق مي گرفت.بمن گفت خودمم مي دونستم كه براحتي با اين سهميه تك رقمي ميشم ولي پزشكي لياقت انسان هاي شريف و پاكه چراكه من با جان يك انسان سروكار دارم و اين موضوع بسيار مهم وجدي هستش،اگر من بنابر عدم لياقتم باعث مرگ بيمار بشم چه اتفاقي مي افته؟؟؟
      شمايي كه از اين سهميه حمايت مي كنيد،٢٠سال ديگه كه كل اين رشته رو مافيايي كردن ببينم چه جوابي خواهيد داد؟؟؟!!!(با اينكه همين الانشم مافياي كامله،همممين امسال سوالات ازمون دستياري رو بقيمت ٥٠٠ميليون تومن تا ٦٠٠ميليون فروختن و البته هزاران تخلف عادي و حتي جنايي ديگه كه بنده به زبون نميارم)
      اونوقت دولت برمي گرده ميگه فرار مغز ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      من از شما مي پرسم:اون دانش اموز نخبه تو اين شرايط دلشو به چي خوش كنه؟؟؟ به اينكه حقش خورده شده؟؟؟ به اينكه در اينده علمش رو قروني در اين كشور ارزش قائل نيستن؟؟؟ به اينكه ارزشش بمراتب كمتر از يك پزشكه كه از سهميه هاي رزمندگي استفاده كرده؟؟؟ بله اگر زير دست همين پزشك با تجربه و سواد كمتر مريض فوت كنه،بايد به امروز مراجعه كرد كه ريشش از كجاست.حالا بفرض محال كه اصلااا چنين سهميه اي اصلا وجود نداره و فقططط مناطق ٣گانه هستش.مثلا چه گلي به سر اين افراد خواهند زد؟؟؟ اين كشور هيييچ امكاناتي نداره،دوست صميمي بنده كه برق شريف ميخونه براي پايان نامه ليسانس ي وسيله كاملا پيشرفته در زمينه بهينه سازي برق رساني خودرو اختراع كرد وبه نام خودش ثبت كرد.بنياد نخبگان برد كه گفتند ٢ميليون با سفته و چك و ضامن بهش كمك مي كنن!!! اونوقت فردا تو اخبار مي شنويم كه يك سوم كل مملكت دست ٦٠٠نفر ادمه!!! اين پسر بيچاره در تومن وام نمي تونه بگيره.خوب وقتي زيرساخت نداريم كه هيچ اصلا نميخوايم،خيلي ها برميگردن مي گن كه المان بعد جنگ جهاني ويرانه بود،كره جنوبي همينطور ولي متخصص ها و نوابغشون كشورو ترك نكردن و مملكت خودشونو اباد كردن،بله چون دولت با تموم وجود بهشون احترام گذاشت و حس فداكاري ملي رو درشون تقويت كرد و دروني كرد.دولت ما اصصصصلا اين افرادو نميخواد،اصلا به اين افراد احترامي گذاشته نميشه كه بخوان ابراز وجود كنند.
      محص اطلاعتون ايران در صادرات دانشجو در كل دنيا اوله،حتي كشورهاي ناامنبجي مثل عراق و فلسطين هم در رده هاي بعدي قرار دارند!!!
      ديگه وضعيت چقدر خرابه كه ما تو كل دنيا اوليم!!! عمق فاجعه!!!
      در رابطه با دانشجويان شريف،طبق امار سال ٢٠٠٦ اگر اشتباه نكنم،٩٥٪ اين افراد از كشور خارج ميشن بخاطر بورسيه هاي تحصيلي و پژوهشي از بهترين دانشگاه هاي دنيا،مثل MIT,هاروارد،كمبريج،مك گيل و...
      ديگه حرفي براي گفتن نموند ولي با اينكار عرصه پزشكي كل كشورو نابود خواهند كرد و سلامت جامعه وارد وضعيت بسيار وخيم تري از حالت فعلي كه هست خواهد شد.
      بله بخشی از حرفای شما درسته البته فقط بخشی از حرف ها که باید به نخبگان توجه ویژه بشه
      خب حالا بیاید ببینیم
      اون کسی که توی جنگ جانباز شده یا مشکلاتی براش بوجود اومده خب طبیعیه که شاید نتونه شغل خوب پیدا کنه و نتونه اون امکاناتی که پدر شما در اختیارتون قرار داده برای بچه‌ش تهیه کنه
      بله شما با امکانات خوب میتونید بهترین دانشگاه قبول بشید چون لیاقت دارید وحقتونه و کسی منکرش نیست
      اما کسی که پدرش به خاطر جنگ داوطلبانه رفته جنگ و اون پدر نتونسته امکانات خوب برای بچه‌ش تهیه کنه آیا اون بچه لیاقت نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟
      باید قبول کنیم که اونا حق دارند که دولت بهشون توجه کنه!
      بله اگه به اونها توجه نشه خب معلومه که حقشون خورده شده
      خیلی عذر میخوام اما شما نفس‌تون از جای گرم درمیاد هااااا
      بله حرف شما درسته که باید به نخبگان توجه بشه من یادمه یه سری تلوزیون نشون میداد به نخبگان جایزه هرکدوم یه فلش 2 گیگ دادند که واقعا توهین بزرگی بود با این کارا فرار مغز ها رو خواهیم داشت
      وقتی به علم توجه نمیشه معلومه عقب میمونیم
      اما اصلا درست نیست که شما بخواید بگید که نباید به رزمندگان توجه بشه
      باید بگیم که باید به بقیه توجه بیشتری بشه نه اینکه یه عده رو بخوایم از
      حقشون محروم کنیم

2. Top | #17
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      با این اعتراض من میتونم با رتبه 33 هزار رشته it تو شریف بخونم؟؟؟؟ اگه میتونم که برم پا بوس این مدیره....

3. Top | #18
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اريا من با حرفاتون کامل موافقم بالاخره یکی اینجا حرف دل منو زد ممنون واقعا
      رزمندگان هم کاملا جای احترام دارن و در اون شکی نیست ولی این درسته که شما از حق یکی دیگه بزنی تا عدالت رو برقرار کنی؟؟؟ این چجور عدالتی که یه عده ای بی تقصیر باید توش ضربه بخورن! اینکه اونا یا اعتقاد قلبی و عشق جنگیدن درست! ولی درست نیست با اسیب زدن به یه عده دیگه بخوایم این کار بزرگ اونارو جبران کنیم! 100% راه های دیگه ای هم هست که این راه ساده ترین و ارزان ترین راه برای دولت و چیزای دیگه براش مهم نیست! بحث لیاقت هم جداست خیلی داشتیم با امکانات کم تونستن خودشون رو بالا بکش نمونش رستگار رحمانی!(این حرفا یه جورایی بهونس اونایی که وارد داستان کنکور شدن حرفمو میفهمن)
      این مهم نیست که چی بودی مهم اینه که چی به دست اوردی!امیدوارم روزی وضعیت کشور درست بشه فقط از خود خدا میخوام.

4. Top | #19
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roya-s نمایش پست ها
      اريا من با حرفاتون کامل موافقم بالاخره یکی اینجا حرف دل منو زد ممنون واقعا
      رزمندگان هم کاملا جای احترام دارن و در اون شکی نیست ولی این درسته که شما از حق یکی دیگه بزنی تا عدالت رو برقرار کنی؟؟؟ این چجور عدالتی که یه عده ای بی تقصیر باید توش ضربه بخورن! اینکه اونا یا اعتقاد قلبی و عشق جنگیدن درست! ولی درست نیست با اسیب زدن به یه عده دیگه بخوایم این کار بزرگ اونارو جبران کنیم! 100% راه های دیگه ای هم هست که این راه ساده ترین و ارزان ترین راه برای دولت و چیزای دیگه براش مهم نیست! بحث لیاقت هم جداست خیلی داشتیم با امکانات کم تونستن خودشون رو بالا بکش نمونش رستگار رحمانی!(این حرفا یه جورایی بهونس اونایی که وارد داستان کنکور شدن حرفمو میفهمن)
      این مهم نیست که چی بودی مهم اینه که چی به دست اوردی!امیدوارم روزی وضعیت کشور درست بشه فقط از خود خدا میخوام.
      بله اگه بخوایم با حرفای شما بگیم بله حق من هم خورده شده یعنی حق همه خورده شده
      مثال: کنکور 92 من رتبم شد 8300 اما دوستم که از که از من ضعیف‌ تر بود با سهمیه شد 700
      اگه بخوایم با حرف شما بگیم حق من خورده شده
      خب آیا شما راه حل دارید؟؟؟؟؟؟؟
      آیا میشه سازمان سنجش سهمیه رو نادیده بگیره؟؟؟؟؟؟
      شاید اگه دولت از نظر امکانات برای رقابت با دیگران به اونا توجه کنه بهتر باشه تا اینکه بخواد توی نتیحه کمکشون کنه!
      اما فعلا نتونستند که کاری کنند که نه سیخ بسوزه و نه کباب!
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بعد یه سری علاف بیکار از همه چی بی خبر که عقده ی رتبه ی 6 رقمی کنکور هستن اومدن خبرآنلاین زیرش نوشتن آره...دکتر واسه چمونه اینقدر....
      خدا نعمتی رو که به قومی میده نمیگیره ازشون تا اینکه ناسپاسی کنن....
      بذار فردا دوستان پولدار و سهمیه دار دکتر شن، مردممون از سرماخوردگی بمیرن،بفهمن فرق عشق با پول و سهمیه چیه؟!
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط اريا نمایش پست ها
      يعني شما واقعا فكر مي كنيد كه اين كار عادلانه هستش؟؟؟!!!
      بنده معدل كتبي ٢٠دارم درست،جز تاپ رنك دانش اموزان ازمون X هستم و دانش اموز تاپ مدرسه y هستم(نام نمي برم بخاطر عدم ايجاد حاشيه) درست.بله براي بنده اي كه در بدترين شرايط رتبه زير ٥٠ كشوري ميارم و وارد پزشكي تهران واحد پورسينا ميشم،فرق چنداني كه عملا فرقي نخواهد كرد ولي اين ظالمانه هست كه چنين ظرفيتي به رزمندگان اختصاص داده بشه.بله اگر لياقتشو داشته باشه كه من كاملا موافقم،دوست بنده رتبه ٥٤كشوري اورد بدون استفاده از سهميه رزمندگي با اينكه براحتي اين سهميه بهش تعلق مي گرفت.بمن گفت خودمم مي دونستم كه براحتي با اين سهميه تك رقمي ميشم ولي پزشكي لياقت انسان هاي شريف و پاكه چراكه من با جان يك انسان سروكار دارم و اين موضوع بسيار مهم وجدي هستش،اگر من بنابر عدم لياقتم باعث مرگ بيمار بشم چه اتفاقي مي افته؟؟؟
      شمايي كه از اين سهميه حمايت مي كنيد،٢٠سال ديگه كه كل اين رشته رو مافيايي كردن ببينم چه جوابي خواهيد داد؟؟؟!!!(با اينكه همين الانشم مافياي كامله،همممين امسال سوالات ازمون دستياري رو بقيمت ٥٠٠ميليون تومن تا ٦٠٠ميليون فروختن و البته هزاران تخلف عادي و حتي جنايي ديگه كه بنده به زبون نميارم)
      اونوقت دولت برمي گرده ميگه فرار مغز ها!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      من از شما مي پرسم:اون دانش اموز نخبه تو اين شرايط دلشو به چي خوش كنه؟؟؟ به اينكه حقش خورده شده؟؟؟ به اينكه در اينده علمش رو قروني در اين كشور ارزش قائل نيستن؟؟؟ به اينكه ارزشش بمراتب كمتر از يك پزشكه كه از سهميه هاي رزمندگي استفاده كرده؟؟؟ بله اگر زير دست همين پزشك با تجربه و سواد كمتر مريض فوت كنه،بايد به امروز مراجعه كرد كه ريشش از كجاست.حالا بفرض محال كه اصلااا چنين سهميه اي اصلا وجود نداره و فقططط مناطق ٣گانه هستش.مثلا چه گلي به سر اين افراد خواهند زد؟؟؟ اين كشور هيييچ امكاناتي نداره،دوست صميمي بنده كه برق شريف ميخونه براي پايان نامه ليسانس ي وسيله كاملا پيشرفته در زمينه بهينه سازي برق رساني خودرو اختراع كرد وبه نام خودش ثبت كرد.بنياد نخبگان برد كه گفتند ٢ميليون با سفته و چك و ضامن بهش كمك مي كنن!!! اونوقت فردا تو اخبار مي شنويم كه يك سوم كل مملكت دست ٦٠٠نفر ادمه!!! اين پسر بيچاره در تومن وام نمي تونه بگيره.خوب وقتي زيرساخت نداريم كه هيچ اصلا نميخوايم،خيلي ها برميگردن مي گن كه المان بعد جنگ جهاني ويرانه بود،كره جنوبي همينطور ولي متخصص ها و نوابغشون كشورو ترك نكردن و مملكت خودشونو اباد كردن،بله چون دولت با تموم وجود بهشون احترام گذاشت و حس فداكاري ملي رو درشون تقويت كرد و دروني كرد.دولت ما اصصصصلا اين افرادو نميخواد،اصلا به اين افراد احترامي گذاشته نميشه كه بخوان ابراز وجود كنند.
      محص اطلاعتون ايران در صادرات دانشجو در كل دنيا اوله،حتي كشورهاي ناامنبجي مثل عراق و فلسطين هم در رده هاي بعدي قرار دارند!!!
      ديگه وضعيت چقدر خرابه كه ما تو كل دنيا اوليم!!! عمق فاجعه!!!
      در رابطه با دانشجويان شريف،طبق امار سال ٢٠٠٦ اگر اشتباه نكنم،٩٥٪ اين افراد از كشور خارج ميشن بخاطر بورسيه هاي تحصيلي و پژوهشي از بهترين دانشگاه هاي دنيا،مثل MIT,هاروارد،كمبريج،مك گيل و...
      ديگه حرفي براي گفتن نموند ولي با اينكار عرصه پزشكي كل كشورو نابود خواهند كرد و سلامت جامعه وارد وضعيت بسيار وخيم تري از حالت فعلي كه هست خواهد شد.
      کلمه کلمه ی حرفات درسته....
      در جواب فاضل خان...
      بله باید سهمیه ها رو کامل حذف کنن...بهشون امکانات تحصیل بدن...پول بدن...تو دانشگاه آزاد و بین الملل سهمیه بدن...ولی روزانه نه....میان از روزانه کم میکنن....بین الملل ولی...روزانه کم میشه،سهمیه ها شدیدتر اعمال میشه! طرف میاد یک یا دوتا صفر از رتبش کم میشه...اصن نمیدونه پزشکی چیه...میره میخونه....وسطش ول میکنه! یا با هزار تا مزایا درساشو پاس میکنه،اولویت حق مطب داره و ........ بعد بیچاره بیمارا....
      اعتقاد قلبی من اینه اگه دارو نیارم حقم خورده شده و هیچکدوم از وضع کننده های این قوانین و استفاده کننده هاشو نمیبخشم و به عدالت خدا واگذار میکنم...
      چون به عدالت خدا اعتقاد کامل دارم و میدونم به اندازه ی خردلی بهم ظلم نمیشه...
      ممکنه بگید استفاده کننده هاش چه گناهی دارن؟!
      در پاسخ میگم من خیلیا رو دیدم که داشتن و استفاده نکردن چون اینو ظلم میدونستن و بی سهمیه حتی بهترین رشته و دانشگاهها قبول شدن!
      آیا اونایی که دارن و استفاده نمیکنن با اونایی که دارن و استفاده میکنن برابرند؟!
      اینو خدا بهتر از من و شما میدونه...
      پس خدایا، حق هرکی کوچیکترین حقی ازش ضایع میشه رو خودت بگیر یا سریع الحساب...
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

7. Top | #22
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      پوریا جان حرف دل من و خیلیییی های دیگه رو زدی من دارم به 10 20 سال اینده فکر می کنم که پزشک های ما این دوستان هستن و وای بر ما که جونمون دست ایناست
      خدایا خودت عادلی هر کسی رو به هر چی حقشه برسون

8. Top | #23
      sbr
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pourya_blue نمایش پست ها
      در جواب فاضل خان...
      بله باید سهمیه ها رو کامل حذف کنن...بهشون امکانات تحصیل بدن...پول بدن...تو دانشگاه آزاد و بین الملل سهمیه بدن...ولی روزانه نه....میان از روزانه کم میکنن....بین الملل ولی...روزانه کم میشه،سهمیه ها شدیدتر اعمال میشه! طرف میاد یک یا دوتا صفر از رتبش کم میشه...اصن نمیدونه پزشکی چیه...میره میخونه....وسطش ول میکنه! یا با هزار تا مزایا درساشو پاس میکنه،اولویت حق مطب داره و ........ بعد بیچاره بیمارا....
      اعتقاد قلبی من اینه اگه دارو نیارم حقم خورده شده و هیچکدوم از وضع کننده های این قوانین و استفاده کننده هاشو نمیبخشم و به عدالت خدا واگذار میکنم...
      در پاسخ میگم من خیلیا رو دیدم که داشتن و استفاده نکردن چون اینو ظلم میدونستن و بی سهمیه حتی بهترین رشته و دانشگاهها قبول شدن!
      بله خب شما هم حق داری حرف دلت رو بزنی
      منم توی پست قبلیم گفته بودم که باید توی امکانات بهشون کمک بشه و نه توی نتایج
      ان شاالله شما هم به هر چیزی که دوست داری و حقته برسی
      خیالت هم راحت من از این سهمیه ها ندارم و استفاده نکردم اینو گفتم که یه موقع فکر نکنید برای خودم دارم میگم
      ان‌شاالله همه به حقشون برسند
      ************** اللهم عجل لولیک الفرج**************

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sbr نمایش پست ها
      بله خب شما هم حق داری حرف دلت رو بزنی
      منم توی پست قبلیم گفته بودم که باید توی امکانات بهشون کمک بشه و نه توی نتایج
      ان شاالله شما هم به هر چیزی که دوست داری و حقته برسی
      خیالت هم راحت من از این سهمیه ها ندارم و استفاده نکردم اینو گفتم که یه موقع فکر نکنید برای خودم دارم میگم
      ان‌شاالله همه به حقشون برسند
      نه عزیزم...
      شما داشته باشی یا نداشته باشی، چه فرقی به حال من داره؟!
      ظرفیت ما کم شده ولی اونا به تعدادشون پذیرفته میشن...حالا چه شما باشی چه نباشی....
      میدونی چیه؟
      زورم میاد فامیلمون با روزی 5 دقیقه مطالعه که فرزند شهیده و با یه درصد منفی ، پزشکی بیاره اونوقت منی که 4 ساله پشت کنکورم، برم یه رشته ای که بهش علاقه ندارم...
      ولی خدا رو شکر، به خدا اعتقاد دارم که اگه این دنیا به حقم نرسم، اون دنیا بهم داده میشه...
      البته اول و آخر خداست و اگه بخواد هیچ غیرممکنی وجود نداره و منم به همین تقدیرش امیدوارم!
      توکل ههمون به خداست...
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

10. Top | #25
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اولا آفرین به این مدیر که اعتراض کرده

یعنی شما به سهمیه رزمنده‌گان اعتراض دارین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
      فقط باید یه آفرین به شما گفت با این حرفتون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      بهتره که بگیم سازمان سنجش باید یه فکری برای بقیه بکنه نه این که سهمیه رزمندگان رو کم کنه!!
      مثلا چه فکری میخواد برای بقیه بکنه این سازمان سنجش؟رزمنده و جانبازا زحمت کشیدن درست.ما همه چیو مدیون اونا هستیم اصلا درست.ولی کنکور دیگه چیزی نیست که یکی بخواد بخاطر سهمیه پدرش قبول شه.لیاقت پزشکی و رشته های خوب رو کسی داره که رتبه خوب بیاره.یکی با رتیه 10هزار که با سهمیه رزمنده بشه سه رقمی و بره پزشکی بخونه به نظرت 10 سال دیگه پزشک موفقی میشه؟نه نمیشه.چون اگه استعداد داشت رتبش 10 هزار نمیشد.حالا درسته به جایی نمیرسه ولی حق یکی ضایع شده اون به جای یکی دیگه رفته نشسته رو صندلی بهترین دانشگاه.اخر سر میشه یه دکتری که یه مریضی ساده رو هم نمیتونه درمان کنه فرق داروی سرماخوردگی با یه مریضی دیگه رو نمیدونه.شما چه میدونی یکی بخاطر اینکه باباش جانبازه نه استرس برا کنکور داره نه هیچی ولی یکی دیگه چی؟مدام باید نگران باشه که تاثیر معدل بالا رفته اینجوری شده اونجوری شده

11. Top | #26
      کاربر انجمن

Sharmande
      نمایش مشخصات
      همه این حرفایی که مدیر محترم زده درست...اما تو این چند ساله به دلیل ضعف کاری فرزندان شاهد سهمیه جانبازان و ایثارگران یکی شده امسال...اینطوری هم نیست که کسی که رتبه 8هزار آورده پزشکی تهران قبول بشه طرف با رتبه 80 قبول نشه...فرزندان ایثارگر باید 80درصد تراز آخرین فرد قبولی اون دانشگاه رو بیارن مثلا اگه تراز آخرین فرد قبولی تو دانشگاه تهران 11هزاره فرزند ایثارگر باید 9هزار بیاره تا وارد دانشگاه شه در غیر این صورت سهمیه اون دانشگاه میسوزه...
      شما همتون میدونید که از زمان برگزاری اولین کنکور تا به حال این سهمیه وجود داشته و هرگز حذف نمیشه پس الکی به خودتون فشار نیارید بچه ها چون چیزی عایدمون نمیشه...
      ولی من موندم چرا امسال 1100تا از ظرفیت پزشکی کم کردن!!! از حق ما میگیرن میریزن تو شکم دانشگاه آزاد و بین المللل که فقط به جیبت نگاه میکنن خب منطق کاریه اینا چیه!؟؟؟
      خدا بخیر کنه

12. Top | #27
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط elham75 نمایش پست ها
      یعنی مدیر به این میگن.خدایی اگه چند نفر همینجوری اعتراض کنن درست میشه.یعنی چی که چهار تا بچه رزمنده جای یه سری که زحمت میکشنو بگیرن والله
      iqاونا چند تا بچه رزمنده نیستند وخود رزمنده هان
      درضمن زحمتی که اونا کشیدن برا امثال تو بوده وگرنه میتونستند توخونه بشینن درس بخونن
      توبهترین داشگاه ها گرچه این سهمیه مشکل داره عدالت نسبی برقرار نمیشه ولی خب نباید اینقدر بی انصاف باشیم دیگه...

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله بخشی از حرفای شما درسته البته فقط بخشی از حرف ها که باید به نخبگان توجه ویژه بشه
      خب حالا بیاید ببینیم
      اون کسی که توی جنگ جانباز شده یا مشکلاتی براش بوجود اومده خب طبیعیه که شاید نتونه شغل خوب پیدا کنه و نتونه اون امکاناتی که پدر شما در اختیارتون قرار داده برای بچه‌ش تهیه کنه
      بله شما با امکانات خوب میتونید بهترین دانشگاه قبول بشید چون لیاقت دارید وحقتونه و کسی منکرش نیست
      اما کسی که پدرش به خاطر جنگ داوطلبانه رفته جنگ و اون پدر نتونسته امکانات خوب برای بچه‌ش تهیه کنه آیا اون بچه لیاقت نداشته؟؟؟؟؟؟؟؟
      باید قبول کنیم که اونا حق دارند که دولت بهشون توجه کنه!
      بله اگه به اونها توجه نشه خب معلومه که حقشون خورده شده
      خیلی عذر میخوام اما شما نفس‌تون از جای گرم درمیاد هااااا
      بله حرف شما درسته که باید به نخبگان توجه بشه من یادمه یه سری تلوزیون نشون میداد به نخبگان جایزه هرکدوم یه فلش 2 گیگ دادند که واقعا توهین بزرگی بود با این کارا فرار مغز ها رو خواهیم داشت
      وقتی به علم توجه نمیشه معلومه عقب میمونیم
      اما اصلا درست نیست که شما بخواید بگید که نباید به رزمندگان توجه بشه
      باید بگیم که باید به بقیه توجه بیشتری بشه نه اینکه یه عده رو بخوایم از
      حقشون محروم کنیم
      دوست عزيز،لطفا از رنگ هاي بولد در كامنتتون استفاده نكنيد،اين توهيني به طرف مقابل هست كه انگاري نمي تونه چيزي رو بخونه و بايد بهش تاكيد بشه.
      مي فرماييد بخشي از حرف هاي من درسته؟؟؟!!!
      شما بفرماييد كدوم قسمت از حقيقت دور بوده،بنده براتون توضيح بدم.گفتم بجاي اينكه ماهي به دست اين فرزند رزمنده بديم،بجاش امكانات كمك اموزشي بسيار عالي و تسهيلات ويژه در اختيارشون قرار بديم تا سعيشونو بكنند تا بر اساس لياقتشون وارد اين حرفه بشن.
      ايا مردم جامعه گناهي كرده اند كه نظام سلامتي بايد دست افرادي بچرخه كه در حقيقت لياقت و دانش و پشتكار لازم وكافي رو در اين زمينه نداشتند؟؟؟
      فردايي كه پرونده هاي پزشكي قانوني در تعداد روزي چندصد و حتي هزاران عدد در روز روي هم انبار شد،شما توانايي پاسخگويي داريد؟؟؟
      اگر پدر ايشان رزمنده بوده،دليل بر اسيب رسيدن به قشر نخبه جامعه نيست.
      در ضمن اصلاح مي كنم،لطفا از لفظ فرار مغزها بيش از اين استفاده نكنيد،بااايد گفته بشه:
      "راندن مغز ها"
      دقيقا مصداق مفهوم همين بيته:
      امیدوار بود آدمی به خیر کسان
      مرا به خیر تو امید نیست شر مرسان
      باور نكردنيه كه پزشكي دانشگاه تهران واحد پورسينا براي منطقه ٣ حتي رتبه ٥٠ كشوري هم كافي نيست!!!
      مي فرماييد نفس من ازجاي گرم بلند ميشه؟!:خيلي عذر ميخوام،بنظرشما تاپ بودن بنده كه حاصل پشتكار و برنامه ريزي هوشمندانه و حرفه اي هستش،مشكلي داره؟؟؟
      مگر من مانع كسي شدم،هررركي كه واااقعا مي تونه بياد تا در كنكور از من نتيجه بهتري بگيره.
      چون فردا از اميد هاي تك رقمي كشوري هستم،نبايد اعتراضي به اين موضوع انجام بدم؟؟؟
      شما احساس مي كنيد اگر فردي از لحاظ پشتيباني ضعف داره،حقش پزشكيه؟؟؟!!!
      اين وسط،نخبگان،سلامتي جامعه و هزاران پارامتر ديگه اهميتي نداره؟؟؟
      شما فقططط داريد تا وارد شدن به دانشگاه اين افراد رو مي بينيد.ديگه ازينكه اين افراد در گرفتن نمره هاي تاپ با همون سهميه رزمندگي،امتيازات ويژه ازمون دستياري براي رزيدنتي رشته هاي تاپي مثل ارتوپدي و چشم پزشكي و داخلي قلب و... رو نمي بينيد.البته احتمالا اطلاعي هم نداريد.
      بله وقتي حرف شما درست بود كه فقططط براي ورود به دانشگاه به اين عزيزان كمك ميشد ولي نه اينكه اين سهميه بارها و بارها مورد استفاده قرار بگيره.
      Nothing about Loyality is cheap
      At Last
      What Can You Expect???
      From a Hug
      But
      a Grunt!!!
      Bye Forever
      Friday,Aguest15
      3:47PM
      My Last
      Activity Here

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      واقعا در عجبم از این وزارت بهداشت........آقاکسی نیست صدای منو به گوش اینا برسونه....جالبه واقعاازیه طرفمیان ظرفیت پزشکی رو کم میکنن بااین ذهنیت که توان علمی پزشکامون بیشتربشه وفقط افرادلایق پزشکی بخونن ازاون طرف راه برای همون قشرمرفهین بی درد فراهم میشه تاباکمترین دغدغه وباتکیه به جیب پدرپولدارتوپردیس های خودگردان ودانشگاه های بین الملل درس بخونن....یعنی چی؟؟؟یعنی این که اونی که نشسته درس خونده زحمت کشیده رتبش شده 4000بره کشک بسابه بعداونی که یه عمر ول چرخیده پاشه بره داشگاه بین الملل همونجابه ضرب پول مدرک بگیره وبعد هم فاتحه ی جامعه ی پزشکی روبخونه...نمیدونم واقعا وزات بهداشت جوابی داره برای این کارش این فقط یکی از مشکلات کاهش ظرفیت بود...برای بقیش چی؟؟؟؟توجیهی داره....چه فایده این همه حرف زدیم آخرشم هیچی...

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

واقعا در عجبم از این وزارت بهداشت........آقاکسی نیست صدای منو به گوش اینا برسونه....جالبه واقعاازیه طرفمیان ظرفیت پزشکی رو کم میکنن بااین ذهنیت که توان علمی پزشکامون بیشتربشه وفقط افرادلایق پزشکی بخونن ازاون طرف راه برای همون قشرمرفهین بی درد فراهم میشه تاباکمترین دغدغه وباتکیه به جیب پدرپولدارتوپردیس های خودگردان ودانشگاه های بین الملل درس بخونن....یعنی چی؟؟؟یعنی این که اونی که نشسته درس خونده زحمت کشیده رتبش شده 4000بره کشک بسابه بعداونی که یه عمر ول چرخیده پاشه بره داشگاه بین الملل همونجابه ضرب پول مدرک بگیره وبعد هم فاتحه ی جامعه ی پزشکی روبخونه...نمیدونم واقعا وزات بهداشت جوابی داره برای این کارش این فقط یکی از مشکلات کاهش ظرفیت بود...برای بقیش چی؟؟؟؟توجیهی داره....چه فایده این همه حرف زدیم آخرشم هیچی...

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pourya_blue نمایش پست ها
      در جواب فاضل خان...
      فرمايش جنابعالي كاملا متينه،مصداق و نمونه بارزش دوست بنده كه واااقعا زحمت كشيد و خودش رتبه اورد.
      گفت نمي خوام وقتي رفتم دانشگاه كسي سهميمو به رخم بكشه.الان ميره ترم سوم پزشكي تهران،اتفاقا شاگرد نهم كلاسشونم هست.
      بله من هم عميقا به عدالت خداوند متعال باور قلبي دارم ولي اين دليلي بر اين نيست كه عده اي از حق خودشون بگذرند كه در اخرت به حق خودشون برسند.
      درهر حال مني كه اينقدر دارم از قشر نخبه حمايت مي كنم،چون دارم مي بينم كه چه ظلمي در حقشون ميشه. بيشتر از ٣٠نفر از دانشجويان تاپ شريف و رتبه هاي برتر سال هاي قبل از دوستان صميميم هستند.
      اتفاقا همون دوست بنده كه در رابطه با ثبت اختراعش براتون توضيح دادم،٣پيشنهاد كاري عالي از كشورهاي امريكا،المان دريافت كرده،من فقط از محتواي پيشنهادي دانشگاه استنفورد خبر دارم كه نه تنها كل دوره تحصيلي تا مقطع استادياري و پروفسوري كاملا ايشون بورسيه هستند و تمااامي هزينه هاي خوراك،پوشاك و مسكن بنابر دلخواه نوع خوراك و نوع پوشاك و نوع مسكن بهشون تعلق ميگيره،بلكه ماهانه مبلغ ١٠٠٠٠دلار دريافت مي كنند بعلاوه اقامت دائم كشور امريكا و سيتيزني در يكسال براشون صورت مي گيره درحاليكه براي افراد عادي حتي قشر مرفه خارجي كه با سرمايه گذاري هاي ميليون دلاري قصد گرفتن اقامت كشور امريكارو دارن حداقل ٣سال زمان ميبره. بعنوان حقوق و وامي درصورت به نتيجه رسيدن كامل اختراعشون با بهره ٠.٢ درصد تا سقف ٣٠ميليون دلار با دوره مدت بازپرداخت ٧٧سال بهشون تعلق مي گيره كه خود رياست دانشگاه ضمانتشو انجام ميدند،يعني حتي اگر ايشون موفق به برگردوندن وام نشه تحت هر شرايطي،دولت با بانك تسويه خواهد كرد.
      ايشون شاگرد دوم هستند و از لحاظ بهره هوشي كاملا نخبه محسوب ميشن و همچنين كه پشتكار و تلاشي مثال زدني دارند،بيش از صد مقاله isi بنام خودشون دارن،به دو زبان انگليسي و فرانسه مثل زبان مادري تسلط دارند،از نوابغ شطرنج محسوب ميشن.
      عملا مي بينيد كه دليلي براي موندن ايشون در اين كشور وجود نداره.
      ديگه بهتره من نگم كه تا هزينه پرواز ايشون هم تقبل شده.
      شمايي كه احساس مي كنيد،داروسازي حق مسلم شماست، ديگه ببينيد اين فرد چي بايد بگه؟؟؟

اي كاش دولت اين فرد نازنين رو ازين كشور نمي روند.درسته كه ١٪ اين امكاناتم نمي تونه در اختيار اين فرد قرار بده ولي هيييچ حمايت معنوي هم از اين افراد صورت نمي گيره،واااقعا تاسف اوره.
      لازم به ذكر هستش كه ايشون طي ٣ماه اينده از كشور خارج ميشن با انتخاب يكي از ٣پيشنهاد كه من از جزئيات يكي باخبر بودم.
      Nothing about Loyality is cheap
      At Last
      What Can You Expect???
      From a Hug
      But
      a Grunt!!!
      Bye Forever
      Friday,Aguest15
      3:47PM
      My Last
      Activity Here

صفحه 2 از 5 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن