خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 41
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

Lightbulb تأثیر امتحان نهایی در کنکور 94

من امسال امتحان نهایی دادم و رشته ریاضی هستم ولی به چند علت دروس فیزیک و ادبیات و هندسه رو خراب کردم.حالا می خوام ببینم چه قدر تأثیر داره می تونم امیدوار باشم که رتبه زیر 100 بیارم با این نمره ها؟می دونم سواله کلیشه ای هست ولی تا وقتی مطمئن نشدم نمی تونم با تمام توانم درس بخونم.
      یه سوال دیگه اونم اینه که نمی شه دوباره حداقل یکی از امتحانا رو دوباره تو شهریور امتحان داد؟من شنیدم می شه یکی از درس هایی که خراب کردی رو دوباره امتحان بدی.
      حالا نمی دونم الان چرا به فکر این نمره ها افتادم که رو دوره درس خوندن افتادم و خوب دارم می خونم هی هر روز یادم می یاد خراب کردم روحیه ام رو خراب می کنه!!!!

2. Top | #2
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsenb نمایش پست ها
      من امسال امتحان نهایی دادم و رشته ریاضی هستم ولی به چند علت دروس فیزیک و ادبیات و هندسه رو خراب کردم.حالا می خوام ببینم چه قدر تأثیر داره می تونم امیدوار باشم که رتبه زیر 100 بیارم با این نمره ها؟می دونم سواله کلیشه ای هست ولی تا وقتی مطمئن نشدم نمی تونم با تمام توانم درس بخونم.
      یه سوال دیگه اونم اینه که نمی شه دوباره حداقل یکی از امتحانا رو دوباره تو شهریور امتحان داد؟من شنیدم می شه یکی از درس هایی که خراب کردی رو دوباره امتحان بدی.
      حالا نمی دونم الان چرا به فکر این نمره ها افتادم که رو دوره درس خوندن افتادم و خوب دارم می خونم هی هر روز یادم می یاد خراب کردم روحیه ام رو خراب می کنه!!!!
      سلام!
      امسال اگه تو تاپيكا ديده باشي همه از تاثير زياد معدل شكايت كردن! معدلت چند شد؟
      به نظر من كه ميتوني زير ١٠٠ بياري! تاثير معدل همش ٢٥ درصده! ٨٠ درصد خود كنكوره!
      رفيق! گذشته ها گذشته! ديگه بهش فكر نكن! رو درست تمركز كن! يعني چي روحيمو خراب ميكنه؟ بشين درس تو بخون ديگه به نمره هاتم فكر نكن! مطمعن باش كنكورت خيلي مهم تر از اين نهاييه! نزار بيخودي تمركزت از دست بره! تا چشم بزاري رو هم تابستون گذشته!در مورد دوباره امتحان دادنم به نظرم همين فردا برو از مدرسه ت بپرس! اونا بهتر مي دونن! :-)
      موفق باشي داش!

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      داداش من یه توصیه بهت میکنم:
      اگه تو این انجمن از هرکی بپرسی میگه تاثیر معدل خیلی بده و چه میدونم 1000 تا رتبتو جابجا میکنه و این حرفا.به نظر من با یه مشاور معروف و کار بلد مشورت کنی بهتر که از کسانی بپرسی که در جریان نیستن،چون همین کنکور 93 کسی با معدل 9.80 اینا بوده که رتبه 17 تجربی آورده.شما اگه درصدات تو کنکور یکمی بالا باشه حتی از کسی که معدلش 19.60 شده هم بالاتری
      .از ما گفتن بود...
      ویرایش توسط Amiir : 17 مرداد 1393 در ساعت 21:31 دلیل: تبلیغ نکن عزیز

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بابا مدرسه هیچی نمی دونن پرسیدم. باید صبر کنم مسئول دفترداری بیاد.معدلم شونزده و خورده ای شد بیشتر به خاطره همین هندسه و فیزیک بقیه اختصاصی ها رو بد ندادم که تاثیر منفی بذاره.

5. Top | #5
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بابا مدرسه هیچی نمی دونن پرسیدم. باید صبر کنم مسئول دفترداری بیاد.معدلم شونزده و خورده ای شد بیشتر به خاطره همین هندسه و فیزیک بقیه اختصاصی ها رو بد ندادم که تاثیر منفی بذاره.
      آقا به نظر من سعي كن كنكورتو خيلي عالي بدي! درسته كه معدلت صد در صد رتبتو پايين مياره اما نگران نباش بايد سعي كني كنكورو خوب بدي! پارسال رتبه ١٤ كنكور اگه معدلشو كه نوزده و نيم بود تاثير نمي دادن رتبه ش ٨ مي شد!!!! حتي معدل نوزده هم تاثير منفي داره! بدبخت شديم بچه ها! فاتحه مون خونده س!

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ThePriNcE نمایش پست ها
      داداش من یه توصیه بهت میکنم: اگه تو این انجمن از هرکی بپرسی میگه تاثیر معدل خیلی بده و چه میدونم 1000 تا رتبتو جابجا میکنه و این حرفا.به نظر من با یه مشاور معروف و کار بلد مشورت کنی بهتر که از کسانی بپرسی که در جریان نیستن،چون همین کنکور 93 کسی با معدل 9.80 اینا بوده که رتبه 17 تجربی آورده.شما اگه درصدات تو کنکور یکمی بالا باشه حتی از کسی که معدلش 19.60 شده هم بالاتری.از ما گفتن بود...
      همین کنکور 93 کسی با معدل 9.80 اینا بوده که رتبه 17 تجربی آورده میشه بپرسم منبع این حرفت از کجاست و اگه راست باشه لطفا به اون یه نفر بگو کارنامشو به اختیار خودش تو انجمن بذاره که بچه ها این حرفو باور کنن و استرسشون کم شه من بی صبرانه منتظر جوابت هستم ؟ مدرک بیار تا باور کنیم معدل 9 شده 17کنکور......اونم با اعمال سوابق تحصیلی به صورت *مستقیم * اگه تاثیر مستقیم نبود غیرقابل باور نبود که یکی با 9 بشه 17تجربی ولی با معدل کم فکر نکنم بشه .....
      خدایا کمکمون کن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نمیشه که دوباره امتحان بدی
      اگه اینجوریه هرکی نمره ش خراب صد بره امتحان بده
      مگه الکیه

حالا هم بیخیال بچسب ب کنکور

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ❀masoome❀ نمایش پست ها
      همین کنکور 93 کسی با معدل 9.80 اینا بوده که رتبه 17 تجربی آورده میشه بپرسم منبع این حرفت از کجاست و اگه راست باشه لطفا به اون یه نفر بگو کارنامشو به اختیار خودش تو انجمن بذاره که بچه ها این حرفو باور کنن و استرسشون کم شه من بی صبرانه منتظر جوابت هستم ؟ مدرک بیار تا باور کنیم معدل 9 شده 17کنکور......اونم با اعمال سوابق تحصیلی به صورت *مستقیم * اگه تاثیر مستقیم نبود غیرقابل باور نبود که یکی با 9 بشه 17تجربی ولی با معدل کم فکر نکنم بشه .....
      بعله همین 93 بووووووووده
      باور ندارید از آقای سلیمانی مشاور همین سایت بپرسید،البته الان بخاطر انتخاب رشته سرشون شلوغه اگه خواستید بهش زنگ بزنید

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      رتبه 17 کجا آورده؟
      منطقه 1؟می شه پیداش کرد

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      بعله همین 93 بووووووووده
      باور ندارید از آقای سلیمانی مشاور همین سایت بپرسید،البته الان بخاطر انتخاب رشته سرشون شلوغه اگه خواستید بهش زنگ بزنید
      مطمئنین واقعیت داره ؟

آخه با معدل 10 فک کنم همه درسارو هم 100 بزنی بازم رتبت 17 نمیشه !

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      چرا احتمالاً می شه چون کنکور سخت بوده امسال حداقل ریاضیشو مطمئنم اگه واقعاً درصد هات بالا باشه می شه رتبه زیر 100 آورد.

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش من یه توصیه بهت میکنم:
      اگه تو این انجمن از هرکی بپرسی میگه تاثیر معدل خیلی بده و چه میدونم 1000 تا رتبتو جابجا میکنه و این حرفا.به نظر من با یه مشاور معروف و کار بلد مشورت کنی بهتر که از کسانی بپرسی که در جریان نیستن،چون همین کنکور 93 کسی با معدل 9.80 اینا بوده که رتبه 17 تجربی آورده.شما اگه درصدات تو کنکور یکمی بالا باشه حتی از کسی که معدلش 19.60 شده هم بالاتری
      .از ما گفتن بود...

حالتون خوبه الان ؟!

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نه اون وقت دیگه اثر مثبتی نخواهد داشت کلا حذف میشه !!
      پسر عمه ی منم همینکارو کرد بدبخت شد....
      رتبش از 700 اومد 1140
      ^______________________^

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ❀masoome❀ نمایش پست ها
      بله اون شخص دوست من بودن اسمشون دانيال بود و من به چشم خودم ديدم رتبه ٢٠٠٠ شون تبديل شد به هفت هزار و البته ديپلمشون رياضي بود نه تجربي و تاثير كمتري هم داشت
      فك كنم اگه ديپلم تجربي داشت حدود ١١-١٢هزار ميشد
      زيستشم ٧٠زده بود

14. Top | #14
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahsa92 نمایش پست ها
      بله اون شخص دوست من بودن اسمشون دانيال بود و من به چشم خودم ديدم رتبه ٢٠٠٠ شون تبديل شد به هفت هزار و البته ديپلمشون رياضي بود نه تجربي و تاثير كمتري هم داشت
      فك كنم اگه ديپلم تجربي داشت حدود ١١-١٢هزار ميشد
      زيستشم ٧٠زده بود
      منظورت چیه الان از قسمت دوم که رتبه 2000 شد هفت هزار؟!!!و چه ربطی داره به اون نقله قوله؟!!!!!!

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ما اخرش نفهمیدیم با معدل 16 به پزشکی امید داشته باشیم یا نه ؟

درسای عمومیم نمره هام خوبه فقط اختصاصیام بد شدم ( ریاضی 12 فیزیک 13.5 زیست 14.5 شیمی 17 )

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)