سلام دوستان.لطفا بگید با رتبه 3800زیر گروه 1 و 3600 زیر گروه 2 پزشکی و داروی دولتی کجای ایران(هرجا باشه فرق نداره) رو قبول میشم.منطقه2 و تراز9108.بومی استان کرمانشاه و پسر هستم.
باتشکر.
سلام دوستان.لطفا بگید با رتبه 3800زیر گروه 1 و 3600 زیر گروه 2 پزشکی و داروی دولتی کجای ایران(هرجا باشه فرق نداره) رو قبول میشم.منطقه2 و تراز9108.بومی استان کرمانشاه و پسر هستم.
باتشکر.
سلام
من با رتبه 2200 در سهميه جانبازي و نمره كل نهايي 6619 در زير گروه يك چه رشته هايي رو روزانه ميتونم قبول بشم؟
توي دانشگاه ازاد چه رشته هايي؟
بچه ها تورو خدا جواب بدین ، با رتبه 1996 زیرگروه یک و 2269 زیرگروه دو ، منطقه یک ، امیدی به قبولی پزشکی یا داروسازی سراسری تو هر جایی از کشور هست؟
نمیخوام ناامیدتون کنم ولی من پارسال با همین رتبه هیچ جا پزشکی و دارو قبول نشدم امسال که دیگه ظرفیتا کمم شدن ولی شاید تو شهر خودتون قبول شید دارو به صورت بومی
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
ممکنه جاهایی مثل زنجان یا تهران دارو قبول شید ولی پزشکی فکر نکنم
با رتبه 1005 زیرگروه1 منطقه 1 پزشکی ازاد تهرانم نمیارم؟؟ بابا خب میگفتین سال پیش با رتبه 14000 میرفتم دامپزشکی ازاد کازرون دیگه! الانم همون شد که! ترازم شده 9800
من همینو نمیفهمم چرا بضیا تراز بالایی دارن ولی رتبشون در سهمیه بدتر میشه؟
واسه انتخاب رشته مگه کلیش این نیس که شهر-رشته هارو برحسب علاقه واولویت خودمون مرتب کنیم؟؟یامثلا چیزای دیگم دخیله؟خیلی مردد شدم چند روزه ها..اخه یه بنده خدایی پارسال 2200منطقه1 پسر تازه!اورد میگه من همه ی جای ایرانو زدم هیچی نیاوردم البته علوم آزمایشگاهی مشهدو زده بود انتخابای اخرش بعده پزشکیااورد..حالا سوالم اینه این بنده خدا چراقبول نشد:/نکنه این مشاورای انتخاب رشته راست بگن که انتخاب رشته چیزه ساده ای که فک میکنین نیسمن خیلی ازین حرفا ترسیدم اخه یعنی چی؟؟
بچه های دیگم اگه کسی میدونه لطفا بگه
این تاپیک موند زیر:yahoo (19):
کسی نمیدونه این سوالو؟
من همینو نمیفهمم چرا بضیا تراز بالایی دارن ولی رتبشون در سهمیه بدتر میشه؟
واسه انتخاب رشته مگه کلیش این نیس که شهر-رشته هارو برحسب علاقه واولویت خودمون مرتب کنیم؟؟یامثلا چیزای دیگم دخیله؟خیلی مردد شدم چند روزه ها..اخه یه بنده خدایی پارسال 2200منطقه1 پسر تازه!اورد میگه من همه ی جای ایرانو زدم هیچی نیاوردم البته علوم آزمایشگاهی مشهدو زده بود انتخابای اخرش بعده پزشکیااورد..حالا سوالم اینه این بنده خدا چراقبول نشد:/نکنه این مشاورای انتخاب رشته راست بگن که انتخاب رشته چیزه ساده ای که فک میکنین نیسمن خیلی ازین حرفا ترسیدم اخه یعنی چی؟؟
بچه های دیگم اگه کسی میدونه لطفا بگه
سلاااااام
سلاااااام
سلاااااام
سلاااااام دوستان نظر بدیییین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)