خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 42
    1. Top | #16
      sh2
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hashay نمایش پست ها
      من رتبه زیرگروه 1 ام شده 945 و زیرگروه2 شده 1124
      منطقه 1 از مشهد، به نظرتون داروی مشهد رو میتونم بیارم ؟؟
      شما 100% حتی با کاهش ظرفیتم قبولی چون هم پسری هم شهر خودته تازه باز ظرفیتا زیاد شد

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط TVG96 نمایش پست ها
      بچه ها من 1507 منطقه یک زیرگروه یکم پزشکی دولتی میارم؟ دختر. بعد آزاد نمیخوام برم. برم بین الملل؟ یا سال دیگه بخونم؟ امسال خ کم خوندم
      اگه شهرش مهم نباشه میتونی مثلا اراک یا یاسوج اینجور جاها بری بستگی به خودت داره... در کل چون دخترید اگههه میتونید تحمل کنید و بهتر شید میتونید بمونید و سال بعد بهترم بشید

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط TVG96 نمایش پست ها
      بچه ها من 1507 منطقه یک زیرگروه یکم پزشکی دولتی میارم؟ دختر. بعد آزاد نمیخوام برم. برم بین الملل؟ یا سال دیگه بخونم؟ امسال خ کم خوندم
      عزیزم بهتره بری ئتنشگاه اینا هر سال کنکور رو سختر میکنن سال 94 معلوم نیست چه بلایی سر کنکور بیلرن رتبه ات هم خوبه تازه از لحاظ تحصیلی هم 1 سال جلو میوفتی زودتر تموم میکنی

3. Top | #18
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام....دوستان با رتبه 2700 منطقه 1 و تراز 9100 داروسازی آزاد امسال قبول میشم؟با اینکه ظرفیتا کم شده بازم با این رتبه احتمالش هست؟دندونپزشکی آزاد شهرستان هم اگه کسی میدونه بگه

4. Top | #19
      sh2
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط -MoSTaFa- نمایش پست ها
      سلام....دوستان با رتبه 2700 منطقه 1 و تراز 9100 داروسازی آزاد امسال قبول میشم؟با اینکه ظرفیتا کم شده بازم با این رتبه احتمالش هست؟دندونپزشکی آزاد شهرستان هم اگه کسی میدونه بگه
      شرمنده اینو میگم ولی فک نکنم :yahoo (2): پارسال تراز آخرین قبولی 9400 بود امسال که بدتره

5. Top | #20
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مطمِینی داداش؟آخه پارسال مدرسه خودمون با رتبه 3200 پزشکی آزاد تهران قبولی داد...دارو آزاد که میگن از پزشکی آزاد قبولیش راحت تره.....من شنیده بودم تراز 9000

6. Top | #21
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام به همه دوستان
      یه سوال داشتم.(ببخشید به موضوع تاپیک مربوط نیست)
      یکی از دوستان واسه روزانه مجاز نشده ولی تو کارنامه واسه پردیس مجاز اعلام شده.
      تو دفترچه نوشته کسایی میتونن برن پردیس که مجاز روزانه بشن.
      اگه کسی میدونه لطفا راهنمایی کنه

7. Top | #22
      sh2
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      مطمِینی داداش؟آخه پارسال مدرسه خودمون با رتبه 3200 پزشکی آزاد تهران قبولی داد...دارو آزاد که میگن از پزشکی آزاد قبولیش راحت تره.....من شنیده بودم تراز 9000
      داداش مطمئنم... آره 3200 پارسال قبول میشده ولی ترازش حتما بالای 9500 بوده من خودم پارسال با رتبه 3900 منطقه 2 تراز 9500 زیرگروه 1 و 9400 زیرگروه 2 نه پزشکی نه دندون نه دارو آزاد تهران قبول نشدم... ضمن اینکه ترازا امسال پایینم اومده پارسال با 1200 تراز 10300 آوردن من امسال با 1200 شدم 9800

8. Top | #23
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sh2 نمایش پست ها
      داداش مطمئنم... آره 3200 پارسال قبول میشده ولی ترازش حتما بالای 9500 بوده من خودم پارسال با رتبه 3900 منطقه 2 تراز 9500 زیرگروه 1 و 9400 زیرگروه 2 نه پزشکی نه دندون نه دارو آزاد تهران قبول نشدم... ضمن اینکه ترازا امسال پایینم اومده پارسال با 1200 تراز 10300 آوردن من امسال با 1200 شدم 9800
      داداش کارنامه اون بنده خدایی که پارسال پزشکی آزاد تهران قبول شده الان دقیقا جلومه: رتبه دقیق 3410 تراز:8938
      احتمال داره تکمیل ظرفیت بوده باشه...البته من شنیدم آزاد بیشتر بومی برمیداره یعنی واسه منطقه 2 خیلی سختگیری میکنه...
      آخه عقلانی هم نیست شما حساب کن امسال تراز 9400 منطقه 1 حدودا رتبش میشه 1600....با این رتبه دارو شهرستان هم قبوله...اصولا آزاد غیر دندون رتبه هاشون باید بدتر باشه از سراسری شهرستان...
      شما جای من بودی با رتبه 2700 چیکار میکردی؟

9. Top | #24
      sh2
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      داداش کارنامه اون بنده خدایی که پارسال پزشکی آزاد تهران قبول شده الان دقیقا جلومه: رتبه دقیق 3410 تراز:8938
      احتمال داره تکمیل ظرفیت بوده باشه...البته من شنیدم آزاد بیشتر بومی برمیداره یعنی واسه منطقه 2 خیلی سختگیری میکنه...
      آخه عقلانی هم نیست شما حساب کن امسال تراز 9400 منطقه 1 حدودا رتبش میشه 1600....با این رتبه دارو شهرستان هم قبوله...اصولا آزاد غیر دندون رتبه هاشون باید بدتر باشه از سراسری شهرستان...
      شما جای من بودی با رتبه 2700 چیکار میکردی؟
      من منطقه 2 بودم البته... درمورد شما نمیدونم اگه حتما پزشکی دندون دارو میخواید که باید منتظر آزاد باشید ولی اگه نه, دامپزشکی, علوم آزمایشگاه و فیزیوتراپی هم خیلی خوبن... رتبه کشوری شما مثل پارسال منه من پارسال 3900- 8000 شدم با این رتبه 3 تا رشته ی دومو 100% بهترین جاها قبولی

10. Top | #25
      sh2
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.1374 نمایش پست ها
      سلام دوستان میخواستم ببینم من با رتبه 3333 در سهمیه منطقه1 و 10656 کشور
      زیر گروه1 3258 و زیرگروه2 3329
      کدوم یکی از رشته های دارو دندان یا پزشکی ازاد رو میارم
      احتمالا داروی آزاد شهرستان

11. Top | #26
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      با 1700 منطقه یک چی میشه آورد؟:yahoo (19):
      زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
      قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
      لطفا با تامل ببینید...

من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.

12. Top | #27
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط angel نمایش پست ها
      باتوجه به منطقه وشهرت:yahoo (4):انشالله پزشکیای سبزوار و گناباد -بیرجند شاید
      وشاید کرمان و زاهدان -کلا استان کرمان وسیستان-احتمالش هست
      ویرایش توسط Defne : 17 مرداد 1393 در ساعت 16:43

13. Top | #28
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      کسی رتبه بندی دانشگاه های ایرانو نداره؟

14. Top | #29
      sh2
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط angel نمایش پست ها
      اگه حتما پزشکی نخوای تو شهر خودت علوم آزمایشگاه یا فیزیوتراپی قبولی که رشته های خوبیم هستن

15. Top | #30
      sh2
      کاربر انجمن

Maghror
      نمایش مشخصات
      کس دیگه نبود؟؟ رتبه خوبا بیان بهم مشورت بدن مفیده ها :yahoo (4):

صفحه 2 از 3 نخستنخست 123 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)