خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

با این رتبه ام امید داشته باشم به قبولی تو رشته و دانشگاهی که میخوام ؟

رتبه زیر گروه 1 ام تو رشته تجربی ... شده 10700
      منطقه 2 هستم (ساری)
      روانشناسی علامه شبانه قبول میشم ؟
      اصن روانشناسی علامه کدوم روانشناسیه ؟( عمومی - صنعتی - بالینی ) چون ننوشته !
      رشته خوبی هست ؟!

من میخوام شبانه برم حتما ... که سال بعد کنکور بدم ... بجز این رشته و دانشگاه با توجه به رتبه ام چه رشته دیگه ای برم خوبه ؟! به مدیریت های شبانه دانشگاه علوم اقتصادی هم خودم فکر میکنم ... کدوم مدیریتش بهتره ؟!

به نظرتون من که میخوام حتما شبانه بزنم و اصلن رشته ای که میخوام امسال برم واسم مهم نیست چون کنکور سال بعد فقط واسم مهمه ... نیازی هست برم مشاوره واسه انتخاب رشته ؟!

شبانه برم مشکلی واسه کنکور سال بعد که ندارم ؟! تا کی فرصت انصراف دادن دارم ؟!

ی سوال خیلی خیلی مهم دیگه هم دارم ... واسه انصراف دادن دانشگاه با خود دانشجو کار داره فقط ؟ یعنی من بخوام انصراف بدم خونواده ام هم باید بیان دانشگاه و در جریان قرار بگیرن ؟! چون نمیخوام کسی بدونه که انصراف میدم ...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      دوستان سلام.1 توی دفترچه نوشته دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سال تحصیلی جدیدخوابگاه نمیده یعنی کسانی که در شهر های دیگه مثل همدان هستن نمیتونن این دانشگاه رو انتخاب کنن؟2.دقیقا از کجا بفهمیم توی دفترچه دانشگاه ها خوبگاه دارن اخه توی قسمت توضیحات دفترچه در باره کرمان چیزی ننوشته ولی توی قسمت پیوست ها نوشته خوابگاه نمیدن برای امسال

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza25 نمایش پست ها
      دوستان سلام.1 توی دفترچه نوشته دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سال تحصیلی جدیدخوابگاه نمیده یعنی کسانی که در شهر های دیگه مثل همدان هستن نمیتونن این دانشگاه رو انتخاب کنن؟2.دقیقا از کجا بفهمیم توی دفترچه دانشگاه ها خوبگاه دارن اخه توی قسمت توضیحات دفترچه در باره کرمان چیزی ننوشته ولی توی قسمت پیوست ها نوشته خوابگاه نمیدن برای امسال
      چرا میشه بزنی منتها خوابگاه خوده دانشگاه نیست بهت لیست خوابگاه خودگردان میدن باهزینه بیشتر از خوابگاه دولتی
      هزینه خوابگاه دولتی کمتره وبیشتر دانشگا ها فقط به روزانه ها اونم تعداد محدودی -بیشتر به دخترا- میدن تازه بعضی دانشگاها مثلا4ترم خوابگاه میده بعدش باید از خوابگاه بری یاخونه بگیری یا بری خوابگاه خودگردان
      ولی همه ی دانشگاه ها خوابگاه خودگردان معرفی میکنن

4. Top | #4
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط reza25 نمایش پست ها
      بهتر نبود سوالتون رو جای دیگه مطرح میکردین ؟! :yahoo (21):

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

یا حداقل صبر میکردین یکی جواب منو بده اول بعد سوالتون رو مطرح میکردین ...
      One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together

5. Top | #5
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sama نمایش پست ها
      منطقه 2 هستم (ساری)
      رشته خوبی هست ؟!

من میخوام شبانه برم حتما ... که سال بعد کنکور بدم ... بجز این رشته و دانشگاه با توجه به رتبه ام چه رشته دیگه ای برم خوبه ؟! به مدیریت های شبانه دانشگاه علوم اقتصادی هم خودم فکر میکنم ... کدوم مدیریتش بهتره ؟!

به نظرتون من که میخوام حتما شبانه بزنم و اصلن رشته ای که میخوام امسال برم واسم مهم نیست چون کنکور سال بعد فقط واسم مهمه ... نیازی هست برم مشاوره واسه انتخاب رشته ؟!

ی سوال خیلی خیلی مهم دیگه هم دارم ... واسه انصراف دادن دانشگاه با خود دانشجو کار داره فقط ؟ یعنی من بخوام انصراف بدم خونواده ام هم باید بیان دانشگاه و در جریان قرار بگیرن ؟! چون نمیخوام کسی بدونه که انصراف میدم ...
      من راجع به رتبه نميدونم ولي درباره بقيه سوالات ، يه درصد احتمال بده که شايد خدايي نکرده سال ديگه نتيجه اونطور که ميخواي نشه ، پس رشته شبانه رو هم امسال با دقت انتخاب کن که شايد شايد شايد بخواي ادامه ش بدي
      و اينکه واسه انصراف دادن مشکلي نداري، ميتوني صبر کني بعد ز اينکه نتيجه نهايي انتخاب رشته اومد ، از رشته قبليت انصراف بدي ، بعضي از بچه ها ترم 2 رو هم مرخصي ميگيرن که راحت تر بخونن
      واسه انصراف هم تا اونجايي که من ميدونم فقط با خود دانشجو کارا دارن .

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      منطقه 2 هستم (ساری)
      رشته خوبی هست ؟!

اینایی که میدونم میگم:
      وقتی گرایش مشخص نمیشه ینی بعد از چن ترم-معمولا4ترم- تعیین گرایش میکنین دقیق نمیدونم چجوریا واسه مهندسی برق گناباد من خبر دارم اینجوری بود که بعده ترم4 باتوجه به نمره دروس اصلی مربوط به هر گرایش -گرایشت مشخص میشدکه مثلا الکترونیکه یا کنترل یا قدرت

هم کنکور بدی هم بری دانشگاه خیلی سخته ها خیلی زیاد...خوب فکراتو بکن
      به نظرم فوق احساسی داری تصمیم میگیری البته زندگی خودته:yahoo (4):
      مدیریت بازار یابی بهتره اگه داشته باشه:yahoo (4):
      نه نیازی نیس پول بدی مشاور ..هر رشته-شهری میخوای به ترتیب اولویت خودت- از بالا تا پایین بزن
      شبانه اصلا نمیخواد انصراف بدی وقتی انشالله رشته مورد نظرت قبول شدی بعدش میری انصراف میدی ومشکلیم پیش نمیاد
      خانواده هم نه نیازی نداره باشن چونکه تا موقع قبولیت لزومی نداره انصراف بدی
      ولی شماکه اینقد مصممی راحت باخانوادت صحبت کن قانعشون کن ودانشگاه نرو بمون وبخون :yahoo (3):دنشگاه بری اصلا معلوم نیست اوضات چجوری میشه ها..منطقی باش

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط غزلی نمایش پست ها
      اینایی که میدونم میگم:
      وقتی گرایش مشخص نمیشه ینی بعد از چن ترم-معمولا4ترم- تعیین گرایش میکنین دقیق نمیدونم چجوریا واسه مهندسی برق گناباد من خبر دارم اینجوری بود که بعده ترم4 باتوجه به نمره دروس اصلی مربوط به هر گرایش -گرایشت مشخص میشدکه مثلا الکترونیکه یا کنترل یا قدرت

هم کنکور بدی هم بری دانشگاه خیلی سخته ها خیلی زیاد...خوب فکراتو بکن
      به نظرم فوق احساسی داری تصمیم میگیری البته زندگی خودته:yahoo (4):
      مدیریت بازار یابی بهتره اگه داشته باشه:yahoo (4):
      نه نیازی نیس پول بدی مشاور ..هر رشته-شهری میخوای به ترتیب اولویت خودت- از بالا تا پایین بزن
      شبانه اصلا نمیخواد انصراف بدی وقتی انشالله رشته مورد نظرت قبول شدی بعدش میری انصراف میدی ومشکلیم پیش نمیاد
      خانواده هم نه نیازی نداره باشن چونکه تا موقع قبولیت لزومی نداره انصراف بدی
      ولی شماکه اینقد مصممی راحت باخانوادت صحبت کن قانعشون کن ودانشگاه نرو بمون وبخون :yahoo (3):دنشگاه بری اصلا معلوم نیست اوضات چجوری میشه ها..منطقی باش
      ممنون
      من نمیخوام هم کنکور بدم هم برم دانشگاه ... میخوام فقط کنکور بدم :yahoo (4): ... یعنی ی رشته ای میزنم بعد که خونوادم مطمئن شدن انصراف میدم ...
      مشکل من اینه که خونواده به هیچ وجه قبول نمیکنه من پشت کنکور بمونم ... حتی چند نفر رو واسطه کردم که باهاشون صحبت کنن ولی راضی نمیشن ...
      واسه همین مجبورم برم ی شهر دیگه که زیادم در معرض دیدشون نباشم تا بتونم سال بعد کنکور بدم و به آرزوهام برسم ...

شاید خیلی احساسی باشه ولی خب من با توجه به شرایطم راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه ...

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Sheytani
      نمایش مشخصات
      ممنون
      من نمیخوام هم کنکور بدم هم برم دانشگاه ... میخوام فقط کنکور بدم :yahoo (4): ... یعنی ی رشته ای میزنم بعد که خونوادم مطمئن شدن انصراف میدم ...
      مشکل من اینه که خونواده به هیچ وجه قبول نمیکنه من پشت کنکور بمونم ... حتی چند نفر رو واسطه کردم که باهاشون صحبت کنن ولی راضی نمیشن ...
      واسه همین مجبورم برم ی شهر دیگه که زیادم در معرض دیدشون نباشم تا بتونم سال بعد کنکور بدم و به آرزوهام برسم ...

شاید خیلی احساسی باشه ولی خب من با توجه به شرایطم راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه ...
      ینی بری خوابگاه وکلاس مِلاسا دو دَر-پیچش:yahoo (4): و بخونی واسه کنکورببین خیلی سخته باور کن
      پس دوترمُ کامل باید بمونی خوابگاه
      ولی ببین خواستن یکی از شرایط توانستنه:yahoo (4):بازم شما تلاشتو بکن راضی میشن بابا
      تمام جوانبو درنظر بگیر..گیریم خدای ناکرده نشد اونچه میخوای..بعد میخوای چیکار کنی؟پس لاقل رشته خوب بزن:yahoo (3):
      +
      ولی من میگم با جدیت حرف بزنی میشه ها
      نشد یکم ننه من غریبم بازی دربیار:yahoo (4):کولی بازی ُ این حرفا:yahoo (4):
      یه چند روز برو خونه خاله ای عمه ای به حالت قهر واعتراض:yahoo (4):بدآموزی داره ولی راهکار زیاد هس خواستی بگو

9. Top | #9
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منطقه 2 هستم (ساری)
      رشته خوبی هست ؟!

روانشناسی مال رشته انسانیه که اونا برای قبولی باید رتبشون حد اکثر سه رقمی باشه
      ولی تجربیا هم میتونن برن که خب تا رتبه 3000 روازانه قبول میشن احتمالا
      شبانه رو ولی اطلاع ندارم
      علامه تا اونجا که من میدونم روانشناسی بالینی و استثنایی داره
      ولی اگه میخوای سال بعد کنکور بدی خب نرو دانشگاه بمون خونه بهتر درس میخونه....مگه نه؟؟؟؟؟؟

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن