خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 11 از 124 نخستنخست ... 10111221111 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 151 به 165 از 1853
    1. Top | #151
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط emprator227 نمایش پست ها
      یعنی ازاد هیچی قبون نمیشم.
      از این بدون ازمون ها چی؟
      منظورتون روانشناسی بالینیه؟
      ببین رشته هایی رو قبول میشی که اگه قبول نشی بهتره .. مثلا ابیاری گیاهان دریایی :yahoo (4): یه همچین رشته هایی رو میشه قبول شد ..

بدون ازمون ها رو میتونی بری بدون رتبه .. فقط پول مهم ـه ..

اره همونه

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط baran 1994 نمایش پست ها
      سلام باتراز 5450 پرستاری ارومیه ازاد قبول میشم انتخاب اولم باشه خواهشا ج بدین
      خیلی سخته قبولی .. امیدتون به خدا باشه فقط .. ترازتون خیلی پایین ـه ..

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

نقل قول نوشته اصلی توسط emprator227 نمایش پست ها
      منطقه یکم.از رشته های بدون ازمون چی قبول میشم؟مهندسی پزشکی یا روانشناسی بالینی؟ اینا چطورن؟
      رشته های بدون ازمون نیازی به رتبه ندارن میری پول میدی میخونی .. من یه فامیل دارم + یه اشنای خانوادگی معدل نهایی 10 بود .رتبه هم که شماره شارژ الان عمران میخونن بدون کنکور رشته شون هم تجربی بود .. میتونی هر چی دوست داشتی بخونی ..

روان شناسی رو بزن پیام تور خیلی ها نمیزنن مل بدون کنکور ها هستن .. مطمئنا این روانشتاسی اینده ش خیلی خوبه ..

یه سال تغذیه بدون کنکور گذاشتن بعد برداشتن .. روانشناسی رو هم برمیدارن چون در امدش خوبه ..

2. Top | #152
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط FaaRshD نمایش پست ها
      اگه بتونی هزینه ازاد رو پرداخت بکنی که سالی میشه کلا میشه 1.2 تومن . فکر کنم حتما بتونی پرستاری ازاد زنجان قبول بشی ..

بومی خود زنجان هم هستی پس پرستاری سراسری شهرت هم امکانش بالاست که قبول بشی ..

پزشکی ارتش رو که بزنی دعوت میشی به مصاحبه ولی بدون سابقه و یه سری روابط نمیتونی قبول بشی . اونا یکی رو میخوان که از خودشون باشه .. یکی از دوستام 2800 اورد رفت اونجا میگفت یه سری سوالات میپرسن که ادم نمیدونه چی بگه !! میگن یه صفحه از نهج البلاغه رو بگو همچین چیزایی ..

اگه مشکلی نداری بزن برو ..

20 تا انتخاب میتونی بزنی .. یه زمانی فقط انتخاب اول مهم بود ولی الان رو نمیدونم .. تا جایی که من شنیدم فقط دو انتخاب اول مهم هستن ..

یه پرس و جویی بکن بعد انتخاب رشته بکن ..
      خودم بیشتر دارو رو دوست دارم
      مشاور ارشد سازمان سنجش میگفت که فقط سطح بندی مهمه یعنی دکتری بعد لیسانس بعد کاردانی رو بزن
      البته فیلم بود زیاد توضیح نداد
      خب الان شما جای من بودید کدومو انتخاب میکردید؟
      با توجه به شرایط من:
      شهریه آزاد فرقی نمیکنه
      شهرش فرقی نمیکنه
      بیشتر مد نظرم دندون اما چون میدونم نمیشه دارو هم دوست دارم
      پرستاری آزاد یا سراسری برام فرق نمیکنه اما الویت اول تا 16 پزشکی اینارو میزنم بعد اون پرستاری خوبه؟(هم دولتی هم آزادو میگم)

3. Top | #153
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام ، من با 18741 منطقه 1 ، زیست شناسی سلولی ملکولی غیرانتفاعی یزد هم قبول نمیشم ؟ آخه تو سایت کانون نوشته تا 12000 بیشتر نگرفته ، درسته ؟

4. Top | #154
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dsamyes نمایش پست ها
      خودم بیشتر دارو رو دوست دارم
      مشاور ارشد سازمان سنجش میگفت که فقط سطح بندی مهمه یعنی دکتری بعد لیسانس بعد کاردانی رو بزن
      البته فیلم بود زیاد توضیح نداد
      خب الان شما جای من بودید کدومو انتخاب میکردید؟
      با توجه به شرایط من:
      شهریه آزاد فرقی نمیکنه
      شهرش فرقی نمیکنه
      بیشتر مد نظرم دندون اما چون میدونم نمیشه دارو هم دوست دارم
      پرستاری آزاد یا سراسری برام فرق نمیکنه اما الویت اول تا 16 پزشکی اینارو میزنم بعد اون پرستاری خوبه؟(هم دولتی هم آزادو میگم)
      رو راست باشم باهات با رتبه 8700 دارو و پزشکی و دندون قبول نمیشه .. حتی بین المللیش ها چه ازاد چه سراسری .. سال قبل هم ازاد تا 3500 برداشت ..

سراسری هم شاید بین الملل قبول بشی اونم دارو یا پزشکی .. اگه شهریه ش فرقی نمیکنه بزن بین الملل سالی 16 میلیون .. شنوایی سنجی ، تغذیه ، فیزیوتراپی ، پرستاری سالی 7 میلیون بین الملل هم خیلی بهتر از پرستاری ازاد ـه !! البته اگه بتونی هزینه ش رو پرداخت بکنی

سراسری با ازاد انتخاب رشته ش فرق میکنه .. سراسری جداست ازاد هم جداست ..

من اگه جای تو بودم .. میزدم روانشناسی پیام نور ! یا اینکه میزدم پرستاری زنجان ، پرستاری اردبیل ! پرستاری اورمیه ، پرستاری تبریز !

5. Top | #155
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      رو راست باشم باهات با رتبه 8700 دارو و پزشکی و دندون قبول نمیشه .. حتی بین المللیش ها چه ازاد چه سراسری .. سال قبل هم ازاد تا 3500 برداشت ..

سراسری هم شاید بین الملل قبول بشی اونم دارو یا پزشکی .. اگه شهریه ش فرقی نمیکنه بزن بین الملل سالی 16 میلیون .. شنوایی سنجی ، تغذیه ، فیزیوتراپی ، پرستاری سالی 7 میلیون بین الملل هم خیلی بهتر از پرستاری ازاد ـه !! البته اگه بتونی هزینه ش رو پرداخت بکنی

سراسری با ازاد انتخاب رشته ش فرق میکنه .. سراسری جداست ازاد هم جداست ..

من اگه جای تو بودم .. میزدم روانشناسی پیام نور ! یا اینکه میزدم پرستاری زنجان ، پرستاری اردبیل ! پرستاری اورمیه ، پرستاری تبریز !
      نه دیگه تا اون حد که بین الملل بزنم خیلی گرونه:yahoo (4):
      پس کلا به نظر شما آزاد اصلا امید به پزشکیی یا دارو نیست؟

6. Top | #156
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نه دیگه تا اون حد که بین الملل بزنم خیلی گرونه:yahoo (4):
      پس کلا به نظر شما آزاد اصلا امید به پزشکیی یا دارو نیست؟
      فکر نکنم .. چون سال قبل هم من دیدم اونایی رو که با رتبه 3600 بیرون موندن رفتن بین الملل ..

اگه بتونی یه بار دیگه بشین بخون واسه کنکور .. اگر هم که نه .. بزن پرستاری سراسری که قبولیت بالاست .. بعدش پرستاری ازاد بعد هم روانشناسی پیام نور

7. Top | #157
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      فکر نکنم .. چون سال قبل هم من دیدم اونایی رو که با رتبه 3600 بیرون موندن رفتن بین الملل ..

اگه بتونی یه بار دیگه بشین بخون واسه کنکور .. اگر هم که نه .. بزن پرستاری سراسری که قبولیت بالاست .. بعدش پرستاری ازاد بعد هم روانشناسی پیام نور
      میتونم بخونم اما ی سال از عمرم میره نمیخوام هدر بره یه جورایی
      اخه توی سایت بنیاد شهید نوشته حتما باید 20 درصد داوطلبان رو از بین فرزندان شهدا و ایثارگران انتخاب کنند
      اینم کمکی نمیکنه؟

8. Top | #158
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      میتونم بخونم اما ی سال از عمرم میره نمیخوام هدر بره یه جورایی
      اخه توی سایت بنیاد شهید نوشته حتما باید 20 درصد داوطلبان رو از بین فرزندان شهدا و ایثارگران انتخاب کنند
      اینم کمکی نمیکنه؟
      خب تو که سهمیه ایثار گری داری بزن کمکت میکنه حتما .. تو مصاحبه یه ارفاقی قائل میشن برات ..

خودمونی منظور اونی که شرایط تو رو داره ..

9. Top | #159
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      خب تو که سهمیه ایثار گری داری بزن کمکت میکنه حتما .. تو مصاحبه یه ارفاقی قائل میشن برات ..

خودمونی منظور اونی که شرایط تو رو داره ..
      خب الان من ارتش رو بزنم اول مهر میرم مصاحبه؟اگه رفتم و قبول نشدم چی؟اونوقت نمیتونم جای دیگه ای برم؟

10. Top | #160
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      خوب من روانشناسی پیام نور بزنم یا روانشناسی ازاد؟
      کدومش بالینیه؟
      کلا فرق بین بازار کار بالینی با روانشناسی خالی چقدره؟ چقدر با هم فرق دارن؟
      مهندسی پزشکی به نظرتون چطوره؟

11. Top | #161
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      واسه دانشگاه آزاد باید پول بدیم؟

"When the going gets tough, the tough get going."

12. Top | #162

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تا 5000 هزار آزاد قبولی داد پارسال....منظورم جدای بین المللش هستش

اشتباه میکنی
      گرگ باش!
      مغرور!
      بر شب پادشاهی کن
      میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
      مثل گرگ تعصب داشته باش
      مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
      مثل گرگ رو در رو حق بگیر
      به مانند گرگ باش
      دوستانت را لیس بزن
      دشمنانت را گاز بگیر
      گرگ باش دشمنانت را بدر
      در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
      آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
      گرگ باش!
      همیشه با گله اما تنها!

13. Top | #163
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      مراغه و اردبیل چی میتونم پرستاری ازاد بیارم خواهش می.نم یکی بگه برام خیلی مهمه

14. Top | #164
      کاربر نیمه فعال

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      همه تجربین که....

آمار دانشگاه های آزاد تهران جنوب مرکزی شمال و آزاد قزوین برای ریاضی رو کسی داره؟؟؟

15. Top | #165
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام،دوستان رتبه ی با سهمیه 17000 منطقه ی 2،روانشناسی بالینی کرج قبولم؟؟سراسری چطور؟

صفحه 11 از 124 نخستنخست ... 10111221111 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

فک، قبول، قسمت، لیست، لطفا، ممنون، من، مهم، مورد، موضوع، میکنم، میتونم، میخواد، میخواستم، میشم، میشه، میشه؟، ما، متعدد، مرتبط، مرسی، مشاور، مطرح، نفر، نمیدونم، چه، چیکار، نیست، نبود، ندارد، هفته، هم، همزمان، ها، های، هستم، ولی، واسه، یه، یعنی، کمک، کمکم، کمتر، کنم، کننده، کنید، که، کانون، کاش، کجا، کدوم، کردم، کردن، کسب، گفت، ۳۰۰، پارسال، پرهیز، پزشکی، پزشکیا، پست، آزاد، امروز، انتخاب، انتخاب رشته، انسانی، انصراف، اول، این، اینه، اینکه، اینجوری، اینجا، ایثارگری، ایجاد، اخر، اخرین، ادغام، از، ازاد، بچه، بندی، به، بهش، بود، بوده، بگین، بگید، با، بالای، باید، باشه، بحث، بخواد، بدین، برم، بره، بری، برای، بزنم، بزنیم؟، بزاره، بشه، بعد، تمامی، تو، تکرار، تا، تاپیک، تاثیر، تجربیه، تخمین رتبه، ترم، تراز، ثبت، جواب، جوابم، جای، خوانی، خودشون، دو، دوستان، دانشگاه، دانشگاه آزاد، دانشجو، داد، داره، داشتم، داغ، دخترا، در، درست، رو، روانشناسی، ریاضی، رتبه، رشته، زدم، زدن، سوال، سال، سایت، سخت، سراسری، سردرگم، شما، شهر، شد، شده، طبقه، عزیز

نمایش برچسب‌ها

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن