خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 9 از 9
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

تا الان کاری نکردم . چجوری برای کنکور بخونم

سلام دوستان خوبین؟ببخشید که وقتتونو میگیریم راستش من امسال وارد پایه سوم میشم رشته تحصیلیمم ریاضی هست اما متاسفانه بر اساس برخی از مشکلات نتونستم تا امروز نه کتابی بخونم و نه کاری کنم از همه ی دوستان از کسانی که تجربه دارن خواهش میکنم بگن چجوری کار کردن و واسه کنکور و معدل خوب پایه سوم آماده شدن رشتشونم فرق نمیکنه و از چه کتابایی استفاده کردن و چجوری درس خوندن ممنون میشم در اختیارم بزارین،در ضمن من تو مدرسه نمونه درس میخونم خیلی ممنون و منتظرم

2. Top | #2
      مدیر کل

نمایش مشخصات
      تیترتون نامناسب بود و تغییر یافت
      لطفا از این پس دقت کنید

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      سلام
      الان شما بیشتر تمرکزت رو روی امتحانات نهایی ت بذار،هر چه قدر که میتونی بخون،یعنی یه لحظه هم از دست نده،به نظرم اگه توان مالی داری حسابانت و فیزیکتو برو کلاس و زودتر از بقیه بچه ها کتابتو ببند،اصلا به فکر تست و کنکور نباش،چون ۲۵ درصد کنکورت به امسالت بستگی داره،تا میتونی سوال تشریحی حل کن تا پایه ات فوق العاده قوی شه،هر چه قدر که پایه ات قوی تر باشه تو پیش راحتری و اونجا میتونی پیشرفت قابل توجهی داشته باشی،اصلا نگران نباش زیاد که دیر شروع کردی چون همین که از الان به یاد کنکورتی تورو خیلی پیش میندازه
      موفق و موید باشید.
      زندگی زیباست، تماشاییست!
      چرا زیبا نمی بینیم؟
      چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟
      چرا با هم نمی خندیم؟
      مگر دنیا چه کم دارد؟
      ببین این آسمان آبی ست
      ببین دنیای ما آکنده از پاکی ست
      و خوبی تا ابد پاینده می ماند...
      تو باور کن
      همین کافیست...!

4. Top | #4
      کاربر فعال

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط masoumisajjad نمایش پست ها
      امسال وارد پایه سوم میشم رشته تحصیلیمم ریاضی هست ا...
      سلام
      از نظر من هنوز دیر نشده .
      شما باید از همین الان اراده کنید که میخواهید و باید بتوانید...

همون طور که گفتند مهم برای شما باید امتحانات نهایی باشه . تمام تلاشتون رو بکنید و از هرچیزی که مانع درس خوندن شما میشه دوری کنید.

به نظر من اگه توانش رو دارید پیش یک مشاور کارکشته برید تا زیر نظر اون درس بخونین. اینطوری بهتر میتونین درس بخونین و وفاتون به درس بیشتر میشه

برای کتاب شما میتونین از کتاب های گاج استفاده کنید ( گلواژه رو من ازش راضی نیستم )
      و حتما تمرین های کتاب رو کار کنین

موفق باشید
      به امید موفقیت...
      فَعَلَی اللهِ تَوَکَّلتُ فَاَجمِعُوا اَمرَکُم وَ شُرَکائَکُم ثُمَّ لا یَکُن اَمرُکُم عَلَیکُم عُمَّهً

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام خیلی خیلی ممنون نکته ها واقعا عالی بودن فقط مشکلم اینکه نمیدونم واسه یه درس مثلا حسابان کدوم کتابو بخرم که بتونه امسال کمک کنه مشکلم اینه،بنظرتون تو کتاب های گاج پرسمانش خویه یا سبز ها؟

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلاااام دوباره بنظرتون دوستان سال سومو بیشترین هدفم تشریحی باشه یا تستی؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      سلاااام دوباره بنظرتون دوستان سال سومو بیشترین هدفم تشریحی باشه یا تستی؟

سلام

به نظرم تعادل رو برقرار کنین .... نظر من اینه که تمام درس ها رو کامل و مفهومی بخونین و ضمن تمرین کردن سوالات نهایی در کنارش تست های کنکور سراسری

رو حل کنین و تمرین اضافه ( حل تست تالیفی ) رو به سال بعد موکول کنین .... این طوری هم در امتحان می تونین نمره بالایی کسب کنین و هم قسمت مهمی

از بار سال آینده رو سبک می کنین

بازم سوالی داشتین در خدمتتون هستم

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام آقا پویا ممنون،میخواستم تو این 1 ماه فیزیکو بخونم یکمی چون فیزیکم یکمی ضعیف شده خیلی سبز خوبه بنظرتون؟

9. Top | #9
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

نمایش مشخصات
      سلام آقا پویا ممنون،میخواستم تو این 1 ماه فیزیکو بخونم یکمی چون فیزیکم یکمی ضعیف شده خیلی سبز خوبه بنظرتون؟

اگه منظورتون فیزیک سال دومه خب میتونین از این کتاب یا هر کتاب مناسب دیگه ای استفاده کنین

ولی اگه منظورتون فیزیک سال سومه چون هنوز درس رو یاد نگرفتین اول کتاب درسی رو بخونین در کنارشم سوالات امتحان نهایی رو حل کنین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن