خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 41
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

افزایش ظرفیت های اعلام شده رشته های کنکور 93

بنام خالق زیبایی ها

درود دوستان
      همون طور که مستحضرید ظرفیتای اعلام شده واسه کنکور 93 در بعضی رشته ها با افت شدیدی مواجه شده...بخصوص در رشته های مقطع دکترای علوم تجربی...
      لطفا حرف از اعتراض حضوری و دیوان و دادگستری و اینا به میون نیارید که فقط کمتر از 1 ماه فرصت واسه افزایش ظرفیت ها باقیه و اون روش ها یا بازدهی ندارن و یا خیلی دیر به نتیجه میرسن...
      دقت کنید الان تنها راه ما، استفاده از بخش پاسخگویی سازمان سنجشه و مطمئن باشید به حرف های ما توجه میشه به شرط کفایت تعداد اعتراض هامون...
      فقط کافیه برید به لینک زیر و تو 1 دقیقه ثبت نام کنید و بعد یه اعتراض بزنید...همین
      البته محترمانه!!! نرید فحش بدید!!!
      NOET

دو تا نکته:
      1.نگید نمیشه و خوش خیالیه و این حرفا...هر چی باشه تنها راه ماست و یه روزنه ی امید...5 دقیقه هم بیشتر ازتون وقت نمیگیره...حتی اگه خودتون لازم ندارید، یه اعتراض بزنید واسه اینکه این تبدیل به یه سنت همه ساله نشه...ثوابم داره...
      2.همین جا هم بخاطر عنوان تاپیک، عذر خواهی میکنم....فقط واسه توجه بیشترتون به این تاپیک بود....

توکلت علی الله...

«لطفا به اشتراک بگذارید...»
      بعد از اعتراض لطف کنید،اینجا هم اعلام کنید...ممنون**
      و اینکه اسپم ندید که نمیشه و ازین حرفا...این دومین بار...
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

ویرایش توسط pourya_blue : 14 مرداد 1393 در ساعت 00:43

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      دقیقا درست گفتن پوریا جان..دوستان تنها راهمون همینه..بقیه راه ها وقت گیر هستن..فقط یه ثبت نامه.ممنون از همتون
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

3. Top | #3
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      من ثبتنام کردم.. چی بنویسم پوریا دقیقا؟
      در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .

خدایا شکرت

4. Top | #4
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بفرمایید اعتراض کردم.. خوبه؟؟؟ متن منو مسخره نکنیداااااا:yahoo (4):screenshot_2014-08-04-22-39-07.png

خدایا شکرت

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Roya.Kh نمایش پست ها
      بفرمایید اعتراض کردم.. خوبه؟؟؟ متن منو مسخره نکنیداااااا:yahoo (4):برای دیدن سایز بزرگ روی عکس کلیک کنید

نام: Screenshot_2014-08-04-22-39-07.png
مشاهده: 184
حجم: 171.5 کیلو بایت
      عاليه
      حتما خودگردان هارو هم بگيد بچه ها

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      اعتراض با کاهش ظرفیت ها کاملا منطقیه، پیگیری کنید تا ظرفیت ها اصلاح بشه.
      اصلاح ظرفیت ها و حتی اضافه شدن رشته های جدید حتی در آخر انتخاب رشته یک مورد متداوله.
      Math & Physics are fun

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بچه ها منم اعتراض کردم و از بقیه حتی رشته های دیگه هم خواهش میکنم که اعتراض کنن.
      ضمنا لطف کنین و به تایپیک منم یه سر به تایپیک منم بزنید و نظر بدید
      http://forum.konkur.in/thread14133.html

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

بچه ها منم اعتراض کردم و از بقیه حتی رشته های دیگه هم خواهش میکنم که اعتراض کنن.
      ضمنا لطف کنین و به تایپیک منم یه سر به تایپیک منم بزنید و نظر بدید
      http://forum.konkur.in/thread14133.html
      **قابل توجه فارق التحصیلان و پشت کنکوری ها**

مشاوره و برنامه ریزی توسط دانشجوی پزشکی

رتبه در منطقه2:زیرگروه1: 706.زیرگروه2: 527

در صورت تمایل پیام خصوصی بدهید

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      منم اعتراض دادم
      اگر در زندگی به ناگاه یکی از سیم های سازت پاره شد
      آهنگ زندگی را آنچنان بنواز که هیچ کس نداند برتو چه گذشت......

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      اصلاح ظرفیت دست سنجش نیست کی میخواید اینا رو یاد بگیرید! سنجش فقط کارگزار وزارتین عزیز ! هست این وسطه!!!!
      دانشگاهها با توجه به بودجه و امکاناتشون میگن ما این مقدار میتونیم بگیریم./ امکانات شامل خوابگاه/ اعضای هیئت علمی/ ظرفیت کارگاهها/ تعداد دانشجویان فعلی و .......................... بعد سنجش یه سال اعلام افزایش سر خود کرد همه دانشگاهها سرباز زدند و نهایتا منتفی شد.
      به یاد اورید پیش بینی ما را در هنگامه اعلام نتیج که چه کولاکی کردیم. ما!!!
      گفتم که توکلی هم سوال داشته باشه از خودم میپپرسه راجع به کنکور .هه هه

نقل قول نوشته اصلی توسط Saba_14 نمایش پست ها
      خیلی چیزها هست که باید بهشون اعتراض کرد ... از جمله حق تحصیل رایگان .
      یکبار از تحصیل رایگان استفاده شده/ همینشم هم توی هیچ کجای دنیا نیست/ کشور جمعیت کنکوریش بالاست/ تحصیل رایگان که برای داوطلب رایگانه برای دولت هزینه های زیادی داره! برای هر نفر یکبار عادلانه هست.
      یا پیغمبر الان باید در افق محو بشم در اثر حملات.
      هه هه ولی حمله کنید عب نداره من پوستم کلفت تر از ایناست.

10. Top | #10
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MrDr نمایش پست ها
      اصلاح ظرفیت دست سنجش نیست کی میخواید اینا رو یاد بگیرید! سنجش فقط کارگزار وزارتین عزیز ! هست این وسطه!!!!
      دانشگاهها با توجه به بودجه و امکاناتشون میگن ما این مقدار میتونیم بگیریم./ امکانات شامل خوابگاه/ اعضای هیئت علمی/ ظرفیت کارگاهها/ تعداد دانشجویان فعلی و .......................... بعد سنجش یه سال اعلام افزایش سر خود کرد همه دانشگاهها سرباز زدند و نهایتا منتفی شد.

یکبار از تحصیل رایگان استفاده شده/ همینشم هم توی هیچ کجای دنیا نیست/ کشور جمعیت کنکوریش بالاست/ تحصیل رایگان که برای داوطلب رایگانه برای دولت هزینه های زیادی داره! برای هر نفر یکبار عادلانه هست.
      ما که تهران نیسیم و فقط دستمون به سنجش میرسه.. حتی تاثیرم نداشته باشه اعتراضمونو میکنیم... اگه کسی هم راه بهتری داره لطف کنه و ما رو راهنمایی کنه تا انجام بدیم.

خدایا شکرت

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MrDr نمایش پست ها

عزیزم لازم نیست جو منفی بدی...
      منم اینارو میدونم...ولی الان ظرفیت اسمی اینیه که اعلام شده و قطعا تعداد بیشتری سر کلاس ها خواهند نشست که بخشی ازین تعداد به حق و بخشی هم بخاطر افزایش ظرفیت و.... است...
      گذشته از این با این که سنجش به قول شما یه رابطه اما اعتراض ها و درخواست ها رو به سازمان های مسئول انتقال میده...
      شما لطف کنید به کنکور 94 خودتون برسید...با ادامه ی این وضع سال بعد شاید فقط 1000 نفر ورودی به دکتراهای روزانه وجود داشته باشه....پس نهایت سعیتون رو به خرج بدین!!!خخخخ
      دوستان لطفا اعتراض کنید و به اشتراک بذارید...تو اعتراضتونم گلایه کنید...
      مرسی**
      وبلاگ من:
      POURYA-BLUE.BLOGFA.COM

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      ببخشید ها ولی بعضی مواقع خیلی احساسی عمل میکنید آخه ظرفیت ها به سنجش چه ربطی داره؟ بعدشم مگه افزایش ظرفیت به همین سادگیه اونم تو تجربی که کلی امکانات میخواد وگرنه دانشگاه ها مخصوصا خودگردان ها از خداشونه دانشجو زیاد بگیرن تا پول بیشتری نصیبشون بشه

Sent from my ST15i using Tapatalk

13. Top | #13
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      منم اعتراض زدم هم به این موضوع هم به تاثیر معدل ...امیدوارم اثری داشته باشه!!!!!!:yahoo (3):
      خدافظ !!!!

14. Top | #14
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      منم دادم..

15. Top | #15
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      دوستان این اعتراض برای اینه که سنجش مطمئنا این اعتراض ها رو اگه زیاد باشه به وزارت اطلاع میده تا تصمیم بگیرن..لطف کنین اعتراض کنین ..
      یه اتاق تاریک...یه سیگار و یه سردرد قد تموم دردهای دنیا

صفحه 1 از 3 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن