Math & Physics are fun
دوستان تورو خدا کم اسپم بدید....
جر و بحثاتون رو ببرید تو تاپیک های دنباله دار...
این تاپیک و هدفش مشخصه...بحثی دارید برید جایی که اسپم نباشه...
الان تاپیک بسته میشه از دست شما...
وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
من اصلا از هیچی خبر ندارم اونجایی رو هم که گفتید زدم ولی بازم چیزی نگرفتم !!:yahoo (2): قشنگ معلومه حالم بده !!
زندگی زیباست، تماشاییست!چرا زیبا نمی بینیم؟چرا گاهی به پای این همه خوبی نمی شینیم؟چرا با هم نمی خندیم؟مگر دنیا چه کم دارد؟ببین این آسمان آبی ستببین دنیای ما آکنده از پاکی ستو خوبی تا ابد پاینده می ماند...تو باور کنهمین کافیست...!
در آن زمان که امیدت برید از همه جا ، ببین کیست امیدت ، بدان که اوست خدا . . .
♥ خدایا شکرت ♥
یه سوال از افزایش طرفیت ها :
اینکه میگن مثلا دانشگاه صنعتی اصفهان 10 تا افزایش داشته یعنی میشه گفت که اگه تا پارسال تا رتبه ی 5000 میگرفته الان احتمال داره تا رتبه ی 7000 بگیره ...... درسته یا نه ؟
ممنون
فکر کنم الان دیگه خیلی دیر شده باشه برای این جور اعتراض ها
خدا بزرگه با توکل به خدا انتخاب رشته کنین ان شاالله همه رشته مورد علاقشون رو قبول شن
دیر که نشده، تا روز اعلام نتایج نهایی واسه افزایش ظرفیت ها فرصت هست،
باز هم تاکید میکنم که افزایش ظرفیت ها ربطی به سازمان سنجش نداره ولی اگه تعداد اعتراضا بالا باشه، شاید به سایر سازمان ها که مسئولن اطلاع داده شه و این یعنی یه روزنه ی امید هر چند کوچیک...
بهر ترتیب این تاپیکو بیشتر واسه تجربیا زدم ، تجربیایی که ممکنه بخاطر چند تا اختلاف، از رشته مورد علاقشون چه در روزانه چه آزاد و چه بین الملل محروم شن...و مطمئنا از هر فرصتی استفاده میکنند و اینم یه فرصته...
هرکی دوست داره،اعتراض نزنه ولی امیدوارم کسایی که کنکوری 94 هستن و بی تفاوتن سال بعد با کاهش مجدد ظرفیت ها مث ما نشن...
وبلاگ من:
POURYA-BLUE.BLOGFA.COM
آقا تا میتونین هم برا تاثیر منفی معدل هم برا کاهش ظرفیتا اعتراض بزنین...من تو سایتای مختلف پستشو ایجاد کردم...
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 2 مهمان)