خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 30
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات

Exclamation توانایی های لازم برای موفقیت در (عمران،برق،it) !!?

سلام از همه اعضای این انجمن خصوصا مشاوران عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنید من شرایطم جوریه که میتونم انتقالی بگیرم بیام دانشگاه مد نظرم فقط رشته برام مهمه یعنی بین رشته های عمران - آی تی - نرم افزار - برق و... موندم کدومو انتخاب کنم من از بچگی عاشق کامپیوتر و فناوری بودم و مهارت هایی هم در این زمینه ها دارم واسه همینم دوست داشتم رشته آی تی یا کامپیوتر بخونم ولی امسال اطرافیانم هی بهم میگفتن که عمران و برق بهتره وقتی معرفی رشته عمران رو خوندم دیدم که به این رشته هم میتونم علاقه داشته باشم باتوجه به این که بازار کار عمران بهتره و الآن فکر میکنم اولویت اول رو عمران بزنم بهتره از طرفی برقم میگن که بهترین رشته هست من به ریاضی علاقه دارم از شیمی هم خوشم نمیاد یه توضیحی هم در رابطه با توانایی های که فرد باید داشته باشه تا در این رشته ها موفق باشه اگه میتونید بدید ممنون میشم
      ویرایش توسط Parniya : 14 مرداد 1393 در ساعت 17:41 دلیل: ویرایش عنوان

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      من خودم برق بودم
      برق همش ریاضیه
      برای من کسل کننده بود
      ...

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      منتظر نظر بقیه دوستان هستم!

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lanzik نمایش پست ها
      سلام از همه اعضای این انجمن خصوصا مشاوران عزیز خواهش میکنم راهنماییم کنید من شرایطم جوریه که میتونم انتقالی بگیرم بیام دانشگاه مد نظرم فقط رشته برام مهمه یعنی بین رشته های عمران - آی تی - نرم افزار - برق و... موندم کدومو انتخاب کنم من از بچگی عاشق کامپیوتر و فناوری بودم و مهارت هایی هم در این زمینه ها دارم واسه همینم دوست داشتم رشته آی تی یا کامپیوتر بخونم ولی امسال اطرافیانم هی بهم میگفتن که عمران و برق بهتره وقتی معرفی رشته عمران رو خوندم دیدم که به این رشته هم میتونم علاقه داشته باشم باتوجه به این که بازار کار عمران بهتره و الآن فکر میکنم اولویت اول رو عمران بزنم بهتره از طرفی برقم میگن که بهترین رشته هست من به ریاضی علاقه دارم از شیمی هم خوشم نمیاد یه توضیحی هم در رابطه با توانایی های که فرد باید داشته باشه تا در این رشته ها موفق باشه اگه میتونید بدید ممنون میشم

به نظرم باید بری رشته ای که کار داشته باشه...الان چند سال برق رتبه یکه ولی خیلیا بیکارن...الان تو این اوضاع فک کنم ای تی بهتر باشه...

"یـاد کــَردن"زیبــاتـــَرین هـــِدیه ایست

کِـه نیـاز بـــِه کــادو کــَردن نــَداره"بــِه یــادتونـــَم

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 222sara نمایش پست ها
      به نظرم باید بری رشته ای که کار داشته باشه...الان چند سال برق رتبه یکه ولی خیلیا بیکارن...الان تو این اوضاع فک کنم ای تی بهتر باشه...
      برق و عمران فکر کنم بازار کار خوبی داشته باشند به علاوه این که تنوع شغل تو اینجور رشته ها هم زیاد!میشه چند تا شغل مرتبط با رشته آی تی رو بگید بدونم؟رتبه سوم ریاضی هم قرار نرم افزار شریف بخونه

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط lanzik نمایش پست ها
      برق و عمران فکر کنم بازار کار خوبی داشته باشند به علاوه این که تنوع شغل تو اینجور رشته ها هم زیاد!میشه چند تا شغل مرتبط با رشته آی تی رو بگید بدونم؟رتبه سوم ریاضی هم قرار نرم افزار شریف بخونه

نمیدونم....من خودم عمرانو معماری دوس ندارم...زیاد من بودم ای تی میرفتم

"یـاد کــَردن"زیبــاتـــَرین هـــِدیه ایست

کِـه نیـاز بـــِه کــادو کــَردن نــَداره"بــِه یــادتونـــَم

7. Top | #7
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      update

- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -

update

8. Top | #8
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      با اجازه ی استارتر
      من هم همین مشکل رو دارم
      یه سری میگن عمران خیلی خوبه ولی اشباع شده است
      یه سری میگن توی برق خودت باید کارآفرینی کنی و خلاقیت داشته باشی و ...
      در مورد مکانیک هم زیاد اطلاعات ندارم ( البته حس میکنم به مکانیک علاقه دارم )
      ولی از بچگی علاقه ی فوث العاده ای به کامپیوتر داشتم و الان هم دارم ولی حس میکنم که بازار کار درست و حسابی نداره
      در مورد رشته ی it میشه بگید چطوریاست .... یعنی با گرفتن مدرک حدودا چه کاره ای و محدوده ی کاریت کجاهاست ؟ .... و میزان درآمد آیندش چطوریاست
      ممنون
    9. Top | #9
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dars khoon نمایش پست ها
      با اجازه ی استارتر
      من هم همین مشکل رو دارم
      یه سری میگن عمران خیلی خوبه ولی اشباع شده است
      یه سری میگن توی برق خودت باید کارآفرینی کنی و خلاقیت داشته باشی و ...
      در مورد مکانیک هم زیاد اطلاعات ندارم ( البته حس میکنم به مکانیک علاقه دارم )
      ولی از بچگی علاقه ی فوث العاده ای به کامپیوتر داشتم و الان هم دارم ولی حس میکنم که بازار کار درست و حسابی نداره
      در مورد رشته ی it میشه بگید چطوریاست .... یعنی با گرفتن مدرک حدودا چه کاره ای و محدوده ی کاریت کجاهاست ؟ .... و میزان درآمد آیندش چطوریاست
      ممنون
      منم همین سوالارو دارم پاسخ بدین ممنونم میشم

10. Top | #10
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      از همه دوستان خواهش میکنم تو این تایپک شرکت کنند تا به یه نتیجه ی خوب برسیم به خدا ثواب داره!آینده ما تو همین روزا رقم میخوره

11. Top | #11
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط HaydeH نمایش پست ها
      من خودم برق بودم
      برق همش ریاضیه
      برای من کسل کننده بود
      ...
      میگن کامپیوتر هم همینجوریه نه ؟ (نرم افزار)

12. Top | #12
      کاربر نیمه فعال

Geryeh
      نمایش مشخصات
      3479 منطقه 2 شدم چه رشته ای برم ؟ کجا برم ؟ وای چقد سر در گمم

13. Top | #13
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behrus58 نمایش پست ها
      فکر نکنم کامپیوتر به اندازه برق با ریاضیات در ارتباط باشه ولی به نظرم رشته شیرینی باید باشه

14. Top | #14
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      دوستان ، کامپیوتر گرایش نرم افزار دانشگاه تهران تا چه رتبه ای (منطقه 2) میگیره ؟

15. Top | #15
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Behrus58 نمایش پست ها
      من 2 تا از پسر خاله هام رشته ی کامپیوتر دارن میخونن ( البته توی دانشگاه سجاد مشهد )
      و از نظر ریاضی مطمئن هستم که به این شده نیست ..... اصلا کلا ریاضیات برق رو کلا نمیشه با ریاضیات کامپیوتر مقایسه کرد
      البته سطح دانشگاه سجاد متوسط هست و زیاد بالا نیست ولی در کل کتاب هاشون زیاد روی مسائل ریاضی مانور نمیده

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن