خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 28
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

کمک : دیپلم مجدد یا افزایش معدل دیپلم ؟

سلام . من دیپلم تجربی دارم ولی معدلم پایینه .و تو کنکور دوباره یا حتی امتحانای مختلف دانشگاه ممکنه دردسر ساز بشه ‌ . راهی هست که بتونم دوباره امتحان بدم و نمراتمو افزایش بدم ؟ یا اینکه چطور میتونم دیپلم ریاضی بگیرم ؟ شرایطش چیه ؟ !

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

2. Top | #2
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کسی نیست ؟

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کلا سازمان سنجش معدل پایینی ها رو آدم قبول نمیکنه !!! امسال هم که با این تاثیر معدل زدن مارو بدبخت کردن
      جالبه رییس سازمان سنجش هم گفته بود کسی که معدلش پایینه حتما تو کنکور هم چیزی نمیتونه بزنه و زیاد براشون فرقی نکرد در صورتی که من خودم و خیلی های دیگه به خاطر همین معدل بیچاره شدیم !
      کلا اگه معدلت پایینه قید کنکورو بزن داداش

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadlord نمایش پست ها
      سلام . من دیپلم تجربی دارم ولی معدلم پایینه .و تو کنکور دوباره یا حتی امتحانای مختلف دانشگاه ممکنه دردسر ساز بشه ‌ . راهی هست که بتونم دوباره امتحان بدم و نمراتمو افزایش بدم ؟ یا اینکه چطور میتونم دیپلم ریاضی بگیرم ؟ شرایطش چیه ؟ !

دوست عزیز اولا من بگم که هرگز هرگز هرگز....!نیازی به دوباره دیپلم‌گرفتن یا بالا بردن معدل دیپلم ندارید(که کلا هم نمیشه!) چونکه اگر معدل کتبی شما حتی ۱۰باشه به طور میانگین از هر درس ۱۲/۵ درصد تو کنکور دارید که میشه کنکور شما۸۷/۵ کلش یعنی با معدل ۲۰ کتبی که تمام نمرات رو ۲۰ گرفته ۱۲/۵ درصد فاصله دارید که این مقدار خیلی کمیه(تازه با کسی که معدل کتبیش۲۰مطلق هست)که تفاوت زیادی ایجاد نمیکنه+شما اصلا نمیتونید دیپلم بگیرید یا اگر بخواید باید برید از اول‌دبیرستان بشینید دوباره بیاید تجربی یا ریاصی فیزیک بخونید که تازه اگر بشه که اصلا معقولانه نیست! اگر هم تغییر رشته بدید به ریاضی که بدتر میشه چون از درصد های تغییر رشته ای ها کم میشه(یعنی از اون ۱۲/۵درصدی هم که دارید کم میشه)کخ تنها چیزی که میمونه همون موندن و‌درس خوندن برای کنکور تجربی هست و مطمین باشید اگر مثل تمام کسایی که رتبه ی خوب میارن و هم سطح اونا درس بخونید دقیقا رتبه ی اونا یا بهتر رو میارید و معدل تاثیز بسیار بسیار کمی داره

5. Top | #5
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      مطمینید نمیشه دیپلم مجدد گرفت ؟

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط .SoRoUsH. نمایش پست ها
      دوست عزیز اولا من بگم که هرگز هرگز هرگز....!نیازی به دوباره دیپلم‌گرفتن یا بالا بردن معدل دیپلم ندارید(که کلا هم نمیشه!) چونکه اگر معدل کتبی شما حتی ۱۰باشه به طور میانگین از هر درس ۱۲/۵ درصد تو کنکور دارید که میشه کنکور شما۸۷/۵ کلش یعنی با معدل ۲۰ کتبی که تمام نمرات رو ۲۰ گرفته ۱۲/۵ درصد فاصله دارید که این مقدار خیلی کمیه(تازه با کسی که معدل کتبیش۲۰مطلق هست)که تفاوت زیادی ایجاد نمیکنه+شما اصلا نمیتونید دیپلم بگیرید یا اگر بخواید باید برید از اول‌دبیرستان بشینید دوباره بیاید تجربی یا ریاصی فیزیک بخونید که تازه اگر بشه که اصلا معقولانه نیست! اگر هم تغییر رشته بدید به ریاضی که بدتر میشه چون از درصد های تغییر رشته ای ها کم میشه(یعنی از اون ۱۲/۵درصدی هم که دارید کم میشه)کخ تنها چیزی که میمونه همون موندن و‌درس خوندن برای کنکور تجربی هست و مطمین باشید اگر مثل تمام کسایی که رتبه ی خوب میارن و هم سطح اونا درس بخونید دقیقا رتبه ی اونا یا بهتر رو میارید و معدل تاثیز بسیار بسیار کمی داره
      داداش کجا زیاد فرقی نداره 87/5 با 100 ؟ من امسال معدلم حدودا 11 بود به خاطر همین رتبم کلی به گند کشیده شد
      درصدام رو توی تخمین رتبه ی کانون که زدم ربتم حدودا سه هزار شد!!! ولی به خاطر معدلم الان ربتم شده 7300 . این کمه آخه ؟

7. Top | #7

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینا درست تاثیر ندادن

معدلو در حد 100 درصد تاثیر دادن

من 4 5 هزار تا رتبم جابجا شده

25 درصد که اینطوری نمیشه...اصلا شما بشین فکر کن... اصلا با عقل جور در نمیاد

من از چند تا مشاور پرسیدم گفتن راهی نداره برا دیپلم

وقتی وضعیتمو گفتم خندیدن....خدایی خنده هم داره چرا نخندن
      گرگ باش!
      مغرور!
      بر شب پادشاهی کن
      میخوای خنجر بزنی از رو به رو بزن
      مثل گرگ تعصب داشته باش
      مثل گرگ حتی به شیر هم رحم نکن
      مثل گرگ رو در رو حق بگیر
      به مانند گرگ باش
      دوستانت را لیس بزن
      دشمنانت را گاز بگیر
      گرگ باش دشمنانت را بدر
      در برابر سگان ولگرد بی تفاوت باش
      آنها با پارس کردن بیهوده زنده اند
      گرگ باش!
      همیشه با گله اما تنها!

8. Top | #8
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      عزیز من پرسیدم میشه از دبیرستان بزرگسالان دیپلم معدل دار بگیری ولی در رشته ای غیر از رشته فعلی!

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یعنی واقعا نمیشه دیپلم ریاضی گرفت ؟ !

10. Top | #10
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اگر رشته فعلی شما تجربی باید در ریاضی دیپلم مجدد بگیری
      اگر رشته فعلی شما ریاضی باید در تجربی دیپلم مجدد بگیری

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Sami نمایش پست ها
      داداش کجا زیاد فرقی نداره 87/5 با 100 ؟ من امسال معدلم حدودا 11 بود به خاطر همین رتبم کلی به گند کشیده شد
      درصدام رو توی تخمین رتبه ی کانون که زدم ربتم حدودا سه هزار شد!!! ولی به خاطر معدلم الان ربتم شده 7300 . این کمه آخه ؟
      همچین چیزی که میفرمایید محاله!دفترچه ی تعیین رتبه رو از سایت سنجش دانلود کنید و ببینید.اصلا اینطور نیست که معدل رتبه ی سه هزار رو بکنه ۷-۸هزار...شما رتبه ی اول یا دوم‌(نمیدونم دقیق)انسانی امسال.میدونستی تا سوم ریاضی بوده و بعد چهارم‌رفته انسانی؟!حالا میدونی چه درسایی بین انسانی و ریاضی اختلاف هست؟عروض قافیه-روانشناسی-فلسفه و.....رو ریاضی نداره واین معنیش اینه که تو کنکورش ۲۵ درصد معدل این درس ها رو نداشته!یعنی صفر!ولی چی رتبش شده یک یا دو!دوست من اینایی که من میگم طبق رابطه ی اعلام شده توسط سازمان سنجش هست و همچین چیزی که شما به اندازه ی رتبه ی ۳هزار بزنید رتبتون بشه ۷-۸هزار محاله
      شما سایت سنجش و شیوه ی تاثیر معدل رو ببینید...

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اقا ی سوال؟؟

من امروز زنگ زدم سازمان سنجش ، بعد درمورد این دیپلم مجدد کچلشون کردم از بس سوال پرسیدم

اخر سر برگشت گف که کسی که دیپلم مجدد میگیره مثلا من که رشتم تجربیه میحوام ریاضی بگیرم و توی کنکور تجربی شرکت کنم خب؟؟ اون موقع من درسی به نام زیست شناسی ندارم در رشته ریاضی و برام 0 صفر رد میکنن ودرصد زیست شناسی رو از 75 درصد محاسبه میکنن!!! گفت بهتره با همون دیپلم تجربیت شرکت کنی و نمره ای که گرفتی که من گرفتم 13 گفت این 13 خیلی بهتره از اینه که برات صفر در نطر بگیرن گف با این 13 ی درصدی از 25 درصد میگیری ولی با صفر0 میخوای چقد بگیری؟؟؟

حالا سوالم اینه که این درست میگه یا چیزی حالیش نبوده میخواسته ماستمالی کنه

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها
      اقا ی سوال؟؟

من امروز زنگ زدم سازمان سنجش ، بعد درمورد این دیپلم مجدد کچلشون کردم از بس سوال پرسیدم

اخر سر برگشت گف که کسی که دیپلم مجدد میگیره مثلا من که رشتم تجربیه میحوام ریاضی بگیرم و توی کنکور تجربی شرکت کنم خب؟؟ اون موقع من درسی به نام زیست شناسی ندارم در رشته ریاضی و برام 0 صفر رد میکنن ودرصد زیست شناسی رو از 75 درصد محاسبه میکنن!!! گفت بهتره با همون دیپلم تجربیت شرکت کنی و نمره ای که گرفتی که من گرفتم 13 گفت این 13 خیلی بهتره از اینه که برات صفر در نطر بگیرن گف با این 13 ی درصدی از 25 درصد میگیری ولی با صفر0 میخوای چقد بگیری؟؟؟

حالا سوالم اینه که این درست میگه یا چیزی حالیش نبوده میخواسته ماستمالی کنه
      نه بابا اینجوری نیس واسه درس زیست شناسی 100درصد کنکور برا اونایی ک ریاضین و میرن تجربی حساب میشه..بقول شما خواسته ماستمالی کنه.

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mobina1376 نمایش پست ها
      نه بابا اینجوری نیس واسه درس زیست شناسی 100درصد کنکور برا اونایی ک ریاضین و میرن تجربی حساب میشه..بقول شما خواسته ماستمالی کنه.
      والا من 7 خوان رو رد کردم تا با این خانم حرف زدم فکر کنم بارش بود تازه اینم گفت سنجش از شما زرنگتره که خواسته باشین دور بزنیدش!!!!

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eskalis نمایش پست ها
      والا من 7 خوان رو رد کردم تا با این خانم حرف زدم فکر کنم بارش بود تازه اینم گفت سنجش از شما زرنگتره که خواسته باشین دور بزنیدش!!!!
      نه والا من قبلا ی متنی خوندم درباره همین تغییر رشته تو کنکور اینو نوشته بود.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن