خیلی از رتبه های برتر مشاوره داشتن و خیلیام نداشتن..
عنوان تاپیک جالب نیست زیاد
فکر میکنم من بودم که این حرفو زدم.
یکی از دوستام شیشمین سالی بود که کنکور میداد و رتبش شده 4000 منطقه 2.حدودا هم بالای 60-70 توی این چند سال خرج کرده.
الانم میخواد بره بین الملل!
با این شرایط این خانم اگه میرفت کلاسای مشاوره ایشونو از اونجایی که همه شاگرداش قبول میشن با رتبه خوب ارزشش بیشتر از این بود که حالا بعده شیش سال بره بین الملل.
دوست عزیز اگه میگفتی خیلی از کنکوری ها مشاوره داشتن(؟؟؟) یا خیلیاشون نداشتن یه چیزه
این که بخوای بگی رتبه های برتر مشاوره داشتن یه چیزه دیگه!
شاید خیلی از کنکوری ها مشاوره داشتن اما این برای رتبه برترها صدق نمیکنه
ببین من امار و نمودار ندارم که بخوام بهت نشون بدم ولی دوست عزیز منو تو که از فضا نیومدیم که خبر نداشته باشیم از اوضاع، ما خودمون هم میدونیم که مشاوره و کتاب های رنگارنگ همش بهانس
اینو هم درنظر بگیر که خیلی از رتبه ها که مال سال های دور هستن(89 و 88 به قبل) مال مناطق 2 و 3 و باطبع مناطق محروم
خیلی هاشون دبیر خوب هم نداشتن چه برسه به این تشیریفات...
والا به خدا
راجب اون تیکه اول :(و صد البته مرسی از صداقت شما
)
این اقای تهرانی هم والا نمیدونم با این تعاریف باید گفت ایشون مگه رمال یا جادوگر هستن که همه شاگرداش قبول میشن؟
دوست من همچین افرادی فقط اسم دارن همین ... والا همین ... به لا همین
طرف (همین جناب تهرانی) وقتی شرط میزاره که اگه خراب کنی وسط راه میندازمت دور خوب طرف حتی اگه نخواد برا همون 60 تومنه هم که شده میخونه عین چی!
این اقا کارش دلالیه : از اسم بچه های سال قبلش استفاده میکنه و جیب افراد سال بعد رو میزنه و این چرخه همین طور تکرار میشه
ویرایش توسط elena123 : 31 تیر 1394 در ساعت 01:33
من اگه امسال یک مشاور کاربلد و مسئولیت پذیر داشتم رتبم خیییییییییلی بهتر از 600 میشد
داشتن مشاور خوب ضرر نیست..
اینکه رتبه های برتر اصلا مشاور نداشتن کاملا مخالفم باهاش...
بعضیا تا اسم رتبه برتر میاد شروع میکنن به مثال زدن از ادمای مستضعف و بیچاره بابا خیلی از بچه پولدارام رتبه برتر شدن نمونش اناهیتا نجفی رتبه 2 پارسال پدر مادر متخصص بودن
من دارم میگم بودن رتبه برترایی که مشاور داشتن طرف میاد میگه اصلا امکان نداره..لطفا بی منطق حرف نزنید
بابا سینا تهرانی ارث باباتونو نخورده که انقدر انتقادای کوبنده میکنید..چاقو زیر گلو بچه ها نذاشته که بیاید پیش من..همه با جون و دل میرن..
بسه دیگه غیبت ..اح
دوست من من چندوقت پیش داشتم مجلات کانون(شماره های قدیمیش) رو چک میکردم والا افرادی مثل خانوم همتی یا پور میربابایی از همون موقع هم جز نفرات برتر بودن و خیلی های دیگه که تو 92 یا 93 رتبه شدم دوست عزیز از همون ابتدا هم تو مجله ازمون اسمشون بود یعنی میخوام بگم که اینا از همون ابتدا درس میخوندن (سال دوم و سوم منظورمه)
دوست عزیز نمیخوام کسی رو دلسرد کنم اما بدون دلیل موفقیتشون چیزی جز تلاشه دو یا سه ساله نبوده و نیست.
دوست من خواستم جواب شما رو با دوستمون النا یه جا بدم اما دیدم اگه تو دوتا پست جدا باشه بهتره
دوست عزیز بحث نیش و کنایه نیس اما شما شرایطط رو هم درنظر بگی که یه سال تجربه کنکور رو داشتی ، یه سال مضاف بر امثالت کنکور رو تجربه کردی و خودت یه چیزایی دستت اومده نسبت به کسی که تازه بار اولشه . اینی که میگم نه اینکه پاشی بری برای تجربه بری چه میدونم رقم نجومی بدی تا برات تجربه ها رو رو کنن یا از رموز رتبه شدن بگن!
دوست من اون تیکه اولتون هم کمی اغراق امیز نبود؟
بد بخت اناهیتا نجفی خودش گفته که فقط برای یک یا دو درس(دقیق به خاطم نیس) اونم با دوستاش یه کلاس گروهی رفته، بیچاره نه از پول باباش رفته کلاس کنکور نه از اون مامانه پولی گرفته!
میشه بگید این بابا چه پولی خرج کرده که ما ازش بی خبریم؟
چه استدلال قشنگی : چاقو زیر گلوتون نذاشته
یعنی به قول یکی از دوستان پولی که اینا میگرن از این کلاهبرداری ها از شیر مادر بهشون حلال تره
تا بچه های ما باشن که بلانسبت دوستان ما ، گلابی نباشن!
درضمن باکسی هم تعارف نداریم ، کسی که بخواد سر بچه های ما کلاه بذاره باید تکلیفش برای بچه های ما روشن باشه
بنظر من اینکه کسی باشه یه چشم اندازی از راه و مسیر بده مهمه حالا شاید اون شخص شغلش مشاوره دادن نباشه اما میتونه این کارو واسه شما بکنه.
چون کسی که تازه میخواد یه چیزیو برای بار اول تجربه کنه مسلما به خیلی از مشکلات و اشتباهات بر میخوره.
یه نکته ی دیگه اینکه سوال پرسیده "آیا مشاوره خصوصی داشتید؟"
مشاوره ی خصوصی کارش بطور عمده برنامه ریزی ساعتی درس هاست.که این دلیل بر این نیست که این دانش آموزا از کسی در مورد کنکور و مسائلش و ... سوال نکرده باشن.
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
خب ببینید اگه از سایت کانون باشه قریب به 80% میگن ما مشاور خصوصی نداشتیم حتی اگه عکس این قضیه باشه.برخی از مدارس هم مشاور خود مدرسه ی جورایی کار مشاور خصوصیو میکنه یا حتی بعضی از دبیرا شما. مطمئن باش اکثرا داشتن مگه اینکه تو واقعا تو محدودیت باشن
*looking for..
**in niz bogzarad
ویرایش توسط Harir : 31 تیر 1394 در ساعت 02:58
پای دوست داشتنت ایستادهام...
مثلِ درختِ کاج
روبروی پاییز...
پدر آناهیتا نجفی متخصص قلبه. باباش از تهران معلم خصوصی زیست براش می آورد. ینی معلم خصوصی پروازی داشت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)