جالبه یهو هوس کردم اسم راضیه رو سرچ کنم که چشمم به این سایت افتاد و حالم حسابی گرفته شد.وای خدا باورم نمیشه یه عده تا چه حد میتونن پست باشن!من خودم یکی از اقوام نزدیک راضیه ام و در جریان فعالیتاش بودم.اصلا معلوم نیست اسم سینا تهرانی و فرهودی و ...از کجا تو این مصاحبه جا باز کرده،در شرایطی که راضیه نه تا بحال صدای سینا تهرانی رو شنیده،نه اصلا میدونه فرهودی کیه!!من از متن اصلی این مصاحبه مطلع ام و اتفاقا وقتی راضیه داشت مصاحبه میکرد،اونجا بودم(بعد رتبه آوردن تو کنکور رو که خودتون میدونید،همه ی اقوام هجوم میارن خونه ی آدم!!!)خدمت دوستان عرض کنم که این مصاحبه،تحریف شده است و اسم این مشاورا،از بیخ و بن بهش اضافه شده!!!!راضیه تو اون مصاحبه اصلا اسمی از سینا تهرانی و فرهودی و چه میدونم امثال اینا نیاورد.چطور اسم مشاوری رو بگه که تابحال صداش هم نشنیده یا اصلا نمیشناسدش؟؟؟
خود راضیه هم وقتی موضوع این مصاحبه ی جعلی رو فهمید؛،خیلی ناراحت شد ،ولی چه میشه کرد با مصاحبه های زرد و پر شایعه و دروغ...من نمیدونم کی و با چه هدفی دست به این کار کثیف زده،چه بسا خود آقای تهرانی و خانم فرهودی هم از این موضوع بی اطلاع بوده باشن و مقصر نباشن و فقط یه عده،فقط از سر ماجراجویی و از روی بیکاری،دست به این کار زده باشن.تنها چیزی که ازش مطمئنم،اینه که این کار،از هرکی سرزده باشه،خیلی از انسانیت بدوره...
ضمن اینکه راضیه سال کنکور تو آزمون های چند موسسه شرکت میکرد و کلابرای محک زدن خودش زیاد آزمون میداد.فکر نمیکنم موسسه ای در ارتباط با آزمون از اسمش سواستفاده کرده باشه.ولی همونطور که گفتم،نه از مشاوره ی سینا تهرانی استفاده کرد،نه مشاوره ی فرهودی.و این مصاحبه ی جعلی،سواستفاده از اسم راضیه در زمینه ی مشاوره است.
این رو هم بگم که من نه میدونم سطح مشاوره ی تهرانی و فرهودی،چجوریه،نه قصد توهین بهشون رو دارم،نه تاییدشون میکنم و نه تکذیب.فقط اینو میخوام بگم که قطعها و یقینا،راضیه از مشاوره ی اینا استفاده نکرده