ولی به نظر من بعضی هاشون بی حجاب خوشگلتر بودن :yahoo (21):
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
Math & Physics are fun
عنصر کوریم (Cm)
با عدد اتمی 96
در سال 1934 با استفاده از روش بمباران پلوتونیم 239 با پرتوی آلفا به دست آمد .
این عنصر به افتخار
"ماری و پیر کوری"
و به پاس خدمات آنها به دانش بشری کوریم نام گرفته است .
چارلز دانشجوی انگلیسی با طعنه به دوست و همکلاسی ایرانی اش همایون می گه :
چرا خانوماتون نمیتونن با مردا دست بدن یا لمسشون کنن !؟؟یعنی مردای ایرانی اینقدر کارنامه خرابی دارند و خودشون رو نمیتونن کنترل کنن؟؟
همایون لبخندی میزنه و میگه :
ملکه انگلستان میتونه با هر مردی دست بده ؟ و هر مردی می تونه ملکه انگلستان رو لمس کنه؟!
چارلز با عصبانیت می گه :
نه!مگه ملکه فرد عادیه ؟!!فقط افراد خاصی می تونن با ایشون دست بدن و در رابطه باشن!!!
همایون هم بی درنگ می گه :
خانوم های ایرونی همشون ملکه هستن!!!
- - - - - - پست ادغام شده - - - - - -
فایل پیوست 11507
باشه قبول...بی حجاب بی دین نیست...اما قبول داری که حجاب از ضرورت هایبارز دینه؟!حالا چجوری میشه که قلب پاک از اجرای حکم دین سرپیچی می کنه؟این قلب از چه چیز پاکه؟ از گناه یا از اطاعت؟!نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَ نَكْفُرُ بِبَعْض رو واسه همین دل پاکا گفتن دیگهقلب پاک که داری؛ پس چرا آلودگی جامعه و از هم پاشیدگی بنیان خانواده ها روهیزم جهنم میکنی؟!حالا نمیشه قلب و ظاهرت با هم پاک باشه؟حرف من نیستا!امام علی(علیه السلام) فرمودند: ایمان به قلب و زبان و عمل است.حواست به عملت باشه
حقیقت جامعه است
دوستان مخصوصا خانم های محترمن فکر میکنن با بی حجابی بیشتر تو دید هستن
من به عنوان یه پسر میگم هر چه بیشتر بی حجاب تر بشی افراد هوس باز بیشتری دورت میگیرن
مطمین باش هیچ کدوم از ان افراد تو رو به خاطر خودت نمیخوان به خاطر هوس میخوان همین
فایل پیوست 11510
فایل پیوست 11511
فایل پیوست 11512
جوان خیلی آرام و متین به مرد نزدیک شد و با لحنی موعدبانه گفت : ببخشید آقا! من می تونم یه کم به خانوم شما نگاه کنم و لذت ببرم؟مرد که اصلا توقع چنین حرفی را نداشت و حسابی جا خورده بود، مثل آتشفشان از جا در رفت و میان بازار و جمعیت، یقه جوان را گرفت و عصبانی، طوری که رگ گردنش بیرون زده بود، او را به دیوار کوفت و فریاد زدمردیکه عوضی، مگه خودت ناموس نداری گ... می خوری تو و هفت جد آبادت … خجالت نمی کشی؟جوان امّا، خیلی آرام، بدون اینکه از رفتار و فحش های مرد عصبی شود و عکس العملی نشان دهد، همانطور موأدبانه و متین ادامه دادخیلی عذر می خوام فکر نمی کردم این همه عصبی و غیرتی شین، دیدم همه بازار دارن بدون اجازه نگاه میکنن و لذت می برن، من گفتم حداقل از شما اجازه بگیرم که نامردی نکرده باشم … حالا هم یقمو ول کنین، از خیرش گذشتممرد خشکش زد … همانطور که یقه جوان را گرفته بود، آب دهانش را قورت داد و زیر چشمی زنش را برانداز کردفایل پیوست 11513
فایل پیوست 11514
فایل پیوست 11515
One Day Someone Is Going To Hug You So Tight, That All Of Your Broken Pieces Will Stick Back Together
من مسئول چیزی هستم که میگم،
نه چیزی که تــــــو ازش برداشت میکنی ....!!!
...
گفتنی ها بس بود...نوبت خاموشیست...(ح)
...
سکوت میکنم ... سه نقطه و علامت تفکر...(ح)
...
...
...
...
...
...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)